• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliğim bitiyor.

benmesela01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2017
1.632
731
123
39
iyi akşamlar hanımlar.çok üzgünüm. eşimle 3 yıldır evlıyız.dün eşimin e-devletine bir şey için girmiştim. daha sonra taşınmazlara bakıp taşınmaz şerhli vs. borç gördüm.eşime sordum önemli değil merak etme vs. dedi. akşam eve geldiğinde meğerse cep telefonu alıyomuş senetle satılan yerlerden taksitli bir şekilde onları nakite satmışmış.ihtiyacı varmış. kardeşimin nişanı olmuş gelmiş vs. öyle oldu böyle oldu deyip durdu. şu anda 15bin kadar hacizli borcu var. bız esımle gecen seneye kadar ayrı evlerde yasıyoduk ben doğuda tek yasıyordum. son 1sene yanıma geldı bu sene de memleketime tayın aldım 3 4 ay oldu.kendım memurum. esım asgarı ücretle çalışıyor. gecen sene bır avukat aradı yıne esımın borçlarından dolayı 4bın tl odedım. daha once faturasına telefon almıştı yıne haberım yokken almış ödedik. 3 ay önce kadar yanlış bı ımzadan dolayı az kalsın hapse giriyodu ben aılem hep yanındaydık. babam o zaman sordu oğlum var mı başka bır seyın bak cekınmeden soyle dıye.yok deyıp gecıstırdı. dugunum bozuldu.bugune kadar kendıme gore hıc haketmedıgım seyler yasadım,yasadık. bugun aılemle gıttık kısısel eşyalarımı topladım. pazartesı de dava açacağım. kendımı enayı yerıne koyulmuş gıbı hıssedıyorum.kendi evini annesine verdı,oturuyor annesı. bu borçları yapana kadar ailenden borç alsaydın dıyorum ses yok.yeterki onlar mutlu olsun karım uzulsun mutsuz olsun onemlı degıl dıyen cinslerden. bu tur borçlar seytanlık,dolandırıcılık gibi geliyor bana hem de ılk degıl defalarca kandım,ınandım,odedım. sersem gibiyim. sizce ne tür yol izlemelıyım?geçecek mi?

parayı ne yapmış peki?
taksitli almış peşin satmış paralar nerdeymiş?

ben başka bı sehırde o başka br sehırde yasıoduk ya mesela kardesımın nısanı olmuştu oraya gelmıs. yegenımın dugunu olmuştu oraya gelmıs oralara harcamışmış.ustundekı kıyafete kadar ben alıyodum buna ınanmıyorum.

Ne sebepten bu borçlar paranın nereye gittiği bellimi
ben başka bı sehırde o başka br sehırde yasıoduk ya mesela kardesımın nısanı olmuştu oraya gelmıs. yegenımın dugunu olmuştu oraya gelmıs oralara harcamışmış.ustundekı kıyafete kadar ben alıyodum buna ınanmıyorum.

Yaptığı tabii ki büyük bir hata. Ama son bir sans verilebilir. Sizden bir şey saklamayacagina yemin ettirip bir daha deneyebilirsiniz. Tabii eşinize hala sevginiz baki ise.

Yaptığı tabii ki büyük bir hata. Ama son bir sans verilebilir. Sizden bir şey saklamayacagina yemin ettirip bir daha deneyebilirsiniz. Tabii eşinizi hala sevginiz baki ise.

gecen sene de odedıgım bı borcunda ne yemınler ne sözler ettı bır daha olmayacağına daır. ama yıne oldu.guvensızlık,kandırılma bunlar en onemlısı borcunda degılım ama kendımı kotu hıssedıyorum

Baska sehirkerde yasarken O ayrı bir evde mi yasiyordu ,annesi ile mi?

gecen sene de odedıgım bı borcunda ne yemınler ne sözler ettı bır daha olmayacağına daır. ama yıne oldu.guvensızlık,kandırılma bunlar en onemlısı borcunda degılım ama kendımı kotu hıssedıyorum
Sayginiz bitmiş anladığım kadarıyla. Bu durumda bitirmekten başka bir yol yok zaten.

Hesabını bilmeyip boyundan büyük hesapsızca para harcayan sana ödeten adamdan hayır gelmez. Bende yılbaşından beri babamlardayım benim kocamda aşağı yukarı böyle artı olarak çalışmaya isteksiz tembeldi. Mesleğinde var hiç arkana bakma huylu huyundan vaz geçmiyor hep moral bozukluğu içinde ömür geçiyor.

Hesabını bilmeyip boyundan büyük hesapsızca para harcayan sana ödeten adamdan hayır gelmez. Bende yılbaşından beri babamlardayım benim kocamda aşağı yukarı böyle artı olarak çalışmaya isteksiz tembeldi. Mesleğinde var hiç arkana bakma huylu huyundan vaz geçmiyor hep moral bozukluğu içinde ömür geçiyor.

evet bende babamlardayım. bugun gıttık bızı görünce evden dışarı çıkıyor hem suçlu hem guclu ınsan bı ozur dıler af dıler yalandan da olsa. utanıyormuş yuzlerıne bakamıyormuş. yapmasaydın da utanmasaydın

Back