• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim nereye gitmeli bilmiyorum...

Ailenin yanına taşınınca da bir psikologa gidin lütfen. SİZİ İTTİREMEZ, TEHDİT EDEMEZ, KÜFÜR EDEMEZ.
Ya bunları kendinize nasıl reva görüyorsunuz bir gün bu kadınların düşüncelerini okurken felç geçirmekten korkuyorum.
Seven insan bunları yapar mı?
Ya kendisi psikologa gidip tedavi olsun belli ki öfke kontrolü var. Ya da kendi iyiliğiniz için boşanın.
+1

Çocuk olmadan arkana bakmadan kaç şiddet varmış daha ne olsun seven adam vurur mu hiç
Lütfen kendini kandırma..

Sürekli şiddet görmüyorum ama ufacık bir istekte bulunsam veya ufak bir sorun olsa beni dövmekle tehdit ediyor ya da direk vuruyor itiyor.. ailem bugün veya yarın beni gelip almak istiyor ama emin olamıyorum sadece sevdiğim için çünkü aramız normalken bana çok iyi davranıyor ama eğer ufacık bi sorun varsa sürekli tehdit edip küfürler ediyor
Bir ömür böylemi yaşayacaksın, şuan cicim ayların da böyleyse yıllar geçtikçe nasıl bir muamele görürsün bilemiyorum.. Şuan boşanmaya kararsızsan bir süre çocuk yapma bari..

merhabalar. Ben 7 aydır evliyim görücü usulüyle evlendik. Nişanlıykende görümcelerimden ve ailesinden sorunlar yaşadım dini nikahım kıyıldığı gün mehir istedim diye bana söylemediklerini bırakmadılar. Sonra evlendik ve şartları her şeyi birlikte yapmak yemek içmekti. Arada evimde yemek istesem hep sorun oldu suratları düştü. Anneme babama gidince hep surat astılar ama evli olan kızları hep buraya geliyordu. Ben bir gün dayanamayıp anneme anlattım ve beni eve götürdüler 3 hafta annemlerle kaldım sonra tekrar denemeye kalktık ama bu sefer de eşimle sorunlar yaşamaya başladık en ufak şeyde bana küfürler etmeye kalktı. Yeri geldi bende kızdım sesini yükselttim yeri geldi sustum ama o gidip geldikten sonra bana karşı değişti. Şuan ailesiyle bir problemim Yok olduğunda evliliğim için sorun etmiyorum fakat biraz tartışma olsa aramızda bana hemen küfürler etmeye başlıyor eşim ve bana küfür etme dedikçe bana vuruyor sonradan bu olayları konuştuğumuzda hep beni suçlu buluyor. 3 gün önce bana küfür etme dediğim için bana tokat attı. Dünde kayınvalidemlere misafir gelecekti bende belimin ağrıdığında o söyledim eşime inmek istemiyorum dedim o da beni evimize kendi akrabalarımdan kimsenin gelemeyeceğiyle tehdit etti ki zaten 7 aylık evliyim evimde hiçbir çevremi ağırlayamadım. Ve bu olayları ailem duydu ve daha önce de sorun yaşadığımız için şuan ailem boşanmamı istiyor bana çok destek oluyorlar fakat ben emin değilim eşimi seviyorum o da beni seviyor ama çok yıpratıyor beni ve sinirlenince beni bırak aileme bile laflar ediyor ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz:KK43: bir de nişanlılıktan beri aramızda olan biten tüm sorunları eşimin ailesi hep benden ve benim ailemden bildi benim ailemi küçük duruma düşürdüler yani gururumuzu çiğnediler ama tek korkum beni daha önce eşim tehdit etti babamdan ve abimden dolayı.. eşim ve benim ailem yani aynı köyden aynı memleketteniz ne yapacaklarını ne konuşacaklarını bilmediğim için de biraz korkularım var ve bunları kendi anneme babama söyleyemiyorum.
Küfür tokat hakaret seviyo. İkginç hayırlısı hakkında tekrar konuş tekrarlarsan bitirecem de ki tekrarlarsa bitir

Sürekli şiddet görmüyorum ama ufacık bir istekte bulunsam veya ufak bir sorun olsa beni dövmekle tehdit ediyor ya da direk vuruyor itiyor.. ailem bugün veya yarın beni gelip almak istiyor ama emin olamıyorum sadece sevdiğim için çünkü aramız normalken bana çok iyi davranıyor ama eğer ufacık bi sorun varsa sürekli tehdit edip küfürler ediyor

sürekli görmüyorum diye mi kendini avutuyorsun ? sebep seviyorsun mu? e bu adam seni sevmiyor. sende sana küfür edince çakıyormusun bir tokat? yok seviyorsun çünkü dimi çünkü sevmek sabır göstermektir dimi?
küfür eden o tokat atan yine o ..
e tamam seviyorsan otur gitme ömrünün geri kalanını adamı sana tokat atmasın dövmesin diye idare etmeye çalışarak geçir.
bu mu kendine reva gördüğün adam?

Sana tokat atmış. Bunun devamı gelir. Herşeye razı mısın gerçekten?

Sevgimi?
Bak test yap...:

Oturuken senden herhangi birşey istediği anda ana avrat düz git ve yapışdir şamarı.
Bakalim o seni nekadar seviyor...

Kuzum... boşan. Ailen arkanda. Hemen boşan.
Seven erkek asla vurmaz.

Bunlara rağmen eşimi seviyorum diyebiliyorsunuz .kendinize bunu neden yapıyorsunuz ?

Kendiniz hakkında hiç bilgi vermemissiniz. Kötü huylariniz varsa onları bir düzeltmeye çalışın bakalım. Seviyorsanız adamın sinirine dokunan şeyleri yapmayın bir süre böyle deneyin. Size adım atmıyor,
aynı kabaliklara devam ediyorsa bosanin.

Kendiniz hakkında hiç bilgi vermemissiniz. Kötü huylariniz varsa onları bir düzeltmeye çalışın bakalım. Seviyorsanız adamın sinirine dokunan şeyleri yapmayın bir süre böyle deneyin. Size adım atmıyor,
aynı kabaliklara devam ediyorsa bosanin.

Zaten evliliğimizin ilk zamanlarında tartışmalar olduğunda karşılıklıydı hani bende ona tartışırken karşılık veriyordum ama bir zaman sonra ben korktum kendimi geri çektim bu sefer de başka sebepler oldu başka şeylerden bana böyle davranmaya başladı sustuğum halde yaptığı da oldu. Bilemiyorum bu sebeplerden boşanılır mı yuva kolay kurulmuyor ama böyle de devam etmiyor tabi..

Ama eşimi seviyorum lafından bana gına geldi artık.
Yeni evliyiz,anlaşamadığımız noktalar var,ailesiyle sorunumuz var vs. Desen tamam neyse.

2 keskin noktam var evlilikte.
İhanet , şiddet.

O kim ki sana el kaldırıyor?
Ne haddine.
Daha 7 aylık evlisin. 7. Seneni düşünebiliyor musun?
Bunu hakettiğini düşünüyor musun?
Biraz kendinize değer verin ya.
Hadi birşey daha diyeyim, bazı kadınlar gidecek biryeri yok, ailesi sahip çıkmıyor,boşanırsan geri dönemezsin diyor, hadi bunu da anladım.(!)
Ailen arkandayken şu şekilde davranman sağlıklı bir düşünce değil. Üzgünüm.

Biraz değer verin kendinize. Bu dünyaya birdaha gelmeyeceksiniz. Bir öküz için değmez.
7 aylık karısını döven adam bana göre öküzdür.kusura bakmayın ya da bakın.

Zaten evliliğimizin ilk zamanlarında tartışmalar olduğunda karşılıklıydı hani bende ona tartışırken karşılık veriyordum ama bir zaman sonra ben korktum kendimi geri çektim bu sefer de başka sebepler oldu başka şeylerden bana böyle davranmaya başladı sustuğum halde yaptığı da oldu. Bilemiyorum bu sebeplerden boşanılır mı yuva kolay kurulmuyor ama böyle de devam etmiyor tabi..
Korktugun bir insani sevdigin icin mi vazgecemiyorsun.
Yuva kolay kurulmuyor nedir ki gayet rahat kurmussunuz bastan beri sorunlar yumagina ragmen.
Ama her kurulan da yuva olmuyor.

Yuva kelimesini soyledimizde olumlu cagrişimlar yapar.
Sicaklik saygi sevgi paylasim...yuva bunlarda anlamini bulur.
Sizinki yuva kavramindan cok uzak.
Seviyorumun yuvam yikilmasinin ardina siginmaktan baska birsey degil yaptiginiz.
Secim sizin tabiki sozde yuvanizda sevgiyle yasamaya devam edebilirsiniz.

Ama şu sevgi saygi yuva kavramlarini bir sorgulayin.
Kendinizi korkudan geri cekeceginize ileri dogru adim atin.
Siddet kufur hakaret evliliklerde yayginsa bu butun bunlarin normal oldugu anlamina gelmiyor.
Insanca bir yasam seklinden cok uzak ama topluma nūfuz etmis. Siz bununla savasmayip kabullenirseniz kirilan gururunuzla baş başa kalacaksiniz.

Madem seviyorum yuvam yikilmasin diyorsunuz o yuvayi gercek anlamda yuva yapmak icin mucadele edin.

merhabalar. Ben 7 aydır evliyim görücü usulüyle evlendik. Nişanlıykende görümcelerimden ve ailesinden sorunlar yaşadım dini nikahım kıyıldığı gün mehir istedim diye bana söylemediklerini bırakmadılar. Sonra evlendik ve şartları her şeyi birlikte yapmak yemek içmekti. Arada evimde yemek istesem hep sorun oldu suratları düştü. Anneme babama gidince hep surat astılar ama evli olan kızları hep buraya geliyordu. Ben bir gün dayanamayıp anneme anlattım ve beni eve götürdüler 3 hafta annemlerle kaldım sonra tekrar denemeye kalktık ama bu sefer de eşimle sorunlar yaşamaya başladık en ufak şeyde bana küfürler etmeye kalktı. Yeri geldi bende kızdım sesini yükselttim yeri geldi sustum ama o gidip geldikten sonra bana karşı değişti. Şuan ailesiyle bir problemim Yok olduğunda evliliğim için sorun etmiyorum fakat biraz tartışma olsa aramızda bana hemen küfürler etmeye başlıyor eşim ve bana küfür etme dedikçe bana vuruyor sonradan bu olayları konuştuğumuzda hep beni suçlu buluyor. 3 gün önce bana küfür etme dediğim için bana tokat attı. Dünde kayınvalidemlere misafir gelecekti bende belimin ağrıdığında o söyledim eşime inmek istemiyorum dedim o da beni evimize kendi akrabalarımdan kimsenin gelemeyeceğiyle tehdit etti ki zaten 7 aylık evliyim evimde hiçbir çevremi ağırlayamadım. Ve bu olayları ailem duydu ve daha önce de sorun yaşadığımız için şuan ailem boşanmamı istiyor bana çok destek oluyorlar fakat ben emin değilim eşimi seviyorum o da beni seviyor ama çok yıpratıyor beni ve sinirlenince beni bırak aileme bile laflar ediyor ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz:KK43: bir de nişanlılıktan beri aramızda olan biten tüm sorunları eşimin ailesi hep benden ve benim ailemden bildi benim ailemi küçük duruma düşürdüler yani gururumuzu çiğnediler ama tek korkum beni daha önce eşim tehdit etti babamdan ve abimden dolayı.. eşim ve benim ailem yani aynı köyden aynı memleketteniz ne yapacaklarını ne konuşacaklarını bilmediğim için de biraz korkularım var ve bunları kendi anneme babama söyleyemiyorum.
Ne sevgisi Allah aşkına? Zaten görücü usulü. Kayın aile sorunu, ev terketme, küfür, dayak arasında ne ara aşık oldunuz? Bırakın boşanın gidin Allah aşkına canınızı sokakta mı buldunuz?

Buyuk ask...cok imrendim...beni doven birini sevebilirmiydim bilmiyorum...
Tek merak ettigim nasil yuzyuze bakiliyor...adam sizi dovuyor sonra ne oluyor

O bir tokatin devami tekme tokat seklinde uzar gider. Cocukta yokken yol yakinken bosan bence.

şiddet varsa her şey bitmiştir...

şiddetin olduğu yerde sevgi filan olamaz..

kendinizi kandırmayın!!

Back
X