- 2 Ekim 2017
- 1.632
- 731
- 123
- 39
- Konu Sahibi benmesela01
-
parayı ne yapmış peki?
taksitli almış peşin satmış paralar nerdeymiş?
ben başka bı sehırde o başka br sehırde yasıoduk ya mesela kardesımın nısanı olmuştu oraya gelmıs. yegenımın dugunu olmuştu oraya gelmıs oralara harcamışmış.ustundekı kıyafete kadar ben alıyodum buna ınanmıyorum.Ne sebepten bu borçlar paranın nereye gittiği bellimi
Yaptığı tabii ki büyük bir hata. Ama son bir sans verilebilir. Sizden bir şey saklamayacagina yemin ettirip bir daha deneyebilirsiniz. Tabii eşinizi hala sevginiz baki ise.
Baska sehirkerde yasarken O ayrı bir evde mi yasiyordu ,annesi ile mi?
Sayginiz bitmiş anladığım kadarıyla. Bu durumda bitirmekten başka bir yol yok zaten.gecen sene de odedıgım bı borcunda ne yemınler ne sözler ettı bır daha olmayacağına daır. ama yıne oldu.guvensızlık,kandırılma bunlar en onemlısı borcunda degılım ama kendımı kotu hıssedıyorum
Sayginiz bitmiş anladığım kadarıyla. Bu durumda bitirmekten başka bir yol yok zaten.
Sanki bunu huy edinmis.
Kendi ne is yapiyornasıl olsa karım memur öder mantığı olduğu düşünüyorum :s
Hesabını bilmeyip boyundan büyük hesapsızca para harcayan sana ödeten adamdan hayır gelmez. Bende yılbaşından beri babamlardayım benim kocamda aşağı yukarı böyle artı olarak çalışmaya isteksiz tembeldi. Mesleğinde var hiç arkana bakma huylu huyundan vaz geçmiyor hep moral bozukluğu içinde ömür geçiyor.
Kendi ne is yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?