Evliliğim Bitiyor..

Haklı güzel bir eleştiri olmuş sanıyorum sebep ararken çaresizlikten burçlara sardım son bir yılda oldu neden hep yorgun neden kimseyle görüşmek istemiyor neden herkese çok soğuk ben tam tersi derken derken yeni takıntılar oluştu

Kendime aşık olmak denir mi buna bilmiyorum ama ben şöyle yorumluyorum sevmekten çok sevilmeyi seviyorum galiba .. belki bencillik belki psikolojik , kendimi beğenirim doğru ama eşimden de duymak ve kadın olarak tatmin olmak istiyorum galiba çok tutkuluyduk hep öyle süreceğine inandım. Evlendik hep çok dikkat ettim kendime sabah uyandım yaptım makyajımı giyindim annem öyle öğretti bize ve özellikle hamilelik/doğum sonrası çok taktım kilo almaya çatlamaya falan o dönem ona ihtiyacım vardı hareketleri kendini geri çekmesi beni beğenmiyor artık psikolojisine soktu kötü bi histi. Bir yay olarak aşırı sosyal insanlarla hemen kaynaşan arkadaş olan bi tipim. Bu hep geriyor ortamı zaten ama bir kadınlar matinesinde iltifat eden senin gibi bir gelin arıyorum diyen teyze evliyim çocuğum var demem sonrasında haliyle başka yere evrilen bir konuşma nasıl problem olabiliyor ben anlamıyorum biri benim eşime iltifat ediyorsa ben gurur duyarım almıyor kafam ortada bi erkek yok neyin gerginliği

Siz çok mükemmelsiniz tek suçlu burçlarınız.
Bence öyle çünkü hayat bir süre sonra hayatı yaşama biçimindeki uyuma göre şekil alıyor. Aşk bitiyor veya azalıyor sonrasında beraber aynı şeylerden keyif alabiliyorsanız veya sizin için sevdiğiniz şeylere önem veren biri bulabiliyorsanız sevgi devam ediyor bunlarda karakterlerle yaşanmışlıklarla ve burçlarla alakalıymış uyumsuz olduğumuz gerçeği üzücü tabi

Burçları hayatınızdan çıkarıp anlaşma yoluna bakın o zaman.

Bu sey degil mi ya?

Evlilige yanasmayan sevgiliye cekilen, "bak beni yarin istemeye geliyor numarasi"

Konunuzu okuyunca, gecenlerde kocasi kıskanmadigi icin sarhosken olay çıkaran bir uye vardi, sonra hepimizin sacini basini yolup atmıştı burda o geldi aklima istemsizce.

Ben en cok yilbasi gunu eve 11'de geldi diye kiyameti koparmaniza takildimm. Benim esim de ara ara arkadaslariyla villa tutarlar ve 2 gun eglenirler, icerler gik demem.. sizde kadinlar.matinesine gitmissiniz oda gik dememis. Yani uzgunum ama haksizsiniz, evlilik boyle degilmidir, o ilk sevgili oldugunuz zamanki gibi kalmasi zaten mumkun degil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…