evliliğim bitiyor.

kumar oynuyor olabilir mi?
bir yol parasıyla biter mi onca para yahu.
sanki nişanı düğünü kendi yapmış.

kumar oynuyor olabilir mi?
bir yol parasıyla biter mi onca para yahu.
sanki nişanı düğünü kendi yapmış.

hiç sorma ustundekı takımı bıle ben alıyordum. bılemıyorum oynuyor mu oynuyor mu bısey yakalayamadım. bıde borç onun borcuymuş odermıs. aylığını borcuna baglatcakmıs. aklınca maasım varya onunla gecıncez. ev zaten kıra 1200 tl . sınır oluyorum

cok zor bir durum eger sans istiyorsa otrun bir konusin eger kararliysanda allah yoluni acik etsin

dıyor kı borç benım borcum oderım.aylıgını baglatcakmıs odıcekmıs benım maaşımla gecıncekmısız ev kırası sadece 1200 tl. kurnaz
Çok mu akıllı zannediyor kendini acaba? Daha öncede olmuş bu durum muhtemel ki devam edecek böyle borçları, otursun kendi ödesin birde geçinsin bakalım nasıl oluyormuş.

Bence ayrılık kararınızdan vazgeçmeyin. Bazı insanlar aile olmayı beceremiyor.

evet o yüzden eşyalarımı aldım bır ay kıra odesın de aklı basına gelsın dıye. ayrılmak ıcın ılla kocayı bı kadınla yatakta basmak gerekmiyor kı

Eşler arasına yalan girince toparlaması zor oluyor artık güven gidiyor doğru olanıda sorguluyor insan çok yorucu hakkınızda hayırlısı olsun

B benmesela01 en iyisini yapmışsınız hazır çocuk yokken,resmen hem kel hem fodul. Bırakın ne hali varsa görsün,arkadaşım da böyle bi adamı yıllarca idare etti dokuzuncu yılın sonunda bir çocukla ayrıldı evden,adam da hapse girdi çıktı çek dolandırıcılık borçlar vs vs . Huylu huyundan vazgeçmez yani giden yıllarınıza olur sadece

Sizi yolunacak kaz olarak gormus bunca yil. Kiyafetinden telefonuna kadar siz almissiniz, hic utanmiyor mu hacizlik olacak kadar borca batmaya? En iyisini yapiyorsunuz bence bosanin, cocuk yyok mesleginiz de varmis oh mis

Böyle bir erkege nasıl saygı duyup esi olarak kalmaya devam edilir ki, daha once verdigi sozu tutsaymış şansı olurdu belki ama bu durumda evini geçindiremeyen bir koca ve daha da kotüsü sırtını size yaslamış nereye gittiği belli olmayan harcamalar yapıyor.

Arkadaşım seni tebrik ediyorum.
Sakın arkana dönüp bakma sakın.
Yeni bı hayat evlilik için geç kalmadan bu tarz insanlardan kurtulmak en en en doğru karar.
Tek başına ne hali varsa görsün. Borçlarını ödemek icin uğraşsın bakalım şimdi.

Parayı ne yaparsa yapsın mühim olan bu değil. Mühim olan yalan söyleyip seni enayi yerine koyması.
Arkadaşımın başına geldi. En son eşi eşinin kartına onbin tl borç yapmıştı.
Yeter dedi, kaç senedir böyle hep düzelir dedim düzelmedi dedi. Sonuçta iki ay önce boşadı kocasını. Kurtuldum dedi borç ödemekten.

Tiksindirici bir erkek modeli
İnsan borç yapıp yapıp eşinin onune bu şekilde gelmeye nasıl utanmaz aklım almiyor.
Boş verin konu sahibesi, üstünüzden bu kamburu atın
Böyle basiretsiz bir adama da kocam demeyin zaten lazım değil.

Kardeş ve yeğenim düğününe gelince yol ücreti , harcamalar çok olur. Bir de üstüne takı taktiysa doğru söylüyordur.

Burada ki sıkıntı bunları sizden saklaması. Çocuk var mi ?

Kullandirma kendini biriki uzulursun sonrada dersinki iyikide ayrilmisim oparalari kendine harcarsin kimse sokaktn toplamiyo spnucta sana erkekmi yok memur bayansn adam gibi adam biriyle evlenirsin ileride

Çok zor tabi sizde haklisiniz, ama evliliği bitirmek ne kadar doğru bilmiyorum.
Anlaşma yoluna girmiyor mu ? Hani annesine ev veriyorsa borçları onlardan temin etse mesela ?

Kardeş ve yeğenim düğününe gelince yol ücreti , harcamalar çok olur. Bir de üstüne takı taktiysa doğru söylüyordur.

Burada ki sıkıntı bunları sizden saklaması. Çocuk var mi ?

takı takmıyor kalacak yerı yeme ıcmesı yok bı yol parasınada mılyarlar gıtmıyodur kı cogunu ben karşılıyorum . çocuk yok.istedık olmadı. evet sorun saklaması ,yalan soylemesı ,bunların ılk olmaması vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…