Evliliğim için 35 kilo

Yeni gördüm mesajını canım. Son halimi yarın özelden atarım 7 aya kadar çok belli olmuyordu ama artık baya bi şiştim. Artık eli kulağında bekliyorum sağlıkla gelir inşallah heyecanlıyım.
Ay maşallah doğdu doğacak 38 olmuşsun, bizde hastanedeyiz küçük kızım hasta yatış verdiler dua et hemen iyileşsin hamilelerin duası kabul olur derler

Ay maşallah doğdu doğacak 38 olmuşsun, bizde hastanedeyiz küçük kızım hasta yatış verdiler dua et hemen iyileşsin hamilelerin duası kabul olur derler
Ay kıyamam ben minik kuzuya hayırdır ya? Ne oldu? Allahım hemen sağlıkla hastaneden çıkmayı nasib etsin.

hikayenizi şimdi okudum çok merak ettim, kilo verdiniz mi, mide ameliatı mı oldunuz, doğal yolla mı hamile kaldınız, tebrikler ve Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

hikayenizi şimdi okudum çok merak ettim, kilo verdiniz mi, mide ameliatı mı oldunuz, doğal yolla mı hamile kaldınız, tebrikler ve Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Yok mide ameliyatı olmadım zaten çok fazla da kilo veremedim 19 kilo verdim sadece 81 e düştüm. Doğal yolla hamile kaldım şimdi verdiklerimi geri aldım haliyle ama doğumdan sonra sil baştan başlayacağım. Amin inşallah sağlıkla kucağıma alırım. Allah isteten herkese en kısa sürede sağlıkla evlat sahibi olmayı nasib etsin.

ISILDURU kızın nasıl oldu canım? Çıktınız mı hastaneden?
BitmeyenUmidim @burhan mlyt sizler nasılsınız?
Bende iyiyim diyim iyi olayim usutmusum grip oldum ordan astim bronşite cevirdi simdi biraz iyiyim.masallah dogumuna az kalmış rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin..doğumunu yap kendini toparla beraber diyet yapalım citur hatun olalim ins.. :))
ISILDURU cok geçmiş olsun nasil oldu kizin..

Peki bende bişey sormak istiyorum adet duzensizliginiz varmıydi peki

Sağol canım geçmiş olsun sana. Astım bronşiti ilk defa duyuyorum kronik yerleşen bi durum değildir inşallah. Artık en azından 75 e düşmek istiyorum şu an 104 kiloyum

Ya bende 105 im ama 103 é düştüm bir ayda hamile kalmak istiyorum ama kalamiyorum siz 100 lerdemi hamile kaldınız o kilolarda bile adetiniz duzenlimiydi
Yok 85 kilo ile hamile kaldım. 100 kilo iken de düzenliydi 28 günde 1 değil ama 30 günde 1 oluyordum benim düzenim bu şekildeydi. Ama o sıralarda hiç denemedim çocuk yapmayı. Hatta 81 e kadar düştüm tatile gidince 85 e çıktım o sırada hamile kaldım. Boyunuz kaç ona göre vücut kile indeksi değişiyor yağ oranı değişiyor. Ne kadar zamandır deniyorsunuz bir de dr a gittiniz mi?

Çıktık canım dünden beri evdeyiz şükür daha iyiyiz , sen ne zaman dogurucan
Çok sevindim çıkmanıza geçmiş olsun. Bekliyorum işte doğurmak için yarın kontrol var yine, dr doğur artık bence yeter diyo ben böyle iyiyim aslında bi şikayetim yok istediği kadar durabilir. Bi tek gebelik tansiyonum çıkmaya başladı o sıkıntı.

Boy 167 evet gittim tedavi gördüm ama olmadı sonra akışına biraktim ama yok bir sorunda yok sadece şunun farkına vardım ilaç ile adet oluyomusum bende şimdi hiç değilse 85 e düşsem belki kalırım

Saol canım, bencede dogur artık :))

Boy 167 evet gittim tedavi gördüm ama olmadı sonra akışına biraktim ama yok bir sorunda yok sadece şunun farkına vardım ilaç ile adet oluyomusum bende şimdi hiç değilse 85 e düşsem belki kalırım
İnşallah en kısa sürede hayırlısı ile hamile kalıp kucağına alırsın bebeğini.

Sağol canım geçmiş olsun sana. Astım bronşiti ilk defa duyuyorum kronik yerleşen bi durum değildir inşallah. Artık en azından 75 e düşmek istiyorum şu an 104 kiloyum
Baharin ve senede bir kışın boyle oluyorum buna şükür..olsun bebisini kucagina al kirkin cikana kadar dogumdan sonra 15 kg gider dikkatli beslenirsen dahada guzel gider hic uzulme az kalmis canim dogumuna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…