Evliliği anlamadan bitiyor herşey..

Yeni evliyim düzelme ihtimali?

• Var

OY: 11 8,7%
  • Yok

OY: 115 91,3%

• Ankete Katılan
    126

çok güzel diyorsunuzda benimkisi beraber ödediğimiz ev kredisi ağır geliyor diye evi terketti. gelde bu adamdam bişeyelr talep et şimdi. bazılarına sökmüyor bunlar. bütün gün evde yokuz doğrudüzgün alışveriş bile yapmayız ama yetiştiremiyorum diyor herkesede.üstelik eşit kazanıyoruz

Eğer geri dönseymişim hatasını anlamışmış ama geri dönmüyorsam sonuçlarına katlanırmışım evliliği bitiyor diye çok hırçınlaştı ben onu maymuna çevirmişim oda beni şebek edecekmiş. Sanki ben yaptım herşeyi.

Hala barismayi nasıl dusunebiliyorsun ? Huylu huyundan vazgeçer mi şimdi sen eve gelceksin 2 gun sonra nerde kalmıştık diyip baslicak iskenceye seni babanin evinden de edicek. Aklınızı kullanın keşke hiç gormeseydiniz sevgi yetmiyor sevdim yaptimi kabul etmiyorum biraz mantıklı düşünün bundan koca olur mu aile kurulur mu diye sadece severek biseylere kalkismayın artik

Boşandınız mı ?

Bukadar ezilmekten bukadar çabalara ramen bu durumdaysan bence kurtarilcak bir tarafi yok çocuk da yokmuş yol yakinken dön bence bak ailende arkanda dediklerindede cok haklilar ona dönersen bizi unut demekle asla eşine geri dönme ama karar senin benim fikrim bu

bu adam ici üzülücegie zil takip oyna allah askaın ayaa siddet ne olursa olsun belki hersey cözülür ama siddetin öfkesi gecmez bi daha yapmasa bile ki yapanı cok sen kendine kızmıcan mi en ufak bi kavgada hırslanmıcan mı ulan ben senin icin ailemi sildim sen bu muydum ben bunun icin mi caba sarfettim demicen mi bencee hicccc düsünme bosan heemen

Hepsini okuyamadim bile benim bile canim yandi, o kisiden kurtulunca bide kurban kes.

bende boşanma noktasina geliyorum defalarca ama ya sonra yapamazsam diye vazgeçiyorum kotu niyetle sormadim
Yok ben de öyle düşünmedim zaten.

Allah doğru kararı verme gücü basireti versin.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Artıları eksileri iyice ölçüp tartmalisiniz.

Çocuk var mı bilmiyorum ama çocuk varsa daha zor bir karar .

Tüm detayları okuyamadım ama baştan problemimiz. Oldurmaya için her şeyi yapmış.
Ayrıca bir kez giden, gitme cesareti gösteren tekrar birleşmenin de yine gider. Uğraşmaya değmez, çok üzülürsün. Gençliğin gider, bu adamdan eş olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…