Evliliğim için 35 kilo

Iyi olmana sevindim canım 3 yaşında yoluna giriyor cocuklar , bende seninle aynı kiloya geldim çok saldım coook (

Sizi o kadar iyi anliyorum ki sanki kendimi okimus gibi oldum

Slm canlar nasılsınız ben selcanmehmetcan sizleri arada görmek çok güzel tekrar diyete başlamak istiyorum zaten dikkat ediyorum birşeyler hep eksik hayatımda..

Iyi olmana sevindim canım 3 yaşında yoluna giriyor cocuklar , bende seninle aynı kiloya geldim çok saldım coook (
Yaa sen çok iyi gidiyordun halbuki, üzüldüm ya çok çaba veriyoruz sonra kilo almak çok kolay oluyor yine yaparsın ama sen

Slm canlar nasılsınız ben selcanmehmetcan sizleri arada görmek çok güzel tekrar diyete başlamak istiyorum zaten dikkat ediyorum birşeyler hep eksik hayatımda..
İyiyim canım sen nasılsın? Başla canım tekrar ben başladım bazen istediğim gibi olmuyor ama yaptığımız kar. Geçen hafta 1 kilo vermişim dedim bence 2 kilo olmalıydı çünkü çektiğim çile bence 2 kiloluktu Gece benim oğlan çok uyanıyor benim de karnım çok acıkıyor. Gece 3te kalkıp 5 e 6 ya kadar oturduğu oluyor. Çok acıkıyorum o sırada.

Kıyamam sana ya gece çok otururdu benim kızlarda zor zamanlar allah yardım etsin acıkma meselesi de emzirirken insan hep aç zaten

Yapabilirsin canım yeter ki iste

Bende iyiyim cnm yine tedaviye basliyacagim once kilo vermem ve para biriktirmem lazim,esim cok istiyor bebek bende istiyorum ama elim bos dua etmek ten baska care yok,rabbim yardimcin olsun,metobolizmada troidine baktir ondan kilo veremiyor olabilirsin cnm,benimde troidde sorun cikti guatir varmis haşimoto hastalik hastasi olmusum troid bezlerim yavas calisiyormus kilo verdimemi zorlastirdi,senede iki uc defa kilo alip verdim,rabbim yardim etsin bir an önce saglik yerinde olsun sporda yapayimds kurtulayim sabirsizlaniyorum tedavi icin..yine burda birbirimize destek olsak ne guzel olur dimi,gruplara ne katildinizmi ne yaptiniz.

Selam selcan bende çok kilo aldım kardeşimin düğününden sonra saldım 7 ayda nerdeyse +15 kilo geldi iki gün önce başladım diyete katılmak istersen ben uzun yıllardır +90 gurubuna yazıyorum beklerim sizide

Ben de tiroid ilacı kullanıyorum zaten 3 yıldır. Allahım sana tez zamanda evlat nasib etsinArtık çok giremiyorum buraya telefonu elime alamıyorum pek.

Eczaneden Solgar in b12 vitamin takviyeli bir hapı var içinde 100 tane kadar var hergun üçer tane iç evvel Allah bak nasıl sütun articak ben kullandım çocuk Dr tavsiye etmişti çok faydasını gördüm
Sütüm az
Solgar tableti kullansam olan sütten de olmam dimi? Korkuyorum
Günde 4 mama veriyorum

Sütüm az
Solgar tableti kullansam olan sütten de olmam dimi? Korkuyorum
Günde 4 mama veriyorum
Cocuk doktorunuza sorabilirsiniz banada cocuk dr önerdi çok faydasını gördüm, yigenimde kullandı ki kocası kadin doğum uzmanı oda memnun kaldı

Cocuk doktorunuza sorabilirsiniz banada cocuk dr önerdi çok faydasını gördüm, yigenimde kullandı ki kocası kadin doğum uzmanı oda memnun kaldı
Valla verdim sipariş az önce
Doktor ilgilenmiyı o konularda
Geçen sordum süt için tavsiye
Çaylardan bahsetti
Çok çay denemiştim ben yok yok
Umudum çok az ama olsun kullanıcam
İsminiz mi ışıl?

Valla verdim sipariş az önce
Doktor ilgilenmiyı o konularda
Geçen sordum süt için tavsiye
Çaylardan bahsetti
Çok çay denemiştim ben yok yok
Umudum çok az ama olsun kullanıcam
İsminiz mi ışıl?

Simdi kac kilosun canim diyet ise yaradimi.eşin hala laf yapiyormu kilona

Eşin kırıcı olmuş hoş değil yaptığı ama birde kendini düşünmek zorundasın 100 kilo ne demek? Sağlığınıza zararları cabası. Eşiniz anladığım kadarıyla görselliğe önem veriyor daha ılımlı yaklaşabilirdi. Ama sizin önceliğiniz sağlığınız ve kendiniz olsun. Bende önem veririm görselliğe. Eşim son zamanlarda bi hayli kilo aldı ve uyarmak durumunda kaldım. Sonuçta bir rahatsızlık sonucu değil keyfe önüne geleni yedi. Hastalık sonucu olsa hadi neyse 5 yıl önceki tanıdığım ve beğendiğim adamla alakası kalmamıştı.

Selam kızlar nasılsınız kedikedi84 oğluşun nasıl canım ISILDURU seni cadılar nasıllar bende işten çıkarıldım çok ama çok mutsuzum ve maalesef kilo aldım en son 95kg oldum ne yapacağım bilmiyorum gece yiyorum allah ne verdiyse yemekten sonra meyve ,fındık fıstık sonra abur cubur yatarken 1 ekmek yiyorum dolapta ne varsa peynir zeytin yani derler ya yat geber ekmeği diye işte öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…