Evliliğim hakkında.

Ebruseyda

Kalbindeki iyi niyet kadar iyi bir hayat dilerim ✌
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
661
616
31
5 yıldır evliyiz 3 buçuk yaşında oğlum var şimdi yeniden yedi haftalık hamileyim. Bu sayfadan okudugum o kadar şey oldu ki yani aslinda hayata bakış açısı mi desiniz ne dersiniz bilmiyorum. Beş yıldır öyle haraketli bı cinsel hayatımız olmadu tamam birbirbirimizi çok seviyoruz o ayrı ama yapım gereği çokta düşkün sayılmam. Şu an oğlumla üçümüz aynı odada uyuyoruz bulunduğumuz evde bizim ama ayrı oda imkanı şu an için görünmüyor. Yeni bı ev aldık aslında ama eşim babasıyla beraber iş yaptıkları için (babasigildr aynı apartmanda yiz) ise burdan gitmek kolay geliyor. Baktığınız zaman çamaşırlarım bile hep normaldir benim yani sorun bende sanirim.Yani uzun oldu biraz ama çoğu zaman olsun diye olsun gibi bı cinsel hayatımız var ve ben ne yapabilirim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Oğlanın odasının artık ayrılması gerek, sağlıklı değil. İkinci bebek gelince ayırmaya kalkarsanız kendini dışlanmış hisseder daha çok sorun yaşarsınız.

Cinsellikle ilgili kısımda ne istediğinizi anlamadım pek. Cinsel hayatınızı renklendirmek mi istiyorsunuz yoksa libidonuzu artırmak mı?

Oğlanın odasının artık ayrılması gerek, sağlıklı değil. İkinci bebek gelince ayırmaya kalkarsanız kendini dışlanmış hisseder daha çok sorun yaşarsınız.

Cinsellikle ilgili kısımda ne istediğinizi anlamadım pek. Cinsel hayatınızı renklendirmek mi istiyorsunuz yoksa libidonuzu artırmak mı?
Cinsel hayatımız diye bişey yok bence yani her ilişkide zevk alma durumuda yok buda benle alakalı. Dediğim gibi burda neler okuyorum okudukça kendimi baya geriden geliyormuş gibi hissettim

Cinsel hayatımız diye bişey yok bence yani her ilişkide zevk alma durumuda yok buda benle alakalı. Dediğim gibi burda neler okuyorum okudukça kendimi baya geriden geliyormuş gibi hissettim

Neden yok peki? Bir de sizinle alakalı olduğundan emin misiniz? Belki eşinizde de sıkıntı vardır.

Neden yok peki? Bir de sizinle alakalı olduğundan emin misiniz? Belki eşinizde de sıkıntı vardır.
Eşim gayet zevk alıyor duruyo yani. Bende çoğu zaman olsun diye oluyor gibi geliyor kendimi bu konuda elestirebiliyorum. Dediğim gibi çamaşırlarım bile hep normaldir benim sıkıntı bende sanırım

Eşim gayet zevk alıyor duruyo yani. Bende çoğu zaman olsun diye oluyor gibi geliyor kendimi bu konuda elestirebiliyorum. Dediğim gibi çamaşırlarım bile hep normaldir benim sıkıntı bende sanırım

Eşinizin zevk alması mesele değil ki, size zevk verebilmesi önemli. Kendini düşünen her erkek kolayca zevk alır zaten. Sizin için, sizi mutlu etmek için bir şeyler yapıyor mu?

Çamaşır işi kolay da öncelikle kendinize ait çocuksuz bir ortam yaratmalısınız.

İşe çocuğunuzun odasını ayırmakla başlayabilirsiniz yaşı ilerlemiş hem sizin hem onun için gerekli bu.

Cinsel hayatınıza gelince bu konuda eşiniz bencil davranıyor olabilir mi ?
Kendiniz için bir alışveriş de yapabilirsiniz, tabi önce sorunu çözmek daha önemli.

Alti ustu gidip birbkac gecelik yada ic camasiri takimi alacaksin
Once cocugunun odasini ayir 3 yasinda demişsin ben kizim 2 yasinda iken ufak ufak ayirdim odasini kapisini acik biraktiktan sonra korksa bile gelip yataga yatiyor
50 yil once bile cocukla yatan nerdeyse kalmamis siz simdiki zamanda nasil boylesiniz anlamadim
Ustelik kv de kaliyoruz is yakin diye demissin ek bir odanizda yok sanirim
Esiniz zevk alinca sizde almak zorunda deilsiniz o sevki yasamaniz lazim ama stres yapiyorsunuz gibime geldi
Birazda hayattan zevk alamayan biriymissin gibi geldi

Once cocugunun odasini ayir 3 yasinda demişsin ben kizim 2 yasinda iken ufak ufak ayirdim odasini kapisini acik biraktiktan sonra korksa bile gelip yataga yatiyor
50 yil once bile cocukla yatan nerdeyse kalmamis siz simdiki zamanda nasil boylesiniz anlamadim
Esiniz zevk alinca sizde almak zorunda deilsiniz o sevki yasamaniz lazim ama stres yapiyorsunuz gibime geldi
Kayınvalide min evinde kalmıyoruz aynı apatmandayiz sadece. Çamaşır almak sorun değil zaten kendim buna ihtiyaç duymadım yani aklıma geliyor almak ama gereksiz gibime geliyor sadece konu açma sebebim yardımcı olmanız zaten yani eşimi iş duzeniyle alakalı ikna edebilsem gidicez burdan hemen cicugumuz icinnhemde bizim için bu en iyisi olacak ama gel gelelim o açıdan bakmiyor

Eşinizin zevk alması mesele değil ki, size zevk verebilmesi önemli. Kendini düşünen her erkek kolayca zevk alır zaten. Sizin için, sizi mutlu etmek için bir şeyler yapıyor mu?

Çamaşır işi kolay da öncelikle kendinize ait çocuksuz bir ortam yaratmalısınız.
Haklısınız dediğim gibi tasinirsak sanki herşey daha iyi olacak

Evet hayattan da zevk aldığım söylenemez bu sebeplerde etkili tabi

Kayınvalide min evinde kalmıyoruz aynı apatmandayiz sadece. Çamaşır almak sorun değil zaten kendim buna ihtiyaç duymadım yani aklıma geliyor almak ama gereksiz gibime geliyor sadece konu açma sebebim yardımcı olmanız zaten yani eşimi iş duzeniyle alakalı ikna edebilsem gidicez burdan hemen cicugumuz icinnhemde bizim için bu en iyisi olacak ama gel gelelim o açıdan bakmiyor
Bence siz yanlis yere konu acmissin is cinsellik deil
Daha cok is degistirme ev degistirme bdv ye acsaydiniz keske

Bence siz yanlis yere konu acmissin is cinsellik deil
Daha cok is degistirme ev degistirme bdv ye acsaydiniz keske
Çocukla aynı odada yatmak eşimi taşınma konusunda ikna edememek cinselliği de etkiliyor. Yani ben cinsellik konusunda baya geride hissettim kendimi burda yazanları okudukça biraz fikirlerinize ihtiyacım var ama fikir vermekten çok eleştiri yapılıyor

Yani açıkcası ben sorunun ne olduğunu anlayamadım. Ev değiştirseniz farklı bi istek arzu mu gelecek tabi ki hayır herşey çiftlerin elinde önce Çocuğun yatağını ayırın bunu 1,5 yaşından sonra yapan çok insan var. Birde biraz araştırın okuyun, zevk bölgelerinizi keşfedin eşinizle paylaşın ön sevişmeydi oraldı bişeyler katın ilişkinize farklı şeyler deneyin. Denemeden anlayamazsınız ki nereye giderseniz gidin kafa yapınızı hareketlendirmezseniz böyle devam eder.

Yani açıkcası ben sorunun ne olduğunu anlayamadım. Ev değiştirseniz farklı bi istek arzu mu gelecek tabi ki hayır herşey çiftlerin elinde önce Çocuğun yatağını ayırın bunu 1,5 yaşından sonra yapan çok insan var. Birde biraz araştırın okuyun, zevk bölgelerinizi keşfedin eşinizle paylaşın ön sevişmeydi oraldı bişeyler katın ilişkinize farklı şeyler deneyin. Denemeden anlayamazsınız ki nereye giderseniz gidin kafa yapınızı hareketlendirmezseniz böyle devam eder.
Haklısınız ama şu an bulunduğum evde oda ayırma imkanım yok eğer gidersek orda bı odasi olacak o sebeple söyledim. Kendimize ait bi alanimiz yok tedirgiblikle bu iş yapilir mi sizce. Ön sevisme zaten oluyor demek istediğim tamamen farklı dediğim gibi burda okuyana kadar çoğu şeyi bilmiyordum yada merak etmedim sıkıcı ve sıradan bı hayatımız var kendimi baya yaşlı hissediyorum yani evin temiz ve toplu olması cinsellikten daha önemli gibi hissediyorum bazen sacma gelebilir ama böyle

Bu yuzden zevk alamiyor veya olaya kendinizi veremiyor olabilir misiniz? Yani sadece olmasi icin oluyormuş gibi sizin acinizdan. Kendinizi uzak bulmanizin sebebi sorumluluklar vs bi de kafanizin rahat olmamasi diye dusundum ben..
Aynen öyle işte dedimya burda okuyana kadar bana herşey normal gibi geliyordu ama normal değiliz bu gerçek oda ayırma bi an once olmali onun farkındayım ama yeterince kadınsı değilim gibi geliyor ne biliyim cilve falan yapmıyorum öyle hic

Aynen öyle işte dedimya burda okuyana kadar bana herşey normal gibi geliyordu ama normal değiliz bu gerçek oda ayırma bi an once olmali onun farkındayım ama yeterince kadınsı değilim gibi geliyor ne biliyim cilve falan yapmıyorum öyle hic
burada okuduklarını uygulamaya geçir madem evin temizliğine düzenine ayırdığın zamanın bir kısmını kendi cinsel isteklerini keşfetmeye ayır. Çocuğunuz 24 saat uyanık değildir (odasını ayırmak senin kendini teselli edişin) yapmak isteyen her an her yerde yapabilir. Önce beden ve beyin olarak ne istediğini bilmelisin.

X