Evliligim cok kötü gidiyor

Psikolojik şiddet aslında evliliklerde en kötü noktalardan biri. İnsanın kendine güvenini sıfırlıyor kendi kendini değersiz hissetmesine sebep oluyor duygusal bakımdan çok çok yıpratıyor. Ben de evliyim iki çocuğum var biri 7 biri 5 yaşında. Ben de psikolojik siddetin en şiddetlisini gördüm yıllarca boşanmaya cesaret edemedim ayrılmayı evliliği bitirmeyi kendime yediremedim bu evliliği büyük bir başarısızlık olarak gördüm ve bunu hazmedemeyip düzeltmeye yapılanları unutmasam da unutmuş gibi yapmaya devam ettim ama büyük bir hata etmişim tabiki çünkü tek başına kurtarilamiyormuş bir evlilik. Yaşadığım tüm baskı olumsuzlar psikolojik siddet eşimin bana yaptığı anlatmaya utandığım yanlışlar 9 yıl birikti birikti ve beni intihara sürükledi. Yakın zamanda yaptım bunu iki çocuğumu koklaya koklaya öpe öpe onlara veda ederek 3 avuç dolusu ilaç içtim ama midem kaldırmadı sanırım iki kere istifra ettim o beni kurtardı galiba.4 gün yoğun bakımda yattım. Ne eşim ne ailesi beni ziyarete gelmeyi bırakın hastaneye atıp gittiler arkalarına bakmadılar bir daha. Simdi babamların evinde boşanma aşamasındayım bir aydır çocuklarımı görmüyorum bu haftasonu gelecekler inşallah yanıma. Eşim gergin öfkeli her şeye çabuk sinirlenip çabuk enerjisi düşen çocukların önünde kavga edip bağırmaya çağırmaya çekinmeyen bana onların gözü önünde tekmeler atabilen bir adam. Ailem her şeyi öğrendi ve biz seni sokakta bulmadık şu anda hayatta olman bizim için bir lütuf diyorlar ve beni yollamıyorlar evime zaten de gitmek istemiyorum o evde çok kötü anılarım var. Ama çocuklarım var ya çocuklarım ciğerlerim onlar benim bensiz ne yalıyorlardır diye düşünmekten geceler sabah olmuyor bana nefes alamıyorum onların velayetini bana da vermez alsam bile çalışmıyorum bakamam babamlar köyde yaşıyorlar belli bir standarda alışmış çocukları köy okuluna yollayamam. Boşanmak çocuklarım açısından iyi mi kötü mü olacak bu soru içimi yiyip bitiriyor.

annelerinin tekme yediklerini görmektense babalarını sair zamanlarda görmeleri daha iyidir.

Tek yorumum bir kadın hayatını karartacak kadar kötü şeyler yaşamıyorsa BOŞANMIYOR. Kadının boşanmasıyla erkeğin boşanması aynı şey değil.hayatta eşitliğe inanmadığım tek konu bu bir kadın boşanmışsa yüzde 99 bıçak kemiğe dayanmıştır.bir erkek boşanmışsa yüzde 99 haksızdır.hayatımda tek genelleme yaptığım konu.bir de çocukla boşanmışsa bir kadın kimbilir neler yaşamıştır.şu aşırı olumlu neden olmasıncı arkadaşlar hariç çoğu kişi de bunu düşünüyor.boşanmış adamları bırakın ne hâlleri varsa görsünler ya.öldünüz mü aşkınızdan ?

İstisnalar hariç Kadınlar kolay kolay yuvayı dağıtmaz…boşanmış adamla evlenirken bin kere düşünüp iyi araştırmak lazım…paranızı, malınızı da koruyun elin adamlarına bu kadar teslim olmayın kızlar yaa…

Esin psikolojik baskisi/zorbaligiyla ilgili sayfalarca yazabilirim. Ve bunu yasayan kadinin istese de bosanamadigi durumlari da....
Ailenizin yaninizda olusunuza cok sevindim, darisi geri kalanlarin basina (Ben dahil)

Hanimefendi cok özür dileyerek..yazdiklarinizdan sadece bir cocuk ozlemi ve istegi sebebiyle böyle bir evlilige girdiginizi ve katlandiginizi dusunuyorum cocuk olana dek. bu hikayede en cok masum bebeginize acidim insallah harika bir ömrü olur

Boşanıp kızınla kendine ait çok güzel bi dünya murucamsın. Evst tek yaşa ak zor, boşanmak zor ama ileride kızınında senınkı gibi bir evlilik yapmasını istemiyorsan onu bu huzursuz mutsuz evde büyütme, huzuru dışarıda dwğil annesinde bulsun neyin ne olduğunu bilerek büyüsün

kızarsınız belki ama ben onun için şunu yaptım bunu yaptım lafları bana aşırı manasız geliyor.
eşi için olan borçları ödemeseydiniz, düğün için arabanızı satmasaydınız, gözünüzü açsaydınız da yapmasaydınız. adam gibi adam düğün için arabanı mı satıyorsun yapma der elini cebine sokardı.
çocuğunuzla işe gidip geliyormuşsunuz zaten adama pek ihtiyacınız yok. ayrılın madem böyle yaşanmaz.

Bu kadar kötü giden bir evliliği neden hâlâ sürdürüyorsunuz? Hem çalışıp hem çocuk bakıp hem tüm ev işini üstleniyorsunuz ama gördüğünüz muamele korkunç. Kendiniz de farkındasınız zaten neyi bekliyorsunuz?

Benim evliliğime çok benziyor

Böyle bir erkeğin kafasını duvara sürter kıvılcım çıkartırım. Delirdiniz mi? Neden tahammül ediyorsunuz.

Bu evliliğin içinde, sağlıklı kendine güvenen bir çocuk y3tistirmeniz imkansız. Siz fedakarlık değil kölelik yapıyorsunuz. Bunu evlilgiinizi kurtarmak için değil, aman kocam beni boşanmasin diye yapıyorsunuz. İlk karısı boşanmış işte, demekki adam da ciddi bir sorun var. Siz bosanmazsiniz bence , adam bu çekmeye devam edeceksiniz. Daha da çok fedakarlık yaparsınız merak etmeyin, bir atasözü var ama neyse...

Boşanmış adam ile ben evlenmezdim
İşk hanımını mutlu edemeyen seni mi edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…