- 22 Mayıs 2022
- 491
- 1.175
- 33
- Konu Sahibi Umudayolculuk12345
Adam evlenmeden önce son bi kahve pişirmek istemiş, ne yapsın yazık.
Belki falına da bakmıştır...
Belki falına da bakmıştır...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor yazısı okunmaz biliyoruz da bu öyle bişey değildi sanki
Konu çok kopuk geldi toparlayacak var mı?
Hayatımın dönüm noktası gibi bir şey.Ayrıldım kızlar. İsten çıkıp ananemin yanına gidip ders çalışacağım.
başka bir kadınla sizin gelin olacağınız evde sizden önce kahve içmek demek ne münasebet? ihanettir bu . Barışmayın.Merhaba arkadaşlar ben çok kıskanç bir kadınım. Nisanlimin ofisindeki bi kadını kıskanıyorum nedense hoşuma gitmiyor. Ben nisan boyunca sürekli kavga çıkardım bu yüzden dolayı. Evimiz herseyimiz hazır. 1 ay kala Nisanlimla bu kadınla büyük bi kavga ettik iptal edelim dedi. Peşinde köpek oldum .gene de iptal ettik. Evimizde kankasi olan o kadinla oturup kahve icmis bana bunu sonra söylüyor sürekli ondan kiskandin sen yaptın bu kadar gerikafali olma diyor. O gün kafamda bu isi bitirecektim nikahı iptal ettik.. Çıkışta yeniden deneyelim falan dedi yeniden başladık. İsin özü bu şuanda ise cok agir bi is,sektöründe çalışıyorum. ACil tıp teknisyeni yım. 4 yıllık tazminatımi bırakıp isten çıkacağım. 4 ay KPSS onlisansa çalışacağım. Ama bu süreçte hep yalnızım. Ya isi ya da sınavı seveceğim bu 4 aylık süreçte hayatımi değiştirebilirim. Sizz olsanız napardiniz.
Konu buraya nasıl bağlandı anlamadım. İşin özü demişsiniz bir de.İsin özü bu şuanda ise cok agir bi is,sektöründe çalışıyorum. ACil tıp teknisyeni yım. 4 yıllık tazminatımi bırakıp isten çıkacağım. 4 ay KPSS onlisansa çalışacağım. Ama bu süreçte hep yalnızım. Ya isi ya da sınavı seveceğim bu 4 aylık süreçte hayatımi değiştirebilirim. Sizz olsanız napardiniz.
Bu adamla evlenme hayatın kararır, atan isime gücüne odaklan evlilik sonraki iş olsun , bu adam belliki evlense bile dikkat etmeyecek hiçbirşeye, sıkıştığı zamanda gerikafalı diyerek manipüle edecek sürekli, uzak dur ...Merhaba arkadaşlar ben çok kıskanç bir kadınım. Nisanlimin ofisindeki bi kadını kıskanıyorum nedense hoşuma gitmiyor. Ben nisan boyunca sürekli kavga çıkardım bu yüzden dolayı. Evimiz herseyimiz hazır. 1 ay kala Nisanlimla bu kadınla büyük bi kavga ettik iptal edelim dedi. Peşinde köpek oldum .gene de iptal ettik. Evimizde kankasi olan o kadinla oturup kahve icmis bana bunu sonra söylüyor sürekli ondan kiskandin sen yaptın bu kadar gerikafali olma diyor. O gün kafamda bu isi bitirecektim nikahı iptal ettik.. Çıkışta yeniden deneyelim falan dedi yeniden başladık. İsin özü bu şuanda ise cok agir bi is,sektöründe çalışıyorum. ACil tıp teknisyeni yım. 4 yıllık tazminatımi bırakıp isten çıkacağım. 4 ay KPSS onlisansa çalışacağım. Ama bu süreçte hep yalnızım. Ya isi ya da sınavı seveceğim bu 4 aylık süreçte hayatımi değiştirebilirim. Sizz olsanız napardiniz.
İşten çıkıp ders çalışacak ve bu adama bir şans daha vermeyeceksinizBeybi kısacası nikahım iptal oldu. Tazminati alıp çıkacaktım.evimde ders çalışacaktım. İsyerim çalışma koşulları çok ağır.işten çıkıp ders çalışacağım. Bi yandan da yeniden denediğim bi ilişki vr. Hayatım alt üst olmuş konumda. Napmam lazım .
Ayrildim derken? Adamdan degil isten sanirim.Ayrıldım kızlar. İsten çıkıp ananemin yanına gidip ders çalışacağım.
Adamdan da isten de. Ananneme gidip kpssye çalışacağım.Ayrildim derken? Adamdan degil isten sanirim.
Is icin hayirli olsun diyorum yeni hedefiniz ve yeriniz sizi daha mutlu eder umarim. Nisanlinizdan ayrilmaniz ise zaten hayirli olandi. Baskasina zaafi olan adamdan size hayir gelmez.Adamdan da isten de. Ananneme gidip kpssye çalışacağım.
Işten ayrıldı kesin.Ayrildim derken? Adamdan degil isten sanirim.
Ikisinden de ayrilmis valla. Is konusu surprizlere acik tabi ki bu faydasizdan ayrilmasi her acidan dogru karar.Işten ayrıldı kesin.
Adamı bırakacağını sanmıyorum ben
İste bunu anlayamıyorum.Neden, niçin?Peşinde köpek oldum