- 30 Haziran 2016
- 2.507
- 5.330
- 88
- 45
- Konu Sahibi kedikedi84
- #4.901
Umarım en kısa zamanda kurtulursun Canım
İnşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım en kısa zamanda kurtulursun Canım
Neden olmasın belkide umduğundan daha fazla verirsin hep bu vazgeçmemiz yüzünden kaybettik biliyorsun değil mi canım
Tesekkur ederim bence arkadaslarinla bulusmaya git sen sensin degerli bir bireysin hic umursama nasil olsa gidecek ki o kilolar kendini bosuna buyutuyosun orda sadece anin tadini cikar cunku yillar sonra bulusmak hayatlarin nerelere gittigini gormek ozel bence kilona takilanlara da bakma eger oraya sevdigin bi kisi bile gidecekse dusunme git
Bak gecen sene yapsaydık şuan bunlarını söylemiyorduk 2018 de artık bununla uğraşmak istemiyorumUmarım sağlıkla kilo veririm
Artık gerçekten çok etkiliyor beni
kendime olan inancım kırılmak üzere
Sanki onlar kilo almadılar canım niye böyle düşünüyorsun nereye kadar kaçacaksınBu ne hal
Tanıyamadık seni
Ne oldu sana vb....
bunun gibi tepkiler olacak.
Kendimi çok kötü hissedeceğim.
ben liseden 49 kilo ,ile mezun oldum
daha öncesinde 45 kiloydum
49 bile konuşulmuştu, laf sokanlar olmuştu. tabi takmamıştım
güzelcede bir kızdım
bundan rahatsız olanlarda vardı
şimdi o halimden eser yok
kaldıramam o tepkileri
ben sırf bu yüzden sosyal medyayı bile kullanmıyorum
O zaman sen bilirsin gitmemeyi kafaya koymussan yapcak bi sey yok bi dahakine zayif gidersinBu ne hal
Tanıyamadık seni
Ne oldu sana vb....
güzelcede bir kızdım
kaldıramam o tepkileri
Kızlar tam 3 haftadır 1 çatal pasta ve 1/4 dilim börek dışında bir kaçamağım olmadı 13 Nisan diyordum verdiğim sözü tuttum ve tabii karşılığını aldım. Kendimi gerçekten tebrik ediyorum
Yarın ben yurt dışına çıkacağım. Onun için pazar gününe kadar yazamayabilirim. Arada okurum akşam oteldeyken. Tabii orda çok abartmamaya çalışacağım ama çok dikkat edebileceğimi sanmıyorum. Bol bol yürüyeceğim.
Hakkınızı helal edin kızlar...
Bak gecen sene yapsaydık şuan bunlarını söylemiyorduk 2018 de artık bununla uğraşmak istemiyorum
Sanki onlar kilo almadılar canım niye böyle düşünüyorsun nereye kadar kaçacaksın
O zaman sen bilirsin gitmemeyi kafaya koymussan yapcak bi sey yok bi dahakine zayif gidersin
Inşaallah canım Allah razı olsunİnşallah baban çok kolay atlatır
Acil şifalar diliyorum
Canım hepimizi etkiliyor o yüzden buradayız biliyorsun destek içinUmarım sağlıkla kilo veririm
Artık gerçekten çok etkiliyor beni
kendime olan inancım kırılmak üzere
Bence kendini hiç ama hiç kötü hisssetme kaçmalısın seni ben nasıl kilo vermeye karar verdiğimi anlatmıştım hatırlıyor Musun minibüsçü hakaret etmiştiBu ne hal
Tanıyamadık seni
Ne oldu sana vb....
güzelcede bir kızdım
kaldıramam o tepkileri
diğer topiklerede katıldım kızlar hırslanmak için bugün tartı günümüz ve 73 ,6 gr olmuşum çok mutlu oldum bakalım ptesi şu -600 gr kurtulabilir miyim
Menün güzel afiyet olsun canımDün yediklerim :)
Sabah : peynir, zeytin , 2 dlm ekmek
Öğle: ıspanaklı gözleme, kefir
Akşam: Balık , ızgara
Sağol kuzum hadi bakalım sende kendine gel artık yetertebrikler canım
Umarım pazartesiye kadar gider 600 gram