• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliğim bitiyor.

Asalak adam burda benim sinirlerimi bozdu.İnsanda biraz gurur olur.Sen çalışıp gençliğini emeğini zamanını satıyorsun resmen , bu da yiyor acımadan.Kadın olsun erkek olsun eşini düşünmeden harcama yapan insanlara sinir oluyorum.Allah gönlüne göre versin.Hiç üzülme.Konu burda para da değil insan kendini aptal gibi hisseder.

evet ben kucucuk bı sehırde 6 yıl yasadım. ne ıcın bızım ıcındı. ıstıfa etsem gelsem aılem bana bakamaz mıydı yada asgarı ücretle en az ıs bulamaz mıydım. her turlu zorluğa katlandım ama yaptıklarına bak

bende bu yontemı ılk defa duydum bu artık seytanlıga kurnazlığa dolandırıcılığa gırıyo. eksı hesabıma dusunce bıle ıcım ıcımı yıo. bıde kocam dedıgım ınsana bakın
İşte kurnazlık sanıyorlarda olmadığını acı acı anlıyorlar
Boşanın boşanmayın demek haddime değil ama şu süreci iyi değerlendirin

iyi akşamlar hanımlar.çok üzgünüm. eşimle 3 yıldır evlıyız.dün eşimin e-devletine bir şey için girmiştim. daha sonra taşınmazlara bakıp taşınmaz şerhli vs. borç gördüm.eşime sordum önemli değil merak etme vs. dedi. akşam eve geldiğinde meğerse cep telefonu alıyomuş senetle satılan yerlerden taksitli bir şekilde onları nakite satmışmış.ihtiyacı varmış. kardeşimin nişanı olmuş gelmiş vs. öyle oldu böyle oldu deyip durdu. şu anda 15bin kadar hacizli borcu var. bız esımle gecen seneye kadar ayrı evlerde yasıyoduk ben doğuda tek yasıyordum. son 1sene yanıma geldı bu sene de memleketime tayın aldım 3 4 ay oldu.kendım memurum. esım asgarı ücretle çalışıyor. gecen sene bır avukat aradı yıne esımın borçlarından dolayı 4bın tl odedım. daha once faturasına telefon almıştı yıne haberım yokken almış ödedik. 3 ay önce kadar yanlış bı ımzadan dolayı az kalsın hapse giriyodu ben aılem hep yanındaydık. babam o zaman sordu oğlum var mı başka bır seyın bak cekınmeden soyle dıye.yok deyıp gecıstırdı. dugunum bozuldu.bugune kadar kendıme gore hıc haketmedıgım seyler yasadım,yasadık. bugun aılemle gıttık kısısel eşyalarımı topladım. pazartesı de dava açacağım. kendımı enayı yerıne koyulmuş gıbı hıssedıyorum.kendi evini annesine verdı,oturuyor annesı. bu borçları yapana kadar ailenden borç alsaydın dıyorum ses yok.yeterki onlar mutlu olsun karım uzulsun mutsuz olsun onemlı degıl dıyen cinslerden. bu tur borçlar seytanlık,dolandırıcılık gibi geliyor bana hem de ılk degıl defalarca kandım,ınandım,odedım. sersem gibiyim. sizce ne tür yol izlemelıyım?geçecek mi?
Bence erkeklerin çoğu bu tür seyler yapıyor siz görmüşsünüz

ben başka bı sehırde o başka br sehırde yasıoduk ya mesela kardesımın nısanı olmuştu oraya gelmıs. yegenımın dugunu olmuştu oraya gelmıs oralara harcamışmış.ustundekı kıyafete kadar ben alıyodum buna ınanmıyorum.
Bildiğin dolandırıcı...Seni ikna etmek için daha kabul edilebilir bahaneleri öne sürmüş;kardeşinin nişanı, yeğeninin düğünü...Geçmiş olsun bir pislikten kurtulmuşsun

evet meslegım var cok sukur bu meslek sahıbı olabilmek ıcın kpss kazandım 6 yıl doğuda sabrettim tayınım ıcın ben doğuda calsıırken adam sehırde telefon alıp satıyor hıc utanmadı mı karısı yalnız habersız bızım ıcın çalışıyor dıye. bunları düşündükçe sınır oluorm
Sen geç bile kalmışsın aç boşanma davasını. Böyle beklerken daha da borca batıp sana da ödetir boşanmada herşey bölünüyor sonuçta. Ben olsam ikinci vukuatta boşamıştım. Hiç dayanamam böyle yiyici tiplere.

Sadece şunu merak ettim siz doğudayken eşinize para gönderiyor muydunuz?
Hani kira 1200 demişsiniz asgari ücret o zamanlar 1600 dü.O kirayı ödeyip o parayla geçinmek zor olduğundan batmış olmasın.
Iyi günlerde kötü günlerde insanlar için.
Eşinize sevginiz varsa oturup adam akıllı konusup bir yol bulabilirsiniz ama artık olmaz diyorsanız hakkınızda hayırlısı.

oyle duşundum ve eşyalarımı aldım ayın 15ınde kırasını odesın elektırıgını suyunu odesın bakalım nasıl oluyormuş gecım gorsun
Kira sozlesmesi elektrik su vs onun uzerine mi degilse kendi adina olanlari kapattir. Istiyorsa kendisi kendi uzerinr actirir. Onlari da borc gostertmesin.

%100 kumar oynuyor. Benim bir tanıdığım da benzer durumdaydi. Beyaz eşya bayiden alıp 2.elciye satıyordu. 2000 e aliyorsa 1500 e spotcuya satiyordu. At yarışı,iddaa oynardı ama ailesi toparlandı dünya borcu ödedi. Konunuzu okuyunca direk o aklıma geldi

Sizi kırmızı alarm anında kullanılan bir banka çeki haline getirmiş resmen. Yıpranmışsınız belli o yüzden bırakın siz de bitirmeye niyetliyken bitsin. Aksi halde yine üzülen siz olacaksınız .Çünkü bir adam karısından çok ailesine önem veriyorsa o iş biraz zor yürüyor.

Aslında ilk borcunu ödemeyip rezil etseydiniz olaylar bu hale gelmezdi.
Oh memur karım var nasıl olsa her b.k yememde beni kurtarıyor diye alışmış amip parazit.
Ama neyse artık başınızın gözünüzün sadakasi olsun cocuk olmamasında da vardır bi hayır.
Evle ilgili üzerinize olan her şeyi kapattirin yalniz çünkü onları da ödemez başınıza kalır. Sözleşmeler sizin uzerinize mi ?
Bir de zayıf anınıza boslugunuza denk gelip affetmeyin aman .

Sadece şunu merak ettim siz doğudayken eşinize para gönderiyor muydunuz?
Hani kira 1200 demişsiniz asgari ücret o zamanlar 1600 dü.O kirayı ödeyip o parayla geçinmek zor olduğundan batmış olmasın.
Iyi günlerde kötü günlerde insanlar için.
Eşinize sevginiz varsa oturup adam akıllı konusup bir yol bulabilirsiniz ama artık olmaz diyorsanız hakkınızda hayırlısı.

şimdiki kiramız 1200. hayır hiç para gondermıyodu herkesın parası kendıneydı. o kırada oturmuyordu evınde oturuyordu ben kıradaydım

Aslında ilk borcunu ödemeyip rezil etseydiniz olaylar bu hale gelmezdi.
Oh memur karım var nasıl olsa her b.k yememde beni kurtarıyor diye alışmış amip parazit.
Ama neyse artık başınızın gözünüzün sadakasi olsun cocuk olmamasında da vardır bi hayır.
Evle ilgili üzerinize olan her şeyi kapattirin yalniz çünkü onları da ödemez başınıza kalır. Sözleşmeler sizin uzerinize mi ?
Bir de zayıf anınıza boslugunuza denk gelip affetmeyin aman .

hayır benım uzerıme degıl onun e devletındeydı. bana yarın oburgun hacız ne bıleyım bıseyler gelır mı dıye korkuyorum açıkçası. kendı evınde annesı oturuyor o eve mı olur hacız vs hıc bır bılgım yok bu konuda

Sizi kırmızı alarm anında kullanılan bir banka çeki haline getirmiş resmen. Yıpranmışsınız belli o yüzden bırakın siz de bitirmeye niyetliyken bitsin. Aksi halde yine üzülen siz olacaksınız .Çünkü bir adam karısından çok ailesine önem veriyorsa o iş biraz zor yürüyor.

aynen oyle yıprandım bıktım artık nefret eder hale geldım. aılesının haberı yok bu borçlardan borç alamaz söyleyemez onlar uzulmesın yeterkı bıze ne olursa olsun

Kira sozlesmesi elektrik su vs onun uzerine mi degilse kendi adina olanlari kapattir. Istiyorsa kendisi kendi uzerinr actirir. Onlari da borc gostertmesin.

bu seferkı onun uzerıneydı her seyı. kıra elektrık su. hayret burda salaklıgıma denk gelmemıs. arabamız var benım ustume.

hayır benım uzerıme degıl onun e devletındeydı. bana yarın oburgun hacız ne bıleyım bıseyler gelır mı dıye korkuyorum açıkçası. kendı evınde annesı oturuyor o eve mı olur hacız vs hıc bır bılgım yok bu konuda
Eğer evin elektriği suyu kontratı vs.sizin üzerinize değilse hiçbir şey çıkmaz oradan.
Diğer borçlar içinse dava açacaksınız zaten boşanma davası yani avukata danışırsınız yine.
Ama bi an önce kurtulun bu parazitten.

Eğer evin elektriği suyu kontratı vs.sizin üzerinize değilse hiçbir şey çıkmaz oradan.
Diğer borçlar içinse dava açacaksınız zaten boşanma davası yani avukata danışırsınız yine.
Ama bi an önce kurtulun bu parazitten.

inşallah kurtulacağım bu kamburu atacağım üzerimden..

Çok zor bir durum. Lanet olasıcalar bir gün yüzü görmesin, sürünsün.
Ne kadar iyi olsa baba evinde yaşamak zor. Adı üstünde baba evi.
Ama bence sizi sadece para olarak gören bir parazite ömrünüzü harcamaktansa kendi düzeninizi kurmak daha kolay olacaktır. Çalışıyorsunuz, ekonomik olarak kimseye bağımlı değilsiniz. Her şey sizin için çoook güzel olsun inşallah.

Sırf borç yüzünden ayrılık kararını doğru bulmuyorum, neden bu kadar borç yapmış işin aslını iyice öğrenmek gerekiyor, kimse yuva yıkmak için keyfi borç yapmaz herhalde

Sırf borç yüzünden ayrılık kararını doğru bulmuyorum, neden bu kadar borç yapmış işin aslını iyice öğrenmek gerekiyor, kimse yuva yıkmak için keyfi borç yapmaz herhalde

evet haklısınız ama ilk degıl bu sayamadım kaçıncı. her defasında ödedim. bu artık son noktam oldu. avukatlar arıyo artık benı korkuyorum haciz gelir işyerime tebligat falan. işin aslı yok kardesımın nısanı olmus gelmıs buralara gıtmıs para mesela. oysa üstündeki kıyafetı bıle ben alıyordum bilemiyorum elle tutulur bir şey yok

Back