Evliliğim bitiyor mu 😔

yani çöznek çinde çabalamadık açıkcası
Zamanında çabalamak gerekiyor. Bir noktadan sonra bence bitiyor. Ayrıca kendisi sizle devam etmek istemezken nasıl şans verip evliliğe devam etmeyi düşünüyorsunuz.
Şans hatalı olan tarafa verilir bence aynı düzeyde sizin de hatanız var. Tek taraflı şans verecek kadar suçsuz değilsiniz.
Bana eşim sabahları kalkma bir şey hazırlama der mesela bende hazırlamam. Ama özellikle böyle beklentisi olsa bende ev hanımı olsam uyuyacağıma kalkar hazırlarım. Hatta ikimize hazırlarım. Çay koyarım yanına otururum. Ve akşam görüp sohbet edemediğim eşime sabah birlikte vakit geçirince ne kadar da mutlu olduğumuzu göstermeye çalışırım. Ha yine yaparsınız mutlu olmaz sizle beraber olmaktan keyif almaz o ayrı. Ama ben bunu denerdim. Belki böylelikle akşam da gelmek isterdi. Bazen sadece lafla olmaz değişimler. Farklı yollar yöntemler denemek gerekir. Dırdırcı kasım söylenen kadın imajından çıkıp daha akıllıca sorun çözmeliyiz.

Şu mesajı okuduktan sonra üstteki yorumumu silmek istedim. Ben sandım ki birinin eve zamanında gelmemesi diğerinin evdeyken adamın ricalarını yerine getirmemesi komşulara kaba davranması gibi küçük şeyler. Konu sahibi büyük sorun yok detince tek bunlar sandım. Ama zaten sizin ilişki gerçekten bitmiş.
Aldatıyor bile olabilir. Ne demek yorum yaptırmama.

Kahvaltı hazrlamamışsınız, sorun bu işte anlamıyo musunuz? Eşiniz açık açık söylemiş siz de hatanızı kabul etmişsiniz. Hakim tek celsede bitirir bu sebeple.

Sorunlar ayrı kalınca kendiliğinden çözülmüyor, konuşulur, hatalar düzeltilir,emek verilir ancak öyle.

Allah aşkına kendinizi kahvaltı hazırlamadım diye nasıl suçlu görüyorsunuz? Koca adam kendi hazırlar. Ne yani siz bu adamın annesi misiniz?
Bence birlikte uyanıp güne başlamanız, beraber kahvaltı yapmanız güzel olurdu ki birlikteliğiniz güçlenirdi.
Bir de akşam yemekte ne yaparsanız yiyecek tabii ki. Mesela ben de 2 gündür ev ahalisine nohut yediriyorum ama eşim hiç sevmez. Yine de sesini çıkartmıyor. Kahvaltıyı da hep eşim hazırlar.
Tam zamanlı annelik yapıp 1 dk dinlenemezken erkeklerin sürekli yatiyormussunuz gibi davranmasına izin vermeyin. Ayrıca eski konukarınıza da bakarak bosayin gitsin bu adamı. Çoktan bulmuş o birisini.

Vermemi istemiyor yni evden birşey buda sorun muş insanlara birşey vermem

Hayır gerçekten gidiyordum arkadaşlarım ikna etti klmm için bende bitirmiştim gerçekten şundada durmak için tek sebebim kızım veileride pişman olacağım bi karar vermemek oyızden düşğnğyorum

Haklısınız konuştum eğer birbirşmizi düzeltemiyordak boşanalım dedim iln etmek için bi konuşma yapmadığımı sorunumuzu çözelüm gibisinden konuştum trepisti kabul etmez çğnkğ cimri

Telefon kıyafet hep kontrol ettim şüphelenmedim ama 2.bi telefonu varsada bilmiyorum rbasına hiç bakmadım bakacağım bişeyler bulursamda bu işin peşini bırakmam

Bu yazıdan sonra konultum benim rahatsız olduğum noktayı söyledim eve zamanında gel birlikte sofraya oturalım dedim yni tek isteiğimde buydu kendi hatmında farkında olduğumu birbirimiz düzeltelim diye konuştum hiçbirşey söylemedi benim eşylarımı toplamama çok bozulmuş vs

Ayrılmak istiyor
Adam bitirmiş evliliği kafasında
Nasıl davranın ?
Çocuğunuzun babası olarak görün bundan sonra sadece
Nafaka , tazminat çocuğunuz için ne gerekiyorsa talep edin.
Bol şans

Konuştum boşanmak istemediğimi ama zorlamayacağımı da söyledim sen soğuysan nende soğudım ama hl toparlayabileceksekte bi şans verelim dedim düzeltebilecekse birbirimiz düzeltelim dedim benimm eşyaları toplayıp gitmeye kalkışmama bozulmuş felan bişey söyleöeden çıltı biletimi almasını söyledim eğer bitirmişse de almadı ama 2 gündr eve valtinde geliyor ama hazırladığım yemeğe oturmuyor

Adam boşanmak istiyor, siz diyorsunuz ki bir şansı daha hak ediyor mu? Sizce şans bekler gibi bir hali var mı?
Konuştuk canım daha doğrusu ben konuştum bitirecekse onu zorlamayacağımı ama hatalrımızo düzeltebileceksekte deneyelim dedim valizimi toplamama ailesine haber vermemem bozulmu aile meseleme kims karışamaz vs dedi eğer boşnmkmistiyorsandan akşama biletimi al dedim bişey demedi boşanmayla ilgi bana karşı kafasından da ne geçiyor bilmiyorum artık 2 gündr erken geliyor eve ama yemeğe oturmuyor yoruldum arrık ama yanlış bi adım atıp ilerde pişman olmamamk adın bekliyorum

Evet haklısonız şans istemedi söyledim 2 gün önce benim istediğim aile olup birlikte vakit geçirmek eve erken gelmen dedim iş konusundada beni böyle alıştırdı zmanında evliyken omuyordum uardım ederdi bemde bu duruma alıştım dedim herkes işine baksın bende görevimi bileyim valizi toplamama ailesine söylememe bozulmuş boşncağım de edi ama ben de onu zorlamayacağımı birbirimiz düzeşteöezsek bu evliliği devam ettirmen bi anlamı olöadığını söyledim eğer bitti diyorsanda benim için bitmiştir akşam biletimi al gideyim dedim ne bilet var nede birlikte sofraya oturmak erken geliyor ama sofraya oturmuyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum yoruldum artık

Haklısınız ama geçen konuşmamda git istemiyorum demedi artık neyi planlıyor onuda bilmiyorum ama sadece eşyaları toplama niye gitöediğimi sordu sinirle söyledim dedim birbirmizi düzeltmek istediğimi olmuylrsada zorlamyacağımı söyledim bişey demeden çıktı gitti

Boşanmaya yanlış bir adım diyorsanız size ne desek boş. Adamın kurtarmaya gönlü yok. Geçinmeye gönlü yok. Kaybetmekten korkmuyor. Sizin yaptiklariniz buradan bakinca gurursuzca görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…