merhabalar. Ben 7 aydır evliyim görücü usulüyle evlendik. Nişanlıykende görümcelerimden ve ailesinden sorunlar yaşadım dini nikahım kıyıldığı gün mehir istedim diye bana söylemediklerini bırakmadılar. Sonra evlendik ve şartları her şeyi birlikte yapmak yemek içmekti. Arada evimde yemek istesem hep sorun oldu suratları düştü. Anneme babama gidince hep surat astılar ama evli olan kızları hep buraya geliyordu. Ben bir gün dayanamayıp anneme anlattım ve beni eve götürdüler 3 hafta annemlerle kaldım sonra tekrar denemeye kalktık ama bu sefer de eşimle sorunlar yaşamaya başladık en ufak şeyde bana küfürler etmeye kalktı. Yeri geldi bende kızdım sesini yükselttim yeri geldi sustum ama o gidip geldikten sonra bana karşı değişti. Şuan ailesiyle bir problemim Yok olduğunda evliliğim için sorun etmiyorum fakat biraz tartışma olsa aramızda bana hemen küfürler etmeye başlıyor eşim ve bana küfür etme dedikçe bana vuruyor sonradan bu olayları konuştuğumuzda hep beni suçlu buluyor. 3 gün önce bana küfür etme dediğim için bana tokat attı. Dünde kayınvalidemlere misafir gelecekti bende belimin ağrıdığında o söyledim eşime inmek istemiyorum dedim o da beni evimize kendi akrabalarımdan kimsenin gelemeyeceğiyle tehdit etti ki zaten 7 aylık evliyim evimde hiçbir çevremi ağırlayamadım. Ve bu olayları ailem duydu ve daha önce de sorun yaşadığımız için şuan ailem boşanmamı istiyor bana çok destek oluyorlar fakat ben emin değilim eşimi seviyorum o da beni seviyor ama çok yıpratıyor beni ve sinirlenince beni bırak aileme bile laflar ediyor ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz

bir de nişanlılıktan beri aramızda olan biten tüm sorunları eşimin ailesi hep benden ve benim ailemden bildi benim ailemi küçük duruma düşürdüler yani gururumuzu çiğnediler ama tek korkum beni daha önce eşim tehdit etti babamdan ve abimden dolayı.. eşim ve benim ailem yani aynı köyden aynı memleketteniz ne yapacaklarını ne konuşacaklarını bilmediğim için de biraz korkularım var ve bunları kendi anneme babama söyleyemiyorum.