• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Slm kizlar napiyonuz arada bir haber verin halinizden :))
Canım valla koltuk tepesinde oturmaktan hareketsizlikten bende kilo bakımından tık yok. Diyetisyene de gitmedim çünkü onun söylediği yemekleri zamanında nasıl yapıcam onu düşündüm. Sen nasılsın?

Fırsat buldukça uğrar yazarım şunu öğrendim bu hayatta kimseye güven olmazmış benim sayemde evi arabası dükkanı oldu ortada bırakıldım çok kötüyüm ve doluyum sinir sistemim zayıfladı
Miyav su :( şu an bunları tesadüfen okudum ... öncelikle başın saolsun babana.. eşin seni aldattı mı :( hamile misin? Şu an şok içinde ve büyük bir üzüntü ile okuyorum yazdıklarını.. rabbim yardımcın olsun.. bugünlerde geçecek ve kimsenin yanına kalmaz yaptıkları unutma..

Birde bu hafta eşim olacak şahıs geliyor maalesef ki ayrılıyoruz çok uğraştım ama değmezmiş takıldığı kadın aradı bırak eşinin peşini diye birde maddi sorunlarım var iş arıyorum bir yandan bir yandan eşyalarımı topluyorum bakalım bebişle sonumuz Ne olacak dua edin bizlere
Ne edepsiz hayasız kadınlar var bırak eşinin peşini ne demek ya sen bırak hayasız deseydin eşinde beş para etmezmis kusura bakma, vay arkadaş ya dünyanın sonu geldi bebekle ortada bırakan şerefsizler, Allah'ım sana sonsuz hayırlı kapılar açsın bebeğinle mutlu sağlıklı huzurlu bol paralı bir hayatın olsun inşallah uğur getirsin yavrun sana çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca, babanada Allah'tan rahmet diliyorum annene sığın demekten başka bişey gelmiyor aklıma o bebeğe baksın sen çalış:KK200::nazar:

Birde bu hafta eşim olacak şahıs geliyor maalesef ki ayrılıyoruz çok uğraştım ama değmezmiş takıldığı kadın aradı bırak eşinin peşini diye birde maddi sorunlarım var iş arıyorum bir yandan bir yandan eşyalarımı topluyorum bakalım bebişle sonumuz Ne olacak dua edin bizlere
Acayip öfkelendim şuan eşine ,boşanma surundur onları maddi manevi çocuk nafakasida dahil hepsini talep et hakkın senin, ev ,araba, dükkan hepsinin yarısı senin, bunları biliyorsun dimi ,iyi bir avukatla hepsi senin olabilir ben olsam ugrasirim boşanmadanda nafaka alabiliyorsun haberin olsun

Eşin cok ayıp etmiş bende 111 kıloydum eşim 1 kez olsun şikayet etmedi 35 gündür dıyetteyım kendi arzumla gırdım suan 96 yım 55 e kadar devam edicem eşim güzel destek oluyor kırmadan incitmeden keske sıznkıde ole yapsaydı
İnşallah tez zamanda hedeflediğimiz kılolara ulaşırız

Kızlar nerdesiniz topik cok gerilere düşmüş zor buldum hepinizi özledim kedikedi84 kedikedi84
@Cute_little_mermaid
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim
GIDI GIDI
Daha nikini hatırlayamadıklarim :KK200:

Miyav su ve kedikedi bebekleriniz nasıl sağlıkları iyidir inşallah annelik nasıl gidiyor zor dimi buralara ugramayamadiginiza göre, bende doğumdan bir ay önce kk ya üye olup 6 sene girmeyi unutmuştum öyle yoğundum ki kizimdan dolayı sizleri çok iyi anlıyorum umarım okursunuz sağlıklar diliyorum
Selcan canım sen nasılsın bebek çalışmaları devam mı ?
Burhan Nikli Ayşecik sana ne demeli hep kacaksin diğer topigede ugramiyorsun :KK36:

Kızlar nerdesiniz topik cok gerilere düşmüş zor buldum hepinizi özledim kedikedi84 kedikedi84
@Cute_little_mermaid
GIDI GIDI

Miyav su ve kedikedi bebekleriniz nasıl sağlıkları iyidir inşallah annelik nasıl gidiyor zor dimi buralara ugramayamadiginiza göre, bende doğumdan bir ay önce kk ya üye olup 6 sene girmeyi unutmuştum öyle yoğundum ki kizimdan dolayı sizleri çok iyi anlıyorum umarım okursunuz sağlıklar diliyorum
Burhan Nikli Ayşecik sana ne demeli hep kacaksin diğer topigede ugramiyorsun :KK36:
Ayy canim arada sizi takip ediyorum napiyorlar ne ediyorlar die ..bende tedavi için tip fakulteye unv. Hastanesi ne pazartesi gidegim bazi kurler uyguladim 75 kg 78 ciktim hemen dikkat edip dusmek istiyorum bide bi hafta seker hapini biraktim onunda etkisi vardir tekrar basladim,sen nasilsin canimm sen kac kg oldun,kizlarin nasil iki kizin vardi dimi canim..

Ayy canim arada sizi takip ediyorum napiyorlar ne ediyorlar die ..bende tedavi için tip fakulteye unv. Hastanesi ne pazartesi gidegim bazi kurler uyguladim 75 kg 78 ciktim hemen dikkat edip dusmek istiyorum bide bi hafta seker hapini biraktim onunda etkisi vardir tekrar basladim,sen nasilsin canimm sen kac kg oldun,kizlarin nasil iki kizin vardi dimi canim..
İyilik canım şükür, grip olduk 15 gündür bi bitmedi öksürük hala sürüyor ,kilo desen 78-80 arasi değişiyor bir 10 kilo daha versem süper olucak bebek çalışmaları için hayırlı haberlerlerini bekliyoruz

@Cute_little_mermaid
GIDI GIDI

Selam canım, uğrayamıyorum valla buralara diyet falan hak getire sütüm azaldı mama destekli gidiyoruz ondan yememden kesmek istemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama aynı kiloda takıldım kaldım. Mesela şimdi çamaşır kurutma makinası bakmak için girdim. Sen nasılsın?

Ay hadi bakalım canım inşallah hayırlısıyla güzel haberler bekliyoruz senden. :halay:

Selam canım, uğrayamıyorum valla buralara diyet falan hak getire sütüm azaldı mama destekli gidiyoruz ondan yememden kesmek istemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama aynı kiloda takıldım kaldım. Mesela şimdi çamaşır kurutma makinası bakmak için girdim. Sen nasılsın?
Küçük kız anaokuluna başladı benimde, hastalıklar yakamizi bırakmıyor bu sene yine hasta öksürüyor bunada şükür ne diyelim, kuzunu çok öperim sanada bol süt dilerim canım ne derler sutunle kal :KK200::nazar:

Nerdesiniz millet tesadüfen eski yazışmaları gördüm bir yazayım dedim kim var kim yok uzun zaman oldu hayat nasıl gidiyor hepinizi özledim :KK200:

Nerdesiniz millet tesadüfen eski yazışmaları gördüm bir yazayım dedim kim var kim yok uzun zaman oldu hayat nasıl gidiyor hepinizi özledim :KK200:
Bende ozledim nasilsin kac kg verdin,tesaduf kadınlar kulübü na girdim haftada bir iki defa ugruyorum cok yogunum yogunluktan giremiyorum..evet diger kizlar napiyor acaba kedikedi84 kedikedi84 naptin oglusunu buyuttunmu :)

Eşim tanıştığımızda 60 kiloydum 10 yıl sonra evlendiğimizde 73 aradan 5 yıl geçti ve artık 100 kiloyum. Çalışıyordum çok çalışıyordum gece 1 de 2 de işten geliyordum çünkü çok yoğun bir işim vardı, sosyal Hayatım sıfırlanma noktasına gelmişti, bütün gün bilgisayar başında rakamlarla uğraşıyodum. Tek eğlencem yemek yemekti, bari karnım tok olsun bari tatlı yiyim mutlu olayım diye düşünüyordum, çünkü devamlı ofiste olmak oradan çıkamamak psikolojimi bozmaya başlamıştı.Bu düşünce yapısı beni 100 kiloya ulaştırdı. Çok ama çok yoruldum eşimin de ısrarıyla hiç Aklımda olmayan bişey Yaptım ve işten istifa ettim 4 ay geçti üstünden benim de amacım işten ayrılıp kendime bakmak eski halime dönmekti. Ama bi türlü başlayamadım, evimi düzenleyeyim, kitap okuyayım tv izleyeyim biraz stressiz yaşayayım dedim,ama hep Aklımda rahatsız oluyordum kilolardan.
Iki gün önce en samimi arkadaşlarımızı Yemeğe davet ettik, eşimin kankası ve onun eşi, eşimin kankası başladı, eee napıyosun evde, nasıl geçiriyorsun zamanını kalk spor yap ben olsam spor salonuna yazılırım, günde 3 saat spor yap. Haklısın dedim ama spor salonuna yazılmayı düşünmüyorum evde Koşu bandı var, evde yapacam sporumu. Konu kapandı.
Cumartesi günü evde oturuyorken eşim birden başladı, pardon bi şey sorucam sen ne zaman harekete geçmeyi düşünüyosun susuyorum susuyorum ama 150 kilo mu Olmayı bekliyosun, kaç Yaşında giyinip süsleneceksin, senin yüzünden çocuğumuz olmazsa ne olacak, yok evde Koşu bandı varmış bilmem ne koşsana o zaman, hiç mi rahatsız olmuyosun, ben oluyorum artık... Abartmıyorum 3 saat bağırdı konuştu konuştu ağladım haklısın dedim ama susmadı. Çizdiğim çizelgeyi gösterdim program yapmıştım günlere bölüp spor diyet bu ne ya dedi, yazmakla olmaz bu işler. Benden utanıyomuş onu anladım.
Iyi bir Eş olmak için hem ev hem işte başarılı olmak yetmiyormuş, güler yüzlü olmak saçını süpürge etmek yetmiyormuş, dırdır etmeyen pozitif bir eş olmak yetmiyormuş onu anladım. Yüzüm çok güzel herkes öyle der, ama o da yetmiyormuş.
Başlıyorum diyete spora boyum 1.70 kilom 100 hedefim 65, yıl sonuna kadar yeni baştan yaratıcam kendimi. Kalbim çok kırık ama çok.
Vazgeçmeyeyim kendimi takip edeyim diye hergün yaptıklarımı yediklerimi buraya yazacağım. Başarıcam sadece kendim için, onun için değil kendi istediğim için bel ağrılarımdan kurtulmak rahat hareket etmek için.
Eşiniz sizi harekete geçirmek için yapmış ama üzerinden yıllar geçmiş son durum nedir merak ettim inşallah basarmissinizfir

Bence spor salonuna başlayın, evde alet var ama insan her zman yapabilirim diye hiçbir türlü onu fırsat bulup yapmıyor.
Ama spor salonuna yazılınca bir randevu vermiş oluyorsun, zamanını ona göre planlıyorsun. Gittiğin de sosyal bir faaliyet yaptığın için aslında kendi kendine kilo kilo diye düşünmenin dışına çıkmış oluyorsun.

Ben de yıllarca bütün hareketleri biliyorum ben zaten internette var niye gideyim ya, benim zamanım yok gitmek için diyordum. Ama kendi başıma da hiç bir şey yapmıyordum.

Başlayınca bir baktım gidemediğim zaman görevimi yapmamışım gibi üzülüyorum. Şu anda hamilelik sebebiyle ara verirken bile düşündüm gerçekten ara vermek gerekiyor mu diye.. Tabi diyetsiz de olmaz.
Ben de hamilelik kilolarından korkuyorum, inşallah iştahım açılmaz, hareketlerim kısıtlanmaz.

Eşim tanıştığımızda 60 kiloydum 10 yıl sonra evlendiğimizde 73 aradan 5 yıl geçti ve artık 100 kiloyum. Çalışıyordum çok çalışıyordum gece 1 de 2 de işten geliyordum çünkü çok yoğun bir işim vardı, sosyal Hayatım sıfırlanma noktasına gelmişti, bütün gün bilgisayar başında rakamlarla uğraşıyodum. Tek eğlencem yemek yemekti, bari karnım tok olsun bari tatlı yiyim mutlu olayım diye düşünüyordum, çünkü devamlı ofiste olmak oradan çıkamamak psikolojimi bozmaya başlamıştı.Bu düşünce yapısı beni 100 kiloya ulaştırdı. Çok ama çok yoruldum eşimin de ısrarıyla hiç Aklımda olmayan bişey Yaptım ve işten istifa ettim 4 ay geçti üstünden benim de amacım işten ayrılıp kendime bakmak eski halime dönmekti. Ama bi türlü başlayamadım, evimi düzenleyeyim, kitap okuyayım tv izleyeyim biraz stressiz yaşayayım dedim,ama hep Aklımda rahatsız oluyordum kilolardan.
Iki gün önce en samimi arkadaşlarımızı Yemeğe davet ettik, eşimin kankası ve onun eşi, eşimin kankası başladı, eee napıyosun evde, nasıl geçiriyorsun zamanını kalk spor yap ben olsam spor salonuna yazılırım, günde 3 saat spor yap. Haklısın dedim ama spor salonuna yazılmayı düşünmüyorum evde Koşu bandı var, evde yapacam sporumu. Konu kapandı.
Cumartesi günü evde oturuyorken eşim birden başladı, pardon bi şey sorucam sen ne zaman harekete geçmeyi düşünüyosun susuyorum susuyorum ama 150 kilo mu Olmayı bekliyosun, kaç Yaşında giyinip süsleneceksin, senin yüzünden çocuğumuz olmazsa ne olacak, yok evde Koşu bandı varmış bilmem ne koşsana o zaman, hiç mi rahatsız olmuyosun, ben oluyorum artık... Abartmıyorum 3 saat bağırdı konuştu konuştu ağladım haklısın dedim ama susmadı. Çizdiğim çizelgeyi gösterdim program yapmıştım günlere bölüp spor diyet bu ne ya dedi, yazmakla olmaz bu işler. Benden utanıyomuş onu anladım.
Iyi bir Eş olmak için hem ev hem işte başarılı olmak yetmiyormuş, güler yüzlü olmak saçını süpürge etmek yetmiyormuş, dırdır etmeyen pozitif bir eş olmak yetmiyormuş onu anladım. Yüzüm çok güzel herkes öyle der, ama o da yetmiyormuş.
Başlıyorum diyete spora boyum 1.70 kilom 100 hedefim 65, yıl sonuna kadar yeni baştan yaratıcam kendimi. Kalbim çok kırık ama çok.
Vazgeçmeyeyim kendimi takip edeyim diye hergün yaptıklarımı yediklerimi buraya yazacağım. Başarıcam sadece kendim için, onun için değil kendi istediğim için bel ağrılarımdan kurtulmak rahat hareket etmek için.
Siz mükemmel bir kadınsınız eşiniz için değil sağlığınIz için başarabilecek kadar güclü olabilirsiniz

Çok şükür iyiyim ,kedikediye bir selam vereyim dedim uzun zamandır görüşemedik merak ettim
He valla canım giremiyorum çok fazla arada bakıp çıkıyorum zaten sana özel mesaj falan da atamıyorum kısıtlamışsın görünürlüğü. Benim oğlan 1,5 yaşına geldi çok uyanıyor hala geceleri. Ben yine kilo vermeye çalışıyorum 90 kiloyum şu an. Sen napıyorsun? Nasılsın?

Back
X