Evet sordum,oda ne deseydim kadın ilk bize geldi gelmemi deseydim dedi.Dedim gelme demene gerek yok,düşünki bizim misafirimiz var ne yapıcaksın o zman? yada günü birlik bi yere gittik gerimi dönücez annen 1 saat uğrayacak diye?Sustu kaldı.Anladımki oda farkında nerde hata yaptığının,neden benim onları durdurmak için bu kadar çırpınmak zorunda kaldığımın.Ben kimin ailesi ile sorun yaşanıyorsa onların çocuğunun onlarla konuşmasından yanayım ama eşim konuşamıyor sanki konuşursa kötü evlat,karısının ağzına bakan adam olacagını düşünüyor.Tabi bunda her tartışmada istersen biz bi daha gelmeyelim aramayalım oğlum diyen k.validenin payı büyük.
Ben güçlü,dik duran mesafeli olduğum için hatalıyım.Eşimle biraz önce konuştum tekrar ben bitsin istemiyorum dedim,bende istemiyorum ama böyle ne yapcaz nereye kadar ben arada kalıcam dedi.Bende sen böyle mutlu olacaksan böyle olsun dedim.Rol yapsan ne olur dedi..Dedim tamm rol yapıcam ve bundan sonra hiç bir tartışmanıza ,aile işlerine karışmalarına ses çıkarmıycam bu görevde senin bakalım ne kadar dayanabileceksin.Herkesin bi sınırının olması gerektiğini karı koca arasına kimsenin girmemesini ne kadar sağlıycaksın görücez beraber dedim.Yüzüğünü takmadan gitti.Daha fazlada üstelemiycem artık.Eğer gerçekten istediği buysa bunada ok dedim.Şimdi anlaşılacak ak koyun kara koyun.Bakalım başka bir bahaneylemi karşıma gelicek yoksa artık aile olduğumuzun farkına varıp bazı şeylerde sorumluluk alacakmı zaman içinde görücez..Olurda aramız düzelirse zaten en başta aile terapisti mutlaka ziyaret edilecek sizden bunu öğrendim artık kızlar çok teşkkür ederim desteğinize cevaplarınıza..
türkiyede bence cok büyük bir anlatım bozuklugu yapılıyor EŞİ VE AİLESİ gibi bir tabir var bu bana göre insanları cok yanlıs yönlendiriyor. eşi ve evlenmemiş cocukları onun cekirdek ailesidir. yani eşi başka yerde ailesi baska yrde değildir. bilmiorum bence bu yanlıs yonlendirme yapıyor erkeklere.
Farklı bir bakış açısı. :) Böyle düşünmemiştim hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?