Evliliğim hakkında.

Ara ara bende kendimi begenmiyorum ama bu kadar da deil bilmem kac yil begenme olu mu ya once kendini sev
Haklısınız benim genel hayata bakış acimda hep depresif iç sıkıcı her konuya bu şekilde baktigim dan biseyde zevk almıyorum kendimde beğenmiyorum işte

Ara ara bende kendimi begenmiyorum ama bu kadar da deil bilmem kac yil begenme olu mu ya once kendini sev
İşte dediğim gibi hep depresif ve pesimist bı halim var biseyde zevk almıyorum pürüzsüz bı vücudum olmasını çok isterdim

Vücuduma güvenmiyorum.
Evlenirken 38 bedendim. Balık etliydim.
Oldum 42 balina.

Canımız ne zaman isterse, bebiş ne zaman uyur da müsaade ederse o zaman sevişiriz.
Ben gündüz ışığı diye istemiyorum vücudumu görme desem eşim hadi lan der inadına soyar.

Öyle şey olur mu ya?
Sevgi kusurlarıyla sevmektir.
Beni hep güzelim diye sevecek olan adamın sevgisi batsın asıl.

Değil ama bı kadınla erkek te bir değil bence bı alımin olmalı

Niye adamın alımı da olmalı bence.

Vücudunu begendigi adamın kollarında bir başka arzulu olur insan.
Bir alımınız var ki ikinciye hamile kalmışsınız ayrıca.
Siz bence güzelliğinin farkında olmayan ortaya çıkaramayan bir kadınsınız.

Kendinize neden haksızlık ediyorsunuz?

Nasıl çıkarabilirim işte ne yapabilirim bilmiyorum

Ben gündüz ışığı diye istemiyorum vücudumu görme desem eşim hadi lan der inadına soyar.
Sevki de arttiriyor

Yani esim zayifken naasildi simdi nasl
Fark cok erkekte kendine bakmali begenmedigin bir erkekle birlikte olabilir misin

Aynen Alicam artık biseyler :)

Yani vücudunda saklamak istediğin yeri de biliyorsun.
Öne çıkarmak istediğin yeri de..
Sırtım öne çıksın dersen söyle bir model seç.

Seçenek bol.. Bondy marka daha sadedir bu konularda.

mbn3315.jpg

Evli değilim ama yazmak istedim . Lütfen yanlış anlamayın beni 😊😍 sizin sorununuz bahaneler hayat şartları . Kimse mükemmel değil mankenler bile selülitli çatlaklı bir şekilde kamufle ediyorlar. Kendinize düşman olmayın çatlağın mı var olabilir olmayan kişi sayısı 10 da 1 dir . 😊 güne kendinizi severek güzel yanlarınızı düşünerek başlayın hatta biryere yazın güzel huylarınız yönleriniz. Depresif halinizden kurtulun kimse el bebek gül bebek değil yediğim önümde yemedigim arkamda gibi bir durum yok . Kendine bak kendini farket depresif hallerini koy bir kenara şükret başını sokabilecegin evin var sagliklisin seni seven eşin var . 🙂 uyusun koy çocuğu içeride uyumuyorsa dök oyuncağı ilgisini ne çekiyorsa yan odada birbirinizle ilgilenin yorum yazan bir arkadaşımızın da dediği gibi cinsellik herşey demek değil ama çoğunluğu oluşturan evliliğin başında varolan birşey. Senin sorunun bahaneler çocuğu koy demişler koyamam içeride çocuk var yapamam evde olmaz taşınmam lazım gecelik giy giyemem bana saçma geliyor canım bitanem daha ne desin burdaki kadınlar sen kendine bahane üretmeyi bırak rahat rahat eşinle cinselliği yaşa eşinle konuş güzel güzel cilveleş yatak odamıza biraz farklılıklar mı katsak bitanem kocacım vs de makyaj yap illa gecelik giy demeyeceğim pantalon etek bluz giy karşıla et . Akşam çocuk uyudu saat 9 diyelim . Git banyoya kısacık bir duş al parfümünü sür birde ruj geceliğini giy giymezsen vücuduna havluyu sar cik git kocanın yanına kucağına otur dibine otur nasıl olmuşum falan de . Seni çok özledim kocacım bugün hep aklımdaydın 😄 vs tatlı tatlı azıcık süzül küçük buseler kondur seni istiyorum de .🤣 de de gitsin ağzından ne çıkarsa yolla gitsin . Değişik pozisyonlar dene yatak odanı süsle birlikte duşa girin . Kendinizi keşfedin 😉☺ çik karşısına kocacım bana masaj yapar mısın senin dokunuslarin beni baştan çıkarıyor de gidin odanıza bam.bam.bam 😅😅😅 bidaha mi geleceksin dünyaya sevdiğin adam ile yasa hayatını bahaneleri bir kenara bak eminim bunu yazan kişi çok güzel birisidir mıncır kız kendini sev 😘🤩🤩😛 aynı apartmanda yok çocuk yok içeride ama vücudum kötü bırak 😘😘😘 karamsarlık depresif haller için youtube da birçok yardımcı video var psikologların hazırladığı izleyebilirsin çok yardımcı olur bitanem 💯💓

X