• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliği erteledik.

Resti çek ayrıl peşinden koşsa bile isteme. Seni sevecek değer verecek birini alırsın zamanla hayatına. Hiçbir erkeğin kankasi kadın olamaz. Arkadaş olur ama kanka olmaz. Arkadasliği da evlerde basbasa kahve içmekle olmaz.
Sınava odaklan mutlaka.
Ben bunu dediğimde bana gerikafalisin diyor. 1.5 yıl kıskançlıklarinla sen ittin. Her gün o kadından kiskandin saçma sapan falan diyor. İnsanlar oturup kahve icebilir falan diyor

Peşinde köpek oldum demenize cidden üzüldüm . Madem siz rahatsizsiniz niye evine çağırıp kahve içiyor ki saklıyor klasik erkek lafı sen çok üstüme geldin ondan söylemedim falan hiç normal gelmedi bana . Ayrıca gerikafalilik böyle birşey değil . Benim yakın erkek arkadaşlarım da var. Kimsenin evine kahve içmeye gitmiyorum hele ki saklı gizli . Manipüle olup hayatınızdan boşu bosuna vakit kaybediyorsunuz

Bacım bir daha soruyorum.
Eşin mi ? Sevgilin mi? Nişanlın mı? Her açtığın konuda adamın sıfatı değişiyor? Zincir markette çalışıyorum demişsiniz önceki konularda, tıbbi sekreterim demişsiniz, şimdide acil tıp teknisyeni
Konularınızı o kadar karışık anlatmışsınız ki, neyin ne olduğu belli değil.

Ben bunu dediğimde bana gerikafalisin diyor. 1.5 yıl kıskançlıklarinla sen ittin. Her gün o kadından kiskandin saçma sapan falan diyor. İnsanlar oturup kahve icebilir falan diyor
Sen ileri kafaliliğinla kal seni zaten kimse istemez.. o kadar ileriye kimse daha ermedi deyin. Kız buna birsey bile izahat etme bitir , okumuş etmişin bu salakları nerden buluyor şunuz.

Merhaba arkadaşlar ben çok kıskanç bir kadınım. Nisanlimin ofisindeki bi kadını kıskanıyorum nedense hoşuma gitmiyor. Ben nisan boyunca sürekli kavga çıkardım bu yüzden dolayı. Evimiz herseyimiz hazır. 1 ay kala Nisanlimla bu kadınla büyük bi kavga ettik iptal edelim dedi. Peşinde köpek oldum .gene de iptal ettik. Evimizde kankasi olan o kadinla oturup kahve icmis bana bunu sonra söylüyor sürekli ondan kiskandin sen yaptın bu kadar gerikafali olma diyor. O gün kafamda bu isi bitirecektim nikahı iptal ettik.. Çıkışta yeniden deneyelim falan dedi yeniden başladık. İsin özü bu şuanda ise cok agir bi is,sektöründe çalışıyorum. ACil tıp teknisyeni yım. 4 yıllık tazminatımi bırakıp isten çıkacağım. 4 ay KPSS onlisansa çalışacağım. Ama bu süreçte hep yalnızım. Ya isi ya da sınavı seveceğim bu 4 aylık süreçte hayatımi değiştirebilirim. Sizz olsanız napardiniz.
İşinden ayrılmadan KPSS hazırlan ayrıldınızmı barıştınıxmı anlamadım ama ayrılık isabetli olur nişanlınız empati yoksunu biri gibi evlilik böyle biriyle gerçekten zor

Ağustos 2021 de kocanız var, Temmuz 2021 de zincir markette çalışan tıbbi sekreterlik mezunusunuz, Temmuz 2021 de nişanlınızın iş arkadaşlarından basediyorsunuz, nisan 2021 evlilikte yemek, nisan 2021 sevgilinizle tatil köyü sorunu, nisan 2021 sevgilinizle aşkınız bitmiş.
Öyle karışık konularınız, her konuda ayrı sıfat, her konuda ayrı meslek. Ne olduğunu anlasam fikir vereceğim de …

Eklentiler

• 779C203B-4C12-43F3-B0DC-DE105D5EBAF6.png
    779C203B-4C12-43F3-B0DC-DE105D5EBAF6.png
    356,7 KB · Görüntüleme: 57
  • 27054DAC-6D59-46BE-A566-A7979AFA9064.png
    27054DAC-6D59-46BE-A566-A7979AFA9064.png
    410,3 KB · Görüntüleme: 61
  • DBC9976D-3E18-4884-AD8C-F85F0416BF33.png
    DBC9976D-3E18-4884-AD8C-F85F0416BF33.png
    383,3 KB · Görüntüleme: 58
Hakikaten Ağustostaki konuda neden kocam diye bahsettiniz? Onu da bir açıklasanız? Böyle olunca inandırıcılığı kalmıyor konunun. Eski mesajlarınızda tutarsızlık var ki o zamanki konuda da buna değinilmiş.

Kadınlar genelde doğru hissediyor bu tarz kıskançlık meselelerinde. Benim de eşimin iş yerinde eşimi kıskandığım bir kadın vardı, ilk görüşte hoşlanmamıştım. Daha sonra zamanla öğrendim ki afedersiniz iş yerinin şeyi oymuş.

Merhaba arkadaşlar ben çok kıskanç bir kadınım. Nisanlimin ofisindeki bi kadını kıskanıyorum nedense hoşuma gitmiyor. Ben nisan boyunca sürekli kavga çıkardım bu yüzden dolayı. Evimiz herseyimiz hazır. 1 ay kala Nisanlimla bu kadınla büyük bi kavga ettik iptal edelim dedi. Peşinde köpek oldum .gene de iptal ettik. Evimizde kankasi olan o kadinla oturup kahve icmis bana bunu sonra söylüyor sürekli ondan kiskandin sen yaptın bu kadar gerikafali olma diyor. O gün kafamda bu isi bitirecektim nikahı iptal ettik.. Çıkışta yeniden deneyelim falan dedi yeniden başladık. İsin özü bu şuanda ise cok agir bi is,sektöründe çalışıyorum. ACil tıp teknisyeni yım. 4 yıllık tazminatımi bırakıp isten çıkacağım. 4 ay KPSS onlisansa çalışacağım. Ama bu süreçte hep yalnızım. Ya isi ya da sınavı seveceğim bu 4 aylık süreçte hayatımi değiştirebilirim. Sizz olsanız napardiniz.
Ağustos 2021 de kocanız var, Temmuz 2021 de zincir markette çalışan tıbbi sekreterlik mezunusunuz, Temmuz 2021 de nişanlınızın iş arkadaşlarından basediyorsunuz, nisan 2021 evlilikte yemek, nisan 2021 sevgilinizle tatil köyü sorunu, nisan 2021 sevgilinizle aşkınız bitmiş.
Öyle karışık konularınız, her konuda ayrı sıfat, her konuda ayrı meslek. Ne olduğunu anlasam fikir vereceğim de …

Eklentiler

• 6C396D35-927F-492D-A933-14A72CF026D0.png
    6C396D35-927F-492D-A933-14A72CF026D0.png
    383,3 KB · Görüntüleme: 60
  • 7B694401-B713-49E5-9A26-54C9BEF1D1DC.png
    7B694401-B713-49E5-9A26-54C9BEF1D1DC.png
    410,3 KB · Görüntüleme: 52
  • 14AEB740-0525-4D8F-B126-9EED333C7D96.png
    14AEB740-0525-4D8F-B126-9EED333C7D96.png
    356,7 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba arkadaşlar ben çok kıskanç bir kadınım. Nisanlimin ofisindeki bi kadını kıskanıyorum nedense hoşuma gitmiyor. Ben nisan boyunca sürekli kavga çıkardım bu yüzden dolayı. Evimiz herseyimiz hazır. 1 ay kala Nisanlimla bu kadınla büyük bi kavga ettik iptal edelim dedi. Peşinde köpek oldum .
Siz olsanız ne yapardınız değil de siz olsaydınız ne yapmazsınız deseydin : Buradaki kadınların %80'i şu yazmış olduklarinizi yapmaz.
Evlilik zaten olmaz,olsa da uzun sürmez.🤷

Keyfim öyle istedi

Herşeyi askıya alıp kpssye çalışın.. Şu an en önemli gündem o anlattıklarınız içinde . Bu arkadaş magazinde hala bı toplasın kafasını öyle gelsin. Siz sınava ağırlık verin derim..

Sen bu forumun Müge Anlisi'sin bacım.
Dokumanlariyla gelmiş hemde.
Acaba konu sahibi ne diyecek bu durum hakkında.
Gerçi onunda formülünü bulmuşlar şimdilerde :
-onceki konumu görmezden gelin.
-Arkadasim adına yazmıştım.
-Arkadasimin uyeligi yoktu,benim hesabımdan yazdı..
Bahane mi yok 🤔

Sen bu forumun Müge Anlisi'sin bacım.
Dokumanlariyla gelmiş hemde.
Acaba konu sahibi ne diyecek bu durum hakkında.
Gerçi onunda formülünü bulmuşlar şimdilerde :
-onceki konumu görmezden gelin.
-Arkadasim adına yazmıştım.
-Arkadasimin uyeligi yoktu,benim hesabımdan yazdı..
Bahane mi yok 🤔
Keyfi öyle istemiş, cevabı bu😁

Kıskandığını bile bile sizin yaşayacağınız evde kahve içmesi nedir ya, siz öncelikle size olan saygısını düşünün

Adam evlenmeden önce son bi kahve pişirmek istemiş, ne yapsın yazık.
Belki falına da bakmıştır...
Meme falı,bacak falı,dudak falı..
Kahve bahane zaten.
Gördüğümuz her materyalden fal bakabilme yetisine sahil oldugumuz için kahve bahane diyorum,yanlış anlasilmasin pek tabi 🧐

Back