Evliliği erteledik.

Evimizde kankasi olan o kadinla oturup kahve icmis bana bunu sonra söylüyor sürekli ondan kiskandin sen yaptın bu kadar gerikafali olma diyor.
Mehmet Akif Ersoy ne güzel söylemiş..
"Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar"

Yatağınızda da iki kanka sarılıp uyusaymışlar,iş yorgunluğu canım nolcak değil mi?

Adamın midesi Konya ovası olmuş arkadaşım...Bir de böylesine kepaze için köpek mi oldum diyorsun yapmayın şunu kendinize yapmayınnn artık yapmayın....

Keşke diğer yorumları da okuyup yorum yapsaydın. Sana kötü bir haberim var, muhtemelen öyle bir adam yok.

Ben bunu dediğimde bana gerikafalisin diyor. 1.5 yıl kıskançlıklarinla sen ittin. Her gün o kadından kiskandin saçma sapan falan diyor. İnsanlar oturup kahve icebilir falan diyor
Nişanlınızdan evin anahtarlarını alıp başbaşa bir erkek iş arkadaşınıza bir kahvede siz pişirseydiniz madem. Sizin evin kahvesi bu kadar tatlı oluyor baksana. Allahım bu kızlara ne oluyor anlamıyorum adam evlenince yaşayacakları eve kadın atmış, birde üstüne adamın peşinden koşmuş. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Bacım kendini yorma, konular sahte.
Yazısında hiç bir noktalama işareti kullanmadığı için anlamadım konuyu. Önceki konularına bakayım belki bişeyler anlarım dedim, önceki konularına bakınca hiç ama hiç bişey anladım bu defa. Gerçekten iyi niyetle, konuyu anlayıp yorum yazmak için bakmıştım ki hanım kızımız günlük hayatının stresini burada kişilik kargaşası yaşayarak atmayı tercih ediyor. Şu kadar yorum yazan, fikir veren inşalara bakıp gülüyor muhtemelen. Bilemiyorum belki de yazdıklarına inanıyor. Yazık …

Keşke diğer yorumları da okuyup yorum yapsaydın. Sana kötü bir haberim var, muhtemelen öyle bir adam yok.
Tamam bırakmışsınız işte "köpek oldum" demişsiniz ya...Baştan bırakmalıydınız diyorum mesajımın içeriğinde bunu yapacak adamın başka falsolarıda vardır demek istiyorum yani..Yapmayın dediğim de hala devam etsin diye uğraşan herkese bu isyanım..Sizinde yolunuz açık olsun..Kurtulmuşsunuz..

Pardon ?????

HahahahahAyyy pardon ya ben bana cevap veren kişiyi konu sahibi sanmışım dalgınlıkla Asıl benden çok pardon...Direk konu sahibinin nickide uzun sizinkide uzun ya dikkatsiz davranmışım Öyle bir adam yok demişsiniz bende daha ne istiyorsun kurtulmuşsun diyorum kusura bakmayın

Yalnız kalacağım korkusuyla böyle bir yanlışlığa devam etmeyin. Benim babam annemi benim yaşımda biriyle tam 1.5 sene aldattı. Annem daha doğrusu annemden evvel ben öğrendim bu durumu. Annemse benim emeklerim ne olacak, boşanırsam nasıl geçinirim gibi düşüncelerle boşanmadı. Ve ağır antidepresanlar kullandı. Kızı yaşında biriyle olan adamla aynı yatakta yatmaya devam edip evliliğini sürdürdü. Biz bazen gözümüzü kapatmak istiyoruz bazı şeylere ama sonuçları çok daha ağır oluyor. Olayın üstünden çok zaman geçti ama babam bana sarılınca tiksiniyorum hala olay yeni yaşanmış gibi hissediyorum. Elim eline değsin istemiyorum. Bunları anlattım çünkü ilerde çocuklarınızın babası olabilecek adam şuan bunu yaptıysa ilerde de başka şeylere yeltenecek.

İşinizi sevmiyor musunuz niye bırakıyorsunuz? Evinize siz yokken gelmese iyiymiş onun dışında aşırı kıskançlık yapıyorsunuz diyecektim. Ama zamana bırakın derim.

Kadınlar genelde hislerinde yanılmıyor.
Sen de ona ben de mesai arkadaşımla ( erkek ) baş başa tatile gideceğim de bakalım o ileri kafalı olacak mı

Kadınlar genelde hislerinde yanılmıyor.
Sen de ona ben de mesai arkadaşımla ( erkek ) baş başa tatile gideceğim de bakalım o ileri kafalı olacak mı
Bacım yok öyle bir adam, konu sahibi her konusunda farklı sıfatla anlatıyor. Bir ayda üç ayrı sıfat, sevgilim, nişanlım, kocam diyor. Zincir markette çalışıyorum diyor, tıbbi sekreterim diyor, acil tıp teknisyeniyim diyor. Kendini tatmin ediyor burada konu sahibi

Uzun süreli kankasi. Bende samimi olmasınlar istemiştim. Bana sen sürekli bu konuda kavga çıkararak sen yaptın diyor.
Bence birbirinize uygun değilsiniz. Sizin biraz kıskanç olduğunuz doğru, zira adamın işyerinde kadın arkadaşı olabilir, sizin bu konuda kıskançlık yapmanız, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmekten, darlamaya kadar bir çok soruna neden olabilir; ama sizin evinizde başbaşa kahve içmeleri de doğru değil, bir çok kadın bunu kabul etmez.

Bi de herif pişkin, nikahı kadın iptal edecegine paşam iptal etmiş, kadın da yalvarış yakarış peşinden koşmuş, şaka gibi.

Geçen gün bir konu vardı. Adam hem kankam diye tutturdugu kadınla, hem de başka bir sevgili yapıp onunla devam ediyordu. Adam ve kankasi utanmadan sevgili olan kadının yüzüne guluyorlardi. Beraber bir yerlere gidiyorlardı. Adam sonradan itiraf etmişti, biz sevgiliydik diye.

Evli olup, diger erkeklerle beraber olan çok kadın / erkek var ama lafa gelince kanka, arkadaş oluveriyorlar. Ben o kadınla kahve ictigine asla inanmiyorum. Uğruna aylarca nişanlımla kavga edeceğim bir kankam hiç olmadı, olsaydı kankam değil çok farklı biri olurdu benim için zaten. O kadın kanka falan değil. Ama seks arkadasi olabilir. O kahve icildiyse, yorgunluk kahvesi olabilir. :)

Psikiyatrist önerelim

Yorumların harika da, tek sorun konu sahibinin hayatında öyle bir adam yok

İnanamıyorum cidden ya
Cidden siz Allahın sevdiği kulusunuz ki evlenmenize 1 ay kala gerçek yüzünü size göstermiş.
Bugün evinizde kızla kahve içen yarın sizin yatağınızda sizi aldatır
Ve size der ki GERİ KAFALI OLMA bu normal bir şey
Eğer kabul edecekseniz evlenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…