- 14 Mart 2016
- 662
- 252
- 103
- 31
- Konu Sahibi Umudayolculuk12345
-
Ben bunu dediğimde bana gerikafalisin diyor. 1.5 yıl kıskançlıklarinla sen ittin. Her gün o kadından kiskandin saçma sapan falan diyor. İnsanlar oturup kahve icebilir falan diyorResti çek ayrıl peşinden koşsa bile isteme. Seni sevecek değer verecek birini alırsın zamanla hayatına. Hiçbir erkeğin kankasi kadın olamaz. Arkadaş olur ama kanka olmaz. Arkadasliği da evlerde basbasa kahve içmekle olmaz.
Sınava odaklan mutlaka.
Sen ileri kafaliliğinla kal seni zaten kimse istemez.. o kadar ileriye kimse daha ermedi deyin. Kız buna birsey bile izahat etme bitir , okumuş etmişin bu salakları nerden buluyor şunuz.Ben bunu dediğimde bana gerikafalisin diyor. 1.5 yıl kıskançlıklarinla sen ittin. Her gün o kadından kiskandin saçma sapan falan diyor. İnsanlar oturup kahve icebilir falan diyor
İşinden ayrılmadan KPSS hazırlan ayrıldınızmı barıştınıxmı anlamadım ama ayrılık isabetli olur nişanlınız empati yoksunu biri gibi evlilik böyle biriyle gerçekten zorMerhaba arkadaşlar ben çok kıskanç bir kadınım. Nisanlimin ofisindeki bi kadını kıskanıyorum nedense hoşuma gitmiyor. Ben nisan boyunca sürekli kavga çıkardım bu yüzden dolayı. Evimiz herseyimiz hazır. 1 ay kala Nisanlimla bu kadınla büyük bi kavga ettik iptal edelim dedi. Peşinde köpek oldum .gene de iptal ettik. Evimizde kankasi olan o kadinla oturup kahve icmis bana bunu sonra söylüyor sürekli ondan kiskandin sen yaptın bu kadar gerikafali olma diyor. O gün kafamda bu isi bitirecektim nikahı iptal ettik.. Çıkışta yeniden deneyelim falan dedi yeniden başladık. İsin özü bu şuanda ise cok agir bi is,sektöründe çalışıyorum. ACil tıp teknisyeni yım. 4 yıllık tazminatımi bırakıp isten çıkacağım. 4 ay KPSS onlisansa çalışacağım. Ama bu süreçte hep yalnızım. Ya isi ya da sınavı seveceğim bu 4 aylık süreçte hayatımi değiştirebilirim. Sizz olsanız napardiniz.
Ağustos 2021 de kocanız var, Temmuz 2021 de zincir markette çalışan tıbbi sekreterlik mezunusunuz, Temmuz 2021 de nişanlınızın iş arkadaşlarından basediyorsunuz, nisan 2021 evlilikte yemek, nisan 2021 sevgilinizle tatil köyü sorunu, nisan 2021 sevgilinizle aşkınız bitmiş.Merhaba arkadaşlar ben çok kıskanç bir kadınım. Nisanlimin ofisindeki bi kadını kıskanıyorum nedense hoşuma gitmiyor. Ben nisan boyunca sürekli kavga çıkardım bu yüzden dolayı. Evimiz herseyimiz hazır. 1 ay kala Nisanlimla bu kadınla büyük bi kavga ettik iptal edelim dedi. Peşinde köpek oldum .gene de iptal ettik. Evimizde kankasi olan o kadinla oturup kahve icmis bana bunu sonra söylüyor sürekli ondan kiskandin sen yaptın bu kadar gerikafali olma diyor. O gün kafamda bu isi bitirecektim nikahı iptal ettik.. Çıkışta yeniden deneyelim falan dedi yeniden başladık. İsin özü bu şuanda ise cok agir bi is,sektöründe çalışıyorum. ACil tıp teknisyeni yım. 4 yıllık tazminatımi bırakıp isten çıkacağım. 4 ay KPSS onlisansa çalışacağım. Ama bu süreçte hep yalnızım. Ya isi ya da sınavı seveceğim bu 4 aylık süreçte hayatımi değiştirebilirim. Sizz olsanız napardiniz.
Siz olsanız ne yapardınız değil de siz olsaydınız ne yapmazsınız deseydin : Buradaki kadınların %80'i şu yazmış olduklarinizi yapmaz.Merhaba arkadaşlar ben çok kıskanç bir kadınım. Nisanlimin ofisindeki bi kadını kıskanıyorum nedense hoşuma gitmiyor. Ben nisan boyunca sürekli kavga çıkardım bu yüzden dolayı. Evimiz herseyimiz hazır. 1 ay kala Nisanlimla bu kadınla büyük bi kavga ettik iptal edelim dedi. Peşinde köpek oldum .
Keyfim öyle istediAğustos 2021 de kocanız var, Temmuz 2021 de zincir markette çalışan tıbbi sekreterlik mezunusunuz, Temmuz 2021 de nişanlınızın iş arkadaşlarından basediyorsunuz, nisan 2021 evlilikte yemek, nisan 2021 sevgilinizle tatil köyü sorunu, nisan 2021 sevgilinizle aşkınız bitmiş.
Öyle karışık konularınız, her konuda ayrı sıfat, her konuda ayrı meslek. Ne olduğunu anlasam fikir vereceğim de …
Size yardımcı olabilmek için sordum siz konularınız arasından çıkamayıp bir de saygısızlık yapıyorsunuz. Bravo böyle devam edin.Keyfim öyle istedi
Sen en kestirme yoldan bir psikoloğa git bence.Keyfim öyle istedi
Sen bu forumun Müge Anlisi'sin bacım.Ağustos 2021 de kocanız var, Temmuz 2021 de zincir markette çalışan tıbbi sekreterlik mezunusunuz, Temmuz 2021 de nişanlınızın iş arkadaşlarından basediyorsunuz, nisan 2021 evlilikte yemek, nisan 2021 sevgilinizle tatil köyü sorunu, nisan 2021 sevgilinizle aşkınız bitmiş.
Öyle karışık konularınız, her konuda ayrı sıfat, her konuda ayrı meslek. Ne olduğunu anlasam fikir vereceğim de …
Keyfi öyle istemiş, cevabı buSen bu forumun Müge Anlisi'sin bacım.
Dokumanlariyla gelmiş hemde.
Acaba konu sahibi ne diyecek bu durum hakkında.
Gerçi onunda formülünü bulmuşlar şimdilerde :
-onceki konumu görmezden gelin.
-Arkadasim adına yazmıştım.
-Arkadasimin uyeligi yoktu,benim hesabımdan yazdı..
Bahane mi yok
Kıskandığını bile bile sizin yaşayacağınız evde kahve içmesi nedir ya, siz öncelikle size olan saygısını düşününMerhaba arkadaşlar ben çok kıskanç bir kadınım. Nisanlimin ofisindeki bi kadını kıskanıyorum nedense hoşuma gitmiyor. Ben nisan boyunca sürekli kavga çıkardım bu yüzden dolayı. Evimiz herseyimiz hazır. 1 ay kala Nisanlimla bu kadınla büyük bi kavga ettik iptal edelim dedi. Peşinde köpek oldum .gene de iptal ettik. Evimizde kankasi olan o kadinla oturup kahve icmis bana bunu sonra söylüyor sürekli ondan kiskandin sen yaptın bu kadar gerikafali olma diyor. O gün kafamda bu isi bitirecektim nikahı iptal ettik.. Çıkışta yeniden deneyelim falan dedi yeniden başladık. İsin özü bu şuanda ise cok agir bi is,sektöründe çalışıyorum. ACil tıp teknisyeni yım. 4 yıllık tazminatımi bırakıp isten çıkacağım. 4 ay KPSS onlisansa çalışacağım. Ama bu süreçte hep yalnızım. Ya isi ya da sınavı seveceğim bu 4 aylık süreçte hayatımi değiştirebilirim. Sizz olsanız napardiniz.
Meme falı,bacak falı,dudak falı..Adam evlenmeden önce son bi kahve pişirmek istemiş, ne yapsın yazık.
Belki falına da bakmıştır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?