- 2 Ekim 2017
- 1.632
- 731
- 123
- 39
- Konu Sahibi benmesela01
iyi akşamlar hanımlar.çok üzgünüm. eşimle 3 yıldır evlıyız.dün eşimin e-devletine bir şey için girmiştim. daha sonra taşınmazlara bakıp taşınmaz şerhli vs. borç gördüm.eşime sordum önemli değil merak etme vs. dedi. akşam eve geldiğinde meğerse cep telefonu alıyomuş senetle satılan yerlerden taksitli bir şekilde onları nakite satmışmış.ihtiyacı varmış. kardeşimin nişanı olmuş gelmiş vs. öyle oldu böyle oldu deyip durdu. şu anda 15bin kadar hacizli borcu var. bız esımle gecen seneye kadar ayrı evlerde yasıyoduk ben doğuda tek yasıyordum. son 1sene yanıma geldı bu sene de memleketime tayın aldım 3 4 ay oldu.kendım memurum. esım asgarı ücretle çalışıyor. gecen sene bır avukat aradı yıne esımın borçlarından dolayı 4bın tl odedım. daha once faturasına telefon almıştı yıne haberım yokken almış ödedik. 3 ay önce kadar yanlış bı ımzadan dolayı az kalsın hapse giriyodu ben aılem hep yanındaydık. babam o zaman sordu oğlum var mı başka bır seyın bak cekınmeden soyle dıye.yok deyıp gecıstırdı. dugunum bozuldu.bugune kadar kendıme gore hıc haketmedıgım seyler yasadım,yasadık. bugun aılemle gıttık kısısel eşyalarımı topladım. pazartesı de dava açacağım. kendımı enayı yerıne koyulmuş gıbı hıssedıyorum.kendi evini annesine verdı,oturuyor annesı. bu borçları yapana kadar ailenden borç alsaydın dıyorum ses yok.yeterki onlar mutlu olsun karım uzulsun mutsuz olsun onemlı degıl dıyen cinslerden. bu tur borçlar seytanlık,dolandırıcılık gibi geliyor bana hem de ılk degıl defalarca kandım,ınandım,odedım. sersem gibiyim. sizce ne tür yol izlemelıyım?geçecek mi?