• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliği erteledik.

Doktor yazısı okunmaz biliyoruz da bu öyle bişey değildi sanki 🤦🏼
Konu çok kopuk geldi toparlayacak var mı?

sağlık meslek liselilerin 1 numaralı savunması: "ama biz lisede alan derslerini görmüyoruuuuuz"
e kuzum ortaokulda onu geçtim ilkokulda da mı Türkçe okumadın sen?
KPSS'de Türkçe de soruyorlar benim bildiğim?

neyse
ben de sevgili olmayan erkek arkdaşlarımla evde kahve içerim
evden çalışıyorum uğrayan eve uğrar, kimseyle kahve içecem diye sevişmedim bu yaşa kadar. erkek arkadaşım da kimseyi bunun için sorun etmedi.

ama konu sahibi madem kıskançsın madem bunu sorun ediyorsun
ne demeye köpek oluyorsun ne demeye ayrılsam mı konuşsam mı ikilemlerindesin -üstüne bir de hayatına alma aşamasında olduğun bir başka kişi daha var! daha neler. net ayrıl madem öyle heme başkası olacaksa...

Merhaba arkadaşlar ben çok kıskanç bir kadınım. Nisanlimin ofisindeki bi kadını kıskanıyorum nedense hoşuma gitmiyor. Ben nisan boyunca sürekli kavga çıkardım bu yüzden dolayı. Evimiz herseyimiz hazır. 1 ay kala Nisanlimla bu kadınla büyük bi kavga ettik iptal edelim dedi. Peşinde köpek oldum .gene de iptal ettik. Evimizde kankasi olan o kadinla oturup kahve icmis bana bunu sonra söylüyor sürekli ondan kiskandin sen yaptın bu kadar gerikafali olma diyor. O gün kafamda bu isi bitirecektim nikahı iptal ettik.. Çıkışta yeniden deneyelim falan dedi yeniden başladık. İsin özü bu şuanda ise cok agir bi is,sektöründe çalışıyorum. ACil tıp teknisyeni yım. 4 yıllık tazminatımi bırakıp isten çıkacağım. 4 ay KPSS onlisansa çalışacağım. Ama bu süreçte hep yalnızım. Ya isi ya da sınavı seveceğim bu 4 aylık süreçte hayatımi değiştirebilirim. Sizz olsanız napardiniz.
başka bir kadınla sizin gelin olacağınız evde sizden önce kahve içmek demek ne münasebet? ihanettir bu . Barışmayın.

belki geri kafalı gelecek kulağa ama ben erkek arkadaşıma bir arkadaşında hoşlanmadığımı söylesem erkek ya da kadın ve bunun için geçerli sebeplerim olsa kendisi o arkadaşıyla arasına mesafe koyar. hele böyle birlikte yemeli içmeli takıldığı bir kadın arkadaşıysa durum daha da ciddi. ben gerçekten gelecek düşünen birbirini çok seven iki insanın böyle bir konu yüzünden birbirini kırmaması gerektiğini düşünüyorum. rahatsız oluyorsanız konu kapanmıştır devam etmesine gerek yok arkadaşlığına, en azından aşırı samimi şekildeç

İsin özü bu şuanda ise cok agir bi is,sektöründe çalışıyorum. ACil tıp teknisyeni yım. 4 yıllık tazminatımi bırakıp isten çıkacağım. 4 ay KPSS onlisansa çalışacağım. Ama bu süreçte hep yalnızım. Ya isi ya da sınavı seveceğim bu 4 aylık süreçte hayatımi değiştirebilirim. Sizz olsanız napardiniz.
Konu buraya nasıl bağlandı anlamadım. İşin özü demişsiniz bir de. 🤔

Merhaba arkadaşlar ben çok kıskanç bir kadınım. Nisanlimin ofisindeki bi kadını kıskanıyorum nedense hoşuma gitmiyor. Ben nisan boyunca sürekli kavga çıkardım bu yüzden dolayı. Evimiz herseyimiz hazır. 1 ay kala Nisanlimla bu kadınla büyük bi kavga ettik iptal edelim dedi. Peşinde köpek oldum .gene de iptal ettik. Evimizde kankasi olan o kadinla oturup kahve icmis bana bunu sonra söylüyor sürekli ondan kiskandin sen yaptın bu kadar gerikafali olma diyor. O gün kafamda bu isi bitirecektim nikahı iptal ettik.. Çıkışta yeniden deneyelim falan dedi yeniden başladık. İsin özü bu şuanda ise cok agir bi is,sektöründe çalışıyorum. ACil tıp teknisyeni yım. 4 yıllık tazminatımi bırakıp isten çıkacağım. 4 ay KPSS onlisansa çalışacağım. Ama bu süreçte hep yalnızım. Ya isi ya da sınavı seveceğim bu 4 aylık süreçte hayatımi değiştirebilirim. Sizz olsanız napardiniz.
Bu adamla evlenme hayatın kararır, atan isime gücüne odaklan evlilik sonraki iş olsun , bu adam belliki evlense bile dikkat etmeyecek hiçbirşeye, sıkıştığı zamanda gerikafalı diyerek manipüle edecek sürekli, uzak dur ...

Beybi kısacası nikahım iptal oldu. Tazminati alıp çıkacaktım.evimde ders çalışacaktım. İsyerim çalışma koşulları çok ağır.işten çıkıp ders çalışacağım. Bi yandan da yeniden denediğim bi ilişki vr. Hayatım alt üst olmuş konumda. Napmam lazım .
İşten çıkıp ders çalışacak ve bu adama bir şans daha vermeyeceksiniz

Eşin mi ? Sevgilin mi? Nişanlın mı? Her açtığın konuda adamın sıfatı değişiyor? Zincir markette çalışıyorum demişsiniz önceki konularda, tıbbi sekreterim demişsiniz, şimdide acil tıp teknisyeni
Konularınızı o kadar karışık anlatmışsınız ki, neyin ne olduğu belli değil.

Bu sene atama çok olabilir, bir an önce kpss çalışmaya başla bence.

2. olarak da nişanlın seni manipüle ediyor, dışarda kahve içmek varken evde içmek masum gelmedi. Aralarında bir şey olabilir. Aralarında bir şey yoksa bile evlenmek üzere olduğu nişanlısını böyle gereksiz bir şey için üzmesine gerek yoktu. En azından dışarda içilebilirdi o kahve. Barışmazdım bir daha ben olsam.

nişanlısını anlatırken konu kpssye ne ara geldi :KK70: bence tamamen toksik bi ilişki bu. sürekli kafasıda kurup sıkan kadın ve abartma diyerek arkadan iş çeviren bunu normal gören erkek... direkten dönmek için geç değil :ıslık:

Resti çek ayrıl peşinden koşsa bile isteme. Seni sevecek değer verecek birini alırsın zamanla hayatına. Hiçbir erkeğin kankasi kadın olamaz. Arkadaş olur ama kanka olmaz. Arkadasliği da evlerde basbasa kahve içmekle olmaz.
Sınava odaklan mutlaka.

Back