- 17 Haziran 2020
- 661
- 616
- 31
İşte sen guveniyorsun demekki vücudunaOoohoooo ben sabahlari seviyorum ona kaldiysa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte sen guveniyorsun demekki vücudunaOoohoooo ben sabahlari seviyorum ona kaldiysa
Yazmayı unutmuşum demekki. Arkadaş eşime çıplak gorunurum falan diyor ya ben mesela gündüz seviscez diye korkuyorum tüm kusurların meydana çıkacak diye
Haklısınız benim genel hayata bakış acimda hep depresif iç sıkıcı her konuya bu şekilde baktigim dan biseyde zevk almıyorum kendimde beğenmiyorum işte
Keske butun kocalar biscolata olsaaaNiye kocanız kusursuz mu?
Biscolata erkeği mi?
Pek sanmıyorum açıkçası.
İşte dediğim gibi hep depresif ve pesimist bı halim var biseyde zevk almıyorum pürüzsüz bı vücudum olmasını çok isterdimAra ara bende kendimi begenmiyorum ama bu kadar da deil bilmem kac yil begenme olu mu ya once kendini sev
Değil ama bı kadınla erkek te bir değil bence bı alımin olmalıNiye kocanız kusursuz mu?
Biscolata erkeği mi?
Pek sanmıyorum açıkçası.
Leslie yap vucudun sekillensinİşte dediğim gibi hep depresif ve pesimist bı halim var biseyde zevk almıyorum pürüzsüz bı vücudum olmasını çok isterdim
Değil ama bı kadınla erkek te bir değil bence bı alımin olmalı
Nasıl çıkarabilirim işte ne yapabilirim bilmiyorumNiye adamın alımı da olmalı bence.
Vücudunu begendigi adamın kollarında bir başka arzulu olur insan.
Bir alımınız var ki ikinciye hamile kalmışsınız ayrıca.
Siz bence güzelliğinin farkında olmayan ortaya çıkaramayan bir kadınsınız.
Kendinize neden haksızlık ediyorsunuz?
Hamile kalmadan yapıyordum günde yarım saatLeslie yap vucudun sekillensin
Sevki de arttiriyorBen gündüz ışığı diye istemiyorum vücudumu görme desem eşim hadi lan der inadına soyar.
Yani esim zayifken naasildi simdi naslNiye adamın alımı da olmalı bence.
Vücudunu begendigi adamın kollarında bir başka arzulu olur insan.
Bir alımınız var ki ikinciye hamile kalmışsınız ayrıca.
Siz bence güzelliğinin farkında olmayan ortaya çıkaramayan bir kadınsınız.
Kendinize neden haksızlık ediyorsunuz?
Nasıl çıkarabilirim işte ne yapabilirim bilmiyorum
Aynen Alicam artık biseyler :)Kız hafif kadınsı bir gecelik giymekle başla dedik ya en basiti bu onu da yapamıyorsan umut yok yani : )
Aynen Alicam artık biseyler :)
Teşekkür ederim ise kendimi begenmekle başlamam lazımYani vücudunda saklamak istediğin yeri de biliyorsun.
Öne çıkarmak istediğin yeri de..
Sırtım öne çıksın dersen söyle bir model seç.
Seçenek bol.. Bondy marka daha sadedir bu konularda.
Eki Görüntüle 2699391
Bunu su ara yapmasan iyi olur ilk aylarda kasılmalar iyi degil ama sonraki aylarda deneyebilirsn benceHiç yapmadim mesela bunu