Evliliğim bitmeli mi devam mı etmeli? kararsızlıklar..

Bıçak olayınin değerlendirmesini yapamıyorum. Sen yaşadın sen bilirsin tabi.
Ama iki çocukla boşanma karşında pişman bi insan var.
Biraz çocuk öncelikli düşünmek gerek .

Bıçak olayınin değerlendirmesini yapamıyorum. Sen yaşadın sen bilirsin tabi.
Ama iki çocukla boşanma karşında pişman bi insan var.
Biraz çocuk öncelikli düşünmek gerek .

Bicak olayi da cocuk oncelikli dusunmesi gerekilen bir mevzu degil mi? Esine bicak cekenin cocugunu dovmeyecegi ne malum? Yani ben bu baba olsun da baslarinda bicak ceken baba bile olur mantigini anlayamiyorum.

Bicak olayi da cocuk oncelikli dusunmesi gerekilen bir mevzu degil mi? Esine bicak cekenin cocugunu dovmeyecegi ne malum?
Hep öyle paralel olmuyor. Eşine değer vermeyen ama çocuğunun kılına kiymayanlarda var.
Bıçak dayama olayıni yorumlamiyorum kendi bilir o anı tekrarı oldu mu vs.
Ama pişman biri var ve çocuk var arada.

Hep öyle paralel olmuyor. Eşine değer vermeyen ama çocuğunun kılına kiymayanlarda var.
Bıçak dayama olayıni yorumlamiyorum kendi bilir o anı tekrarı oldu mu vs.
Ama pişman biri var ve çocuk var arada.

Birine değer vermemekle bıçak çekmek arasında çok büyük fark ver bence. Hangi normal insan bıçak çeker Allah aşkına. Hem anneye değer verilmeyen bir evde çocuklara ne kadar değer verse de bir baba çok kötü bir ortam oluyor. Çocuklar babanın anneye davranışını kopyalayabiliyorlar. Babalarının saygı duymadığı kadının anneleri bile olsa lafını dinlemeyebiliyorlar. Tabi ki sizin görüşünüz saygı duyarım ama ben yukarda da belirttiğim gibi bu baba olsun da baslarinda bicak ceken baba bile olur mantigini anlayamiyorum.

Anneleri olmazsa o çocukların düzeni daha çok bozulur..
Boğazına bıçak dayamıştı. İki gün sonra sinirlense bu sözleri hatırlar mı dersin..
Sen evine dön, o gitsin. Sonra kararını ver.

Yahu insan çok sinirlence aklı gidiyor. Yani demem o ki bu tarz olaylar her sinir anında olmuyor bir kere olmuş sa zarar verme boyutunda değilse ki bütün bunları konu sahibi bilir boşanmasin tabiki çocukları için. Dert çeksin demiyorum adam pişman mis.

Karısını öldürüp de pişman olan o kadar çok adam gösterebilirim ki size. Son pişmanlık fayda vermiyor ama.
Konu sahibinin diğer konularını da bildiğimden bu adamdan pişmanken bile bir cacık olmayacağını düşünüyorum. Sadece bıçak çekme mevzusu da değil.

Bacım eşinin söyledikleri mantıklı geliyor, ama bıçak çekmiş diyorlar. Eşinin boğazına bıçak dayayan adamda mantık olmaz. Sana söyleyeceğim şu ki : gitme!!! Can güvenliğin, çocuklarının güvenliği hiçbir şeyden önemli değil. Türkiye'de neler oluyor duyuyoruz, gazetelerde okuyoruz. Anayız, hepimiz çocuklarımız için yaşıyoruz. Sen ne kadar güçlü olursan onlar bu süreci o kadar rahat atlatırlar. Gitme, Allah büyüktür sabredin. O adama dönüp maddi manevi risk alarak her zaman huzursuz olacağına, şu zor süreci atlatır, kendi ve çocuklarının hayatını sağlama alırsın, önüne bakar devam edersin daha iyi. Gitme canım.

Adam size bıçak çekmiş, evliliğinize devam edip etmeyeceğinizi bize soruyorsunuz. "Evet, devam et" demek yürek ister. Yarın öbür gün "koca vahşeti" başlıklı haber çıkar da ölüm haberinizi alırsak daha ömür billah birilerine akıl vermeyi geçin ağızımızı açıp konuşamayız bile. Evli kalırsınız ve boşanırsınız fark etmez. Bu insan için psikolojik destek alın. Sonuçta çocuklarınızın babası.

Eşinin öfke problemi olmasa birazcık burnunu sürt sonra dön derdim.Ama bu çok ciddi bir durum.Hayat memat meselesi.İçinden barışmak geliyorsa bile bir süre ayrı evlerde olun derim.O arada da öfke terapisine gitsin.

Çocuk için nedir ya.
Siz ayrılacaksınız zaten çocuklarla babası ayrılmıyor.Olayı bu kadar dramatize etmeyin.Babası ile de annesi ile de görüşebilir gayet de çocuklar.Şahsen ben babamın anneme bıçak çektiğini görmektense ikisini ayrı görmeyi isterdim.

Bu süre de aynı evin içinde olmanız çocuklar içinde iyi olmaz. Adamın şiddetini veya kavgalarınızı çocuklar görürse psikolojileri bozulur.

Barışcaksanız bile mutlaka doktora götürün bu adam normal değil çünkü. Burda kimse size ben olsam barışırdım demeye cesaret edemez bence, can güvenliğinizden endişe ederek.

Bana öyle geliyor ki şans vermezseniz sürekli keşke diceksiniz. Şart koşun önce 2 -3 seans terapiye gitsin ondan sonra dönecekseniz de eve dönün ama çok dikkatli olun derim. Adam her an gözü dönecek gibi. Çok çok dikkatli olun diyorum yine. Umarım her şey düzelir bu adam da artık saçmalamayı bırakır.

Yanılmıyorsan eşiniz size bıçak çekmişti
Her şey güzel olsa bile bu konu ne olacak
Sinirlendiği bir anda size zarar vermeyeceğinin garantisi var mı ?
Maddi konular çözülse bile şiddet bambaşka bir boyut
Anlattığınız tabloya göre bir şans vermek doğru olur der herkes ama bu bıçak olayını ben atamam aklımdan
Saraylarda da yaşasanız sizin ve evlatlarınızın güvenliği her şeyden önemli

Çocuklarınızı alıkoydugu an dava acmalıydınız. Sakin ve sogukkanlı karar vermek ile hiçbirşey olmamış gibi davranmayı birbirine karıştırıyorsunuz.
Şimdi onun pişmanlıgından barısmaktan bahsediyorsunuz...

Sizin ve cocuklarınızın hayatı tehlikede.
Bıçak çeken bir insanla aynı evde kalmayı aklınızın uzundan bile gecirmemelisiniz.

Konunuzda " ayrılacagım ama babalarına cocuklarımı göstersem mi?" diye sorsanız dahi "psikolojik olarak ciddi bir tedavi almadan asla!" derdim.

Savcılıga gittiginizde koruma talep etmeyi de unutmayın.

konularinizi okumadım ama nedense böyle ani degismelerde beni tedirgin eden birşeyler oluyor.bence döneceksiniz bile sakin ona şöyle yaparsan ayrilirimyada gidicem yarın vs gibi konuşmayın...onu gozlemleyin baktiniz olmuyor duzelmedi o evde yokken sessizce gidin çünkü o sinirle yada kaybetme korkusuyla size çocuklarınıza zarar verebilir...olmaz demedyin günümüzde görüyoruz neler yaşandığını nacizane fikrim bu....Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…