evliliğim bitiyor.

Çok zor tabi sizde haklisiniz, ama evliliği bitirmek ne kadar doğru bilmiyorum.
Anlaşma yoluna girmiyor mu ? Hani annesine ev veriyorsa borçları onlardan temin etse mesela ?

istesem gırer ama gırmıyorum anlaşma yoluna artık bıktım sureklı hata telafı etmekten yoruldum. bıde bana en masumumuz sendın dıyor utanmadan. aılesıne hıcbır seyını soylemıyor ne borç ne gecen yanlış ımzadan dolayı hapısın kıyısından donmesı. yeterkı onlar mutlu olsun ben ve esım mutsuz olsada olur cınsınden.onun amacı benım maaşımla gecınıp aylgından kesıntı olup borçların odenmesı

Kullandirma kendini biriki uzulursun sonrada dersinki iyikide ayrilmisim oparalari kendine harcarsin kimse sokaktn toplamiyo spnucta sana erkekmi yok memur bayansn adam gibi adam biriyle evlenirsin ileride
zaten paralara degıl kullanıldığımdan dolayı taa dugun zamanından berı. bır de ev almaya nıyetımız vardı aılemle geliyor ev bakıyor bızımle utanmadan

evet hadı bırınde utanmadın bu kaçıncı ınanın ben utanıyorum. bı damadımız var çocuk 25 yasında elındekı parayla çeyrek yarım alıp yarın oburgun cocugum olur vs dıye yatırım yapıyor. utanmıyor onu gorupte

Allah kolaylık versin, zor anlıyorum eş insan hayatının en önemli noktası cekemiyorsaniz tercih sizin tabi.

aynen parasında degılım ınan aynende sebep bu. duzelmıyor haklı

oyle duşundum ve eşyalarımı aldım ayın 15ınde kırasını odesın elektırıgını suyunu odesın bakalım nasıl oluyormuş gecım gorsun

Sizi yolunacak kaz olarak gormus bunca yil. Kiyafetinden telefonuna kadar siz almissiniz, hic utanmiyor mu hacizlik olacak kadar borca batmaya? En iyisini yapiyorsunuz bence bosanin, cocuk yyok mesleginiz de varmis oh mis

evet meslegım var cok sukur bu meslek sahıbı olabilmek ıcın kpss kazandım 6 yıl doğuda sabrettim tayınım ıcın ben doğuda calsıırken adam sehırde telefon alıp satıyor hıc utanmadı mı karısı yalnız habersız bızım ıcın çalışıyor dıye. bunları düşündükçe sınır oluorm

valla hiç çekme hazır çocuk falan yokken kurtar kendini.

O zaman ya yediriyor, ya da kumar oynuyordur

Parayı ne yaptığını açıklayamıyorsa muhtemelen taksitle alıp peşin satıyor ve doğal olarak gün gün batıyor

zaten paralara degıl kullanıldığımdan dolayı taa dugun zamanından berı. bır de ev almaya nıyetımız vardı aılemle geliyor ev bakıyor bızımle utanmadan
Sizi cok iyi anliyorum cok sukurki farkina varilmis herseyin canininskma hersey daha guzel olacaktir yolver gitsin

oyle duşundum ve eşyalarımı aldım ayın 15ınde kırasını odesın elektırıgını suyunu odesın bakalım nasıl oluyormuş gecım gorsun
Bu tarz insanlar, karşıdakinin kanını emerek, yakasına asalak gibi yapışır, karşılarına çıkan pırlanta gibi insanları da enayi yerine iyi sömürürler. Gençliğin, enerjin, güzelliğin, hayata dört elle sarılırken bu insanlardan kurtulmalı ki insan. Tekrar yeni ve güzel hayata adım atsın.
İnan bana herşey çok çok çok güzel olacak.

Asalak adam burda benim sinirlerimi bozdu.İnsanda biraz gurur olur.Sen çalışıp gençliğini emeğini zamanını satıyorsun resmen , bu da yiyor acımadan.Kadın olsun erkek olsun eşini düşünmeden harcama yapan insanlara sinir oluyorum.Allah gönlüne göre versin.Hiç üzülme.Konu burda para da değil insan kendini aptal gibi hisseder.

Geçecek Allah yardımcınız olsun Rabbim iyilerle karşılaştırsın

Bosanirsiniz gecer
Ayni degil ama benzer durumdan bosandiydim 7 sene once. Simdi baskasiyla evliyim. Benimki gectiyse sizinki de gecer uzulmeyin.

çok teşekkür ederim. kendımı evet enayı gıbı hıssedıyorum umarım geçer bende her seyın güzel olacağına ınanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…