• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim çıkmaza girdi :(

Siyah peri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
211
107
103
Kızlar merhaba, ben 3 yıllık evliyim çocuğum yok bi süre ben istemedim sonra ise olmadı şimdilerde tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorduk eşimle ilk evlendiğimizden beri sorunlarımız vardı çok katı sınırları olan çok zor bir insan benim eşim.Çok kavgalar ettik bir iki kere evden bile ayrıldım. Uzun süredir çok iyiydi aramız. Ama kavgalarımızın hemen hepsi aile konulu ailesine yakın oturmak zorunda olmamız beni çok sinirlendiriyor.Son kavgamızda yine bu yüzden oldu ve birbirimize çok ağır laflar ettik en çok da o bana ve boşanma üzerine anlaştık. Ne yapacağıma karar veremiyorum seviyorum fakat ömür boyu istemediğim bir yerde oturmak zorunda olmak ve kavgadaki ağır lafları düşündükçe kendime yediremiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

eğer seviyorsanız ve onunda sizi sevdiğinden eminseniz boşanmayın derim
Evet seviyorum fakat kızdığında öyle acımasız davranıyor öyle yaralayıcı konışuyor ki kabullenmek çok ağır geliyor.. Heleki zaten yaralı bi çocukluk geçirmişseniz zor geliyor bazı şeyler.

bakın o da sizi seviyorsa dedim zaten bunun ayrımını iyi yapmanız gerekiyor ne yaşıyorsak şu çocukluktan geliyor zaten

Ben boşanma derim ama bebek tedavisi içinde çok acele etme derim. Biraz daha zaman ihtiyacınız var bence

once sorunlarınizi halletmelisiniz.bebek olmasinda rahat ve huzurlu olmak büyük etken.mutlu olunki rahat bir hamilelik geçirin.tup bebek tedavisi olan tanidigim var stresten dolayi tutmuyor

once sorunlarınizi halletmelisiniz.bebek olmasinda rahat ve huzurlu olmak büyük etken.mutlu olunki rahat bir hamilelik geçirin.tup bebek tedavisi olan tanidigim var stresten dolayi tutmuyor
Evet birde o yönü var işin, ya bu durumu da kabullenip duyduklarımı sineye çekicem onun istediği gibi olucak herşey o zaman bi huzura ericez ya da direnip belki kazanma belki de tamamen kaybetme ihtimalini seçicem..

Ailesiyle sorunuz ne
Aileyle hiçbir sorunum yok aksine çok seviyorum ve iyi anlaşıyoruz ben bu muhiti ve çevresini sevmiyorum aslında eşim de sevmiyor ama ailesinden uzaklaşmamak için başka bir yere taşınmıyor. 3 yıldır taşınmak için sabrettim bekledim şimdi taşınmak üzereyiz fakat o yine bu çevrede evler bulup ben burdan başka yere gitmiycem hiçbir zaman bunu aklına sok diyor.

Aileyle hiçbir sorunum yok aksine çok seviyorum ve iyi anlaşıyoruz ben bu muhiti ve çevresini sevmiyorum aslında eşim de sevmiyor ama ailesinden uzaklaşmamak için başka bir yere taşınmıyor. 3 yıldır taşınmak için sabrettim bekledim şimdi taşınmak üzereyiz fakat o yine bu çevrede evler bulup ben burdan başka yere gitmiycem hiçbir zaman bunu aklına sok diyor.
Haklisiniz ama bunun içinde huzursuzluk cikmazki idare edin ben muhiti bırak yaşadığım şehri bile sevmiyorum hatta nefret ediyorum ama eşim var diye yasiyorum hatta bazen sırf burdan gitmek için eşimden bosanmayi düşünüyorum ama sacmaladigimin farkına varıp idare ediyorum yapacak bişey yok yani öyle demesinede bakmayın belki ilerde taşınır her sene insanın düşünceleri degisiyor

Haklisiniz ama bunun içinde huzursuzluk cikmazki idare edin ben muhiti bırak yaşadığım şehri bile sevmiyorum hatta nefret ediyorum ama eşim var diye yasiyorum hatta bazen sırf burdan gitmek için eşimden bosanmayi düşünüyorum ama sacmaladigimin farkına varıp idare ediyorum yapacak bişey yok yani öyle demesinede bakmayın belki ilerde taşınır her sene insanın düşünceleri degisiyor
İnsan kendi hayallerinden isteklerinden mi vazgeçmeli yoksa buna engel olan sevdiği insandan mı karar veremiyor bazen.Yıllardır ondan hiçbirşey istemedim elle tutulur tek birşey istedim o da beni yıllarca umutlandırıp erteleyip şimdi böyle bir de zorunluluk şeklinde yapınca kendimi onun isteklerine göre yaşamak zorunda olan zavallı güçsüz biri gibi hissettim.Tabii ki bu tek başına boşanma sebebi olamaz ama burdan açılan tartışma sırasında birbirimize söylemememiz gerekn sözler sarf ettik ama onunkiler çok ağırdı, kaldıramıyorum..

İnsan kendi hayallerinden isteklerinden mi vazgeçmeli yoksa buna engel olan sevdiği insandan mı karar veremiyor bazen.Yıllardır ondan hiçbirşey istemedim elle tutulur tek birşey istedim o da beni yıllarca umutlandırıp erteleyip şimdi böyle bir de zorunluluk şeklinde yapınca kendimi onun isteklerine göre yaşamak zorunda olan zavallı güçsüz biri gibi hissettim.Tabii ki bu tek başına boşanma sebebi olamaz ama burdan açılan tartışma sırasında birbirimize söylemememiz gerekn sözler sarf ettik ama onunkiler çok ağırdı, kaldıramıyorum..
Ozman evet haklisiniz bende ağır lafları kaldıramam bence esinizle oturup konuşun bu konuyu hayırlısı olsun hakkinizda ne diyelim

Evde huzur varsa muhit önemli olmaz ama kişiliği ve soyledigi lafları iyi biçmek lazim. Sinir aninda söylenen o laflar bir ömür sizi yer bitirir. Sanırım nedenleri iyi sentezlenen gerek ve bu devirde sevmekte sevilmekte zor bulunan şeyler

Evde huzur varsa muhit önemli olmaz ama kişiliği ve soyledigi lafları iyi biçmek lazim. Sinir aninda söylenen o laflar bir ömür sizi yer bitirir. Sanırım nedenleri iyi sentezlenen gerek ve bu devirde sevmekte sevilmekte zor bulunan şeyler
Evet gerçekten çok zor karşılıklı sevseniz bile huyuna suyuna ayak uydurmak çok zor olabiliyor bazen ve bu uyumsuzluklar zamanla sevgiyi saygıyı evliliği çok yıpratıyor

Evet seviyorum fakat kızdığında öyle acımasız davranıyor öyle yaralayıcı konışuyor ki kabullenmek çok ağır geliyor.. Heleki zaten yaralı bi çocukluk geçirmişseniz zor geliyor bazı şeyler.
Allah yardımcın olsun ..nefret ederim küfürbaz tiplerden..kurduğu cümleler sin kaflı olanlar mı

Allah yardımcın olsun ..nefret ederim küfürbaz tiplerden..kurduğu cümleler sin kaflı olanlar mı
Yok küfür asla etmez fakat karşısındaki insanı nereden yaralayacağını çok iyi bilir hassas noktalarınızı en iyi bilen insan en yakınınız oluyor ve bunu kötüye kullandıklarında çok acıtabiliyolar maalesef..

Back