Evliliğim bitmek üzere...

Bu ne ya "böyle buyurdu zerdüşt"!
Saygısız , ayrılın kendi başınıza ev tutun yaşayın, ailem izin vermiyor diyorsunuz koca eziyeti çekmek revada, ayrı refah sürmek mi cefa ? Bu aileleride anlamışım değilim .

Asla yürümiycek bi evlilik zaten her tartışmada boşanalım diyorsa dinen çoktan boşanmışsınız saygının olmadıgı yerde sevgi de olmaz yemişim kariyerini vallahi adamın tek lafını çekmeye degmez.

Şaka mısınız? 5 yıl önceki konuyu hortlatmışsınız.
Kadın sürekli ayrılmak boşanmaktan bahsedip sonra da hamile kalmış klasik olarak. En sok 2021 nisanda online olmuş. @dort yapraklı yonca

tek başıma eve çıkmama müsade etmez ailem
Neden onlardan müsade istiyorsunuz, gerekirse anneniz gelsin arada sizinle kalsın. Maddi gücünüz, iş imkanınız var.

Ay beş sene önceki konuymuş. yeni konu sanmıştım

Ben de sizin gibi sonradan pişman olurum diye hep sabrettim. Fakat sonunda dayanamadım pes edip ayrıldım. Şuan düşünüyorum hiç güzel bir anım var mı diye yok, yıllarım çöp olmuş yani. Kaybettigim öz güveni yeniden kazanmaya çalışıyorum. Az önce ise işte huzur bu dedim kendi kendime. Kavga gürültü yok, sakin sıradan huzurlu bir hayata geçiş yapmışım. Sizin maddi durumunuzu bilmiyorum ama benim bu kadar rahat olmamda maddi açıdan sıkıntımın olmamasının da büyük etkisi var. Düzelir diye beklemeyin kesinlikle düzelmiyorlar. Düzelmesi için yaşlanıp bakıma muhtaç hale gelmesi lazım :)

Konu eskiymis merak ettim acaba ne yaptılar...

Konu eski imiş ama eski konulara da baktım bu vesile ile vauv dedim.
Konu sahibi de az değil. Gittiği düğünde çıkardığı olay, ettiği küfürler.
Bir de fevriyimdir barışmak için zor ikna ettiler beni akrabalar(!) diyor ama barıştıracak akrabalar gelmeyince eşim gelir mi içim içimi yiyor barışmaya diyor 3. Kavgada.
Daha kendi karakterini tanımıyormuş o zamanlar.
Umarım şimdi çözmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…