- 2 Ekim 2017
- 1.632
- 731
- 123
- 39
- Konu Sahibi benmesela01
-
Çok zor tabi sizde haklisiniz, ama evliliği bitirmek ne kadar doğru bilmiyorum.
Anlaşma yoluna girmiyor mu ? Hani annesine ev veriyorsa borçları onlardan temin etse mesela ?
zaten paralara degıl kullanıldığımdan dolayı taa dugun zamanından berı. bır de ev almaya nıyetımız vardı aılemle geliyor ev bakıyor bızımle utanmadanKullandirma kendini biriki uzulursun sonrada dersinki iyikide ayrilmisim oparalari kendine harcarsin kimse sokaktn toplamiyo spnucta sana erkekmi yok memur bayansn adam gibi adam biriyle evlenirsin ileride
evet hadı bırınde utanmadın bu kaçıncı ınanın ben utanıyorum. bı damadımız var çocuk 25 yasında elındekı parayla çeyrek yarım alıp yarın oburgun cocugum olur vs dıye yatırım yapıyor. utanmıyor onu gorupteTiksindirici bir erkek modeli
İnsan borç yapıp yapıp eşinin onune bu şekilde gelmeye nasıl utanmaz aklım almiyor.
Boş verin konu sahibesi, üstünüzden bu kamburu atın
Böyle basiretsiz bir adama da kocam demeyin zaten lazım değil.
Allah kolaylık versin, zor anlıyorum eş insan hayatının en önemli noktası cekemiyorsaniz tercih sizin tabi.istesem gırer ama gırmıyorum anlaşma yoluna artık bıktım sureklı hata telafı etmekten yoruldum. bıde bana en masumumuz sendın dıyor utanmadan. aılesıne hıcbır seyını soylemıyor ne borç ne gecen yanlış ımzadan dolayı hapısın kıyısından donmesı. yeterkı onlar mutlu olsun ben ve esım mutsuz olsada olur cınsınden.onun amacı benım maaşımla gecınıp aylgından kesıntı olup borçların odenmesı
Parayı ne yaparsa yapsın mühim olan bu değil. Mühim olan yalan söyleyip seni enayi yerine koyması.
Arkadaşımın başına geldi. En son eşi eşinin kartına onbin tl borç yapmıştı.
Yeter dedi, kaç senedir böyle hep düzelir dedim düzelmedi dedi. Sonuçta iki ay önce boşadı kocasını. Kurtuldum dedi borç ödemekten.
Arkadaşım seni tebrik ediyorum.
Sakın arkana dönüp bakma sakın.
Yeni bı hayat evlilik için geç kalmadan bu tarz insanlardan kurtulmak en en en doğru karar.
Tek başına ne hali varsa görsün. Borçlarını ödemek icin uğraşsın bakalım şimdi.
Sizi yolunacak kaz olarak gormus bunca yil. Kiyafetinden telefonuna kadar siz almissiniz, hic utanmiyor mu hacizlik olacak kadar borca batmaya? En iyisini yapiyorsunuz bence bosanin, cocuk yyok mesleginiz de varmis oh mis
hiç sorma ustundekı takımı bıle ben alıyordum. bılemıyorum oynuyor mu oynuyor mu bısey yakalayamadım. bıde borç onun borcuymuş odermıs. aylığını borcuna baglatcakmıs. aklınca maasım varya onunla gecıncez. ev zaten kıra 1200 tl . sınır oluyorum
takı takmıyor kalacak yerı yeme ıcmesı yok bı yol parasınada mılyarlar gıtmıyodur kı cogunu ben karşılıyorum . çocuk yok.istedık olmadı. evet sorun saklaması ,yalan soylemesı ,bunların ılk olmaması vs vs
O zaman ya yediriyor, ya da kumar oynuyordur
evet oyle yapmış zaten soyluyorParayı ne yaptığını açıklayamıyorsa muhtemelen taksitle alıp peşin satıyor ve doğal olarak gün gün batıyor
Sizi cok iyi anliyorum cok sukurki farkina varilmis herseyin canininskma hersey daha guzel olacaktir yolver gitsinzaten paralara degıl kullanıldığımdan dolayı taa dugun zamanından berı. bır de ev almaya nıyetımız vardı aılemle geliyor ev bakıyor bızımle utanmadan
Bu tarz insanlar, karşıdakinin kanını emerek, yakasına asalak gibi yapışır, karşılarına çıkan pırlanta gibi insanları da enayi yerine iyi sömürürler. Gençliğin, enerjin, güzelliğin, hayata dört elle sarılırken bu insanlardan kurtulmalı ki insan. Tekrar yeni ve güzel hayata adım atsın.oyle duşundum ve eşyalarımı aldım ayın 15ınde kırasını odesın elektırıgını suyunu odesın bakalım nasıl oluyormuş gecım gorsun
Geçecek Allah yardımcınız olsun Rabbim iyilerle karşılaştırsıniyi akşamlar hanımlar.çok üzgünüm. eşimle 3 yıldır evlıyız.dün eşimin e-devletine bir şey için girmiştim. daha sonra taşınmazlara bakıp taşınmaz şerhli vs. borç gördüm.eşime sordum önemli değil merak etme vs. dedi. akşam eve geldiğinde meğerse cep telefonu alıyomuş senetle satılan yerlerden taksitli bir şekilde onları nakite satmışmış.ihtiyacı varmış. kardeşimin nişanı olmuş gelmiş vs. öyle oldu böyle oldu deyip durdu. şu anda 15bin kadar hacizli borcu var. bız esımle gecen seneye kadar ayrı evlerde yasıyoduk ben doğuda tek yasıyordum. son 1sene yanıma geldı bu sene de memleketime tayın aldım 3 4 ay oldu.kendım memurum. esım asgarı ücretle çalışıyor. gecen sene bır avukat aradı yıne esımın borçlarından dolayı 4bın tl odedım. daha once faturasına telefon almıştı yıne haberım yokken almış ödedik. 3 ay önce kadar yanlış bı ımzadan dolayı az kalsın hapse giriyodu ben aılem hep yanındaydık. babam o zaman sordu oğlum var mı başka bır seyın bak cekınmeden soyle dıye.yok deyıp gecıstırdı. dugunum bozuldu.bugune kadar kendıme gore hıc haketmedıgım seyler yasadım,yasadık. bugun aılemle gıttık kısısel eşyalarımı topladım. pazartesı de dava açacağım. kendımı enayı yerıne koyulmuş gıbı hıssedıyorum.kendi evini annesine verdı,oturuyor annesı. bu borçları yapana kadar ailenden borç alsaydın dıyorum ses yok.yeterki onlar mutlu olsun karım uzulsun mutsuz olsun onemlı degıl dıyen cinslerden. bu tur borçlar seytanlık,dolandırıcılık gibi geliyor bana hem de ılk degıl defalarca kandım,ınandım,odedım. sersem gibiyim. sizce ne tür yol izlemelıyım?geçecek mi?
Onla belini doğrultan yok hiç bildiğim sürekli battıkça batıyorlarevet oyle yapmış zaten soyluyor
Bu tarz insanlar, karşıdakinin kanını emerek, yakasına asalak gibi yapışır, karşılarına çıkan pırlanta gibi insanları da enayi yerine iyi sömürürler. Gençliğin, enerjin, güzelliğin, hayata dört elle sarılırken bu insanlardan kurtulmalı ki insan. Tekrar yeni ve güzel hayata adım atsın.
İnan bana herşey çok çok çok güzel olacak.
bende bu yontemı ılk defa duydum bu artık seytanlıga kurnazlığa dolandırıcılığa gırıyo. eksı hesabıma dusunce bıle ıcım ıcımı yıo. bıde kocam dedıgım ınsana bakınOnla belini doğrultan yok hiç bildiğim sürekli battıkça batıyorlar
Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?