- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
- #8.821
Iyi olmana sevindim canım 3 yaşında yoluna giriyor cocuklar , bende seninle aynı kiloya geldim çok saldım coook (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizi o kadar iyi anliyorum ki sanki kendimi okimus gibi oldumHe valla canım giremiyorum çok fazla arada bakıp çıkıyorum zaten sana özel mesaj falan da atamıyorum kısıtlamışsın görünürlüğü. Benim oğlan 1,5 yaşına geldi çok uyanıyor hala geceleri. Ben yine kilo vermeye çalışıyorum 90 kiloyum şu an. Sen napıyorsun? Nasılsın?
Yaa sen çok iyi gidiyordun halbuki, üzüldüm ya çok çaba veriyoruz sonra kilo almak çok kolay oluyor yine yaparsın ama senIyi olmana sevindim canım 3 yaşında yoluna giriyor cocuklar , bende seninle aynı kiloya geldim çok saldım coook (
İyiyim canım sen nasılsın? Başla canım tekrar ben başladım bazen istediğim gibi olmuyor ama yaptığımız kar. Geçen hafta 1 kilo vermişim dedim bence 2 kilo olmalıydı çünkü çektiğim çile bence 2 kiloluktu Gece benim oğlan çok uyanıyor benim de karnım çok acıkıyor. Gece 3te kalkıp 5 e 6 ya kadar oturduğu oluyor. Çok acıkıyorum o sırada.Slm canlar nasılsınız ben selcanmehmetcan sizleri arada görmek çok güzel tekrar diyete başlamak istiyorum zaten dikkat ediyorum birşeyler hep eksik hayatımda..
Kıyamam sana ya gece çok otururdu benim kızlarda zor zamanlar allah yardım etsin acıkma meselesi de emzirirken insan hep aç zatenİyiyim canım sen nasılsın? Başla canım tekrar ben başladım bazen istediğim gibi olmuyor ama yaptığımız kar. Geçen hafta 1 kilo vermişim dedim bence 2 kilo olmalıydı çünkü çektiğim çile bence 2 kiloluktu Gece benim oğlan çok uyanıyor benim de karnım çok acıkıyor. Gece 3te kalkıp 5 e 6 ya kadar oturduğu oluyor. Çok acıkıyorum o sırada.
Eşim tanıştığımızda 60 kiloydum 10 yıl sonra evlendiğimizde 73 aradan 5 yıl geçti ve artık 100 kiloyum. Çalışıyordum çok çalışıyordum gece 1 de 2 de işten geliyordum çünkü çok yoğun bir işim vardı, sosyal Hayatım sıfırlanma noktasına gelmişti, bütün gün bilgisayar başında rakamlarla uğraşıyodum. Tek eğlencem yemek yemekti, bari karnım tok olsun bari tatlı yiyim mutlu olayım diye düşünüyordum, çünkü devamlı ofiste olmak oradan çıkamamak psikolojimi bozmaya başlamıştı.Bu düşünce yapısı beni 100 kiloya ulaştırdı. Çok ama çok yoruldum eşimin de ısrarıyla hiç Aklımda olmayan bişey Yaptım ve işten istifa ettim 4 ay geçti üstünden benim de amacım işten ayrılıp kendime bakmak eski halime dönmekti. Ama bi türlü başlayamadım, evimi düzenleyeyim, kitap okuyayım tv izleyeyim biraz stressiz yaşayayım dedim,ama hep Aklımda rahatsız oluyordum kilolardan.
Iki gün önce en samimi arkadaşlarımızı Yemeğe davet ettik, eşimin kankası ve onun eşi, eşimin kankası başladı, eee napıyosun evde, nasıl geçiriyorsun zamanını kalk spor yap ben olsam spor salonuna yazılırım, günde 3 saat spor yap. Haklısın dedim ama spor salonuna yazılmayı düşünmüyorum evde Koşu bandı var, evde yapacam sporumu. Konu kapandı.
Cumartesi günü evde oturuyorken eşim birden başladı, pardon bi şey sorucam sen ne zaman harekete geçmeyi düşünüyosun susuyorum susuyorum ama 150 kilo mu Olmayı bekliyosun, kaç Yaşında giyinip süsleneceksin, senin yüzünden çocuğumuz olmazsa ne olacak, yok evde Koşu bandı varmış bilmem ne koşsana o zaman, hiç mi rahatsız olmuyosun, ben oluyorum artık... Abartmıyorum 3 saat bağırdı konuştu konuştu ağladım haklısın dedim ama susmadı. Çizdiğim çizelgeyi gösterdim program yapmıştım günlere bölüp spor diyet bu ne ya dedi, yazmakla olmaz bu işler. Benden utanıyomuş onu anladım.
Iyi bir Eş olmak için hem ev hem işte başarılı olmak yetmiyormuş, güler yüzlü olmak saçını süpürge etmek yetmiyormuş, dırdır etmeyen pozitif bir eş olmak yetmiyormuş onu anladım. Yüzüm çok güzel herkes öyle der, ama o da yetmiyormuş.
Başlıyorum diyete spora boyum 1.70 kilom 100 hedefim 65, yıl sonuna kadar yeni baştan yaratıcam kendimi. Kalbim çok kırık ama çok.
Vazgeçmeyeyim kendimi takip edeyim diye hergün yaptıklarımı yediklerimi buraya yazacağım. Başarıcam sadece kendim için, onun için değil kendi istediğim için bel ağrılarımdan kurtulmak rahat hareket etmek için.
Bende iyiyim cnm yine tedaviye basliyacagim once kilo vermem ve para biriktirmem lazim,esim cok istiyor bebek bende istiyorum ama elim bos dua etmek ten baska care yok,rabbim yardimcin olsun,metobolizmada troidine baktir ondan kilo veremiyor olabilirsin cnm,benimde troidde sorun cikti guatir varmis haşimoto hastalik hastasi olmusum troid bezlerim yavas calisiyormus kilo verdimemi zorlastirdi,senede iki uc defa kilo alip verdim,rabbim yardim etsin bir an önce saglik yerinde olsun sporda yapayimds kurtulayim sabirsizlaniyorum tedavi icin..yine burda birbirimize destek olsak ne guzel olur dimi,gruplara ne katildinizmi ne yaptiniz.İyiyim canım sen nasılsın? Başla canım tekrar ben başladım bazen istediğim gibi olmuyor ama yaptığımız kar. Geçen hafta 1 kilo vermişim dedim bence 2 kilo olmalıydı çünkü çektiğim çile bence 2 kiloluktu Gece benim oğlan çok uyanıyor benim de karnım çok acıkıyor. Gece 3te kalkıp 5 e 6 ya kadar oturduğu oluyor. Çok acıkıyorum o sırada.
Selam selcan bende çok kilo aldım kardeşimin düğününden sonra saldım 7 ayda nerdeyse +15 kilo geldi iki gün önce başladım diyete katılmak istersen ben uzun yıllardır +90 gurubuna yazıyorum beklerim sizideSlm canlar nasılsınız ben selcanmehmetcan sizleri arada görmek çok güzel tekrar diyete başlamak istiyorum zaten dikkat ediyorum birşeyler hep eksik hayatımda..
Inşallah canım yapmam lazım zaten zira hicbir kıyafetim olmuyor üniforma gibi aynı iki pantolona kaldım resmen elbiselerimde kötü duruyorYaa sen çok iyi gidiyordun halbuki, üzüldüm ya çok çaba veriyoruz sonra kilo almak çok kolay oluyor yine yaparsın ama sen
Ben de tiroid ilacı kullanıyorum zaten 3 yıldır. Allahım sana tez zamanda evlat nasib etsinArtık çok giremiyorum buraya telefonu elime alamıyorum pek.Bende iyiyim cnm yine tedaviye basliyacagim once kilo vermem ve para biriktirmem lazim,esim cok istiyor bebek bende istiyorum ama elim bos dua etmek ten baska care yok,rabbim yardimcin olsun,metobolizmada troidine baktir ondan kilo veremiyor olabilirsin cnm,benimde troidde sorun cikti guatir varmis haşimoto hastalik hastasi olmusum troid bezlerim yavas calisiyormus kilo verdimemi zorlastirdi,senede iki uc defa kilo alip verdim,rabbim yardim etsin bir an önce saglik yerinde olsun sporda yapayimds kurtulayim sabirsizlaniyorum tedavi icin..yine burda birbirimize destek olsak ne guzel olur dimi,gruplara ne katildinizmi ne yaptiniz.
Sütüm azEczaneden Solgar in b12 vitamin takviyeli bir hapı var içinde 100 tane kadar var hergun üçer tane iç evvel Allah bak nasıl sütun articak ben kullandım çocuk Dr tavsiye etmişti çok faydasını gördüm
Cocuk doktorunuza sorabilirsiniz banada cocuk dr önerdi çok faydasını gördüm, yigenimde kullandı ki kocası kadin doğum uzmanı oda memnun kaldıSütüm az
Solgar tableti kullansam olan sütten de olmam dimi? Korkuyorum
Günde 4 mama veriyorum
Valla verdim sipariş az önceCocuk doktorunuza sorabilirsiniz banada cocuk dr önerdi çok faydasını gördüm, yigenimde kullandı ki kocası kadin doğum uzmanı oda memnun kaldı
Valla verdim sipariş az önceCocuk doktorunuza sorabilirsiniz banada cocuk dr önerdi çok faydasını gördüm, yigenimde kullandı ki kocası kadin doğum uzmanı oda memnun kaldı
Simdi kac kilosun canim diyet ise yaradimi.eşin hala laf yapiyormu kilonaEşim tanıştığımızda 60 kiloydum 10 yıl sonra evlendiğimizde 73 aradan 5 yıl geçti ve artık 100 kiloyum. Çalışıyordum çok çalışıyordum gece 1 de 2 de işten geliyordum çünkü çok yoğun bir işim vardı, sosyal Hayatım sıfırlanma noktasına gelmişti, bütün gün bilgisayar başında rakamlarla uğraşıyodum. Tek eğlencem yemek yemekti, bari karnım tok olsun bari tatlı yiyim mutlu olayım diye düşünüyordum, çünkü devamlı ofiste olmak oradan çıkamamak psikolojimi bozmaya başlamıştı.Bu düşünce yapısı beni 100 kiloya ulaştırdı. Çok ama çok yoruldum eşimin de ısrarıyla hiç Aklımda olmayan bişey Yaptım ve işten istifa ettim 4 ay geçti üstünden benim de amacım işten ayrılıp kendime bakmak eski halime dönmekti. Ama bi türlü başlayamadım, evimi düzenleyeyim, kitap okuyayım tv izleyeyim biraz stressiz yaşayayım dedim,ama hep Aklımda rahatsız oluyordum kilolardan.
Iki gün önce en samimi arkadaşlarımızı Yemeğe davet ettik, eşimin kankası ve onun eşi, eşimin kankası başladı, eee napıyosun evde, nasıl geçiriyorsun zamanını kalk spor yap ben olsam spor salonuna yazılırım, günde 3 saat spor yap. Haklısın dedim ama spor salonuna yazılmayı düşünmüyorum evde Koşu bandı var, evde yapacam sporumu. Konu kapandı.
Cumartesi günü evde oturuyorken eşim birden başladı, pardon bi şey sorucam sen ne zaman harekete geçmeyi düşünüyosun susuyorum susuyorum ama 150 kilo mu Olmayı bekliyosun, kaç Yaşında giyinip süsleneceksin, senin yüzünden çocuğumuz olmazsa ne olacak, yok evde Koşu bandı varmış bilmem ne koşsana o zaman, hiç mi rahatsız olmuyosun, ben oluyorum artık... Abartmıyorum 3 saat bağırdı konuştu konuştu ağladım haklısın dedim ama susmadı. Çizdiğim çizelgeyi gösterdim program yapmıştım günlere bölüp spor diyet bu ne ya dedi, yazmakla olmaz bu işler. Benden utanıyomuş onu anladım.
Iyi bir Eş olmak için hem ev hem işte başarılı olmak yetmiyormuş, güler yüzlü olmak saçını süpürge etmek yetmiyormuş, dırdır etmeyen pozitif bir eş olmak yetmiyormuş onu anladım. Yüzüm çok güzel herkes öyle der, ama o da yetmiyormuş.
Başlıyorum diyete spora boyum 1.70 kilom 100 hedefim 65, yıl sonuna kadar yeni baştan yaratıcam kendimi. Kalbim çok kırık ama çok.
Vazgeçmeyeyim kendimi takip edeyim diye hergün yaptıklarımı yediklerimi buraya yazacağım. Başarıcam sadece kendim için, onun için değil kendi istediğim için bel ağrılarımdan kurtulmak rahat hareket etmek için.