Evliliği anlamadan bitiyor herşey..

Yeni evliyim düzelme ihtimali?

• Var

OY: 11 8,7%
  • Yok

OY: 115 91,3%

• Ankete Katılan
    126
Bırak bencede degişmiyor çünkü hersey daha kötü oluyo ben evlendim bin pişmanım suan konusmuyoruz bile emin ol ki değmez Allah hakkında hayırlısını versin inş

İnsanı eşya mutlu ve huzurlu etmez kocada ve ailesinde biter
eşin ,evlilik için yeterince olgun değil, yıllar geçecek sen onun bu hallerini aşk uğruna katlanırım diyorsan evliliği sürdür , çoğu kadın aşk uğruna çok şeye katlanıyor , tamamen senin kararın , boşanmaktan yana değilim ama eşininde düzelmesi şart epey arızalı ailede pek asaletli değil

canım ya Allah yardımcın olsun ama işin zor. nasıl güveneceksin böyle bir adama? sen adım atmışsın hep şimdi güvenip dönsen o adama aileni bulamayacaksın bi daha iyi düşün istiareye yat bu iş beni aşar yorum yapamam.

Belli şeylerin duzelme ihtimali olabilir ama Üzgünüm o kadar sorun var ki hangi biri düzelsin. Hepsinin düzeleceğine inanmak aptallik olur..

Üzüldüm senin için arkadaşım Allah doğru kararı vermede yardimcin olsun..

bir yanda ailen var ama öbür tarafta bir koca göremedim ben. kurtarılacak bir evlilik de yok. ailen arkanda tek başına mücadele vermek zorunda da değilsin. yol yakınken bir an evvel hatanı telafi et. gebersin pişmanlıktan!

sizin evliliğiniz hiç başlamamış ki bitsin. böyle evlilik de olmaz ilişki de olmaz. hazır ailen de bu kadar karşı çıkıyorken sen de bi adım atmışken geri dönme.

bi kere varya, bir adama, evin yukunu oyle bir yukleyeceksin ki, senin varliginin maddi manevi degerini bilecek.
o kadar cok sey talep edeceksin ki, talep etmediginde ne kadar degerli oldugunu hatirlayacak.

once alip alip, en son az az vereceksin, aptal olacak.

kendi kendini yetistirmeyi beceremeyen adam ancak boyle adam olurdu..
seninki de bu tip adamlardan. gec olmus. duzelmeyebilir.

Sana tek bir soru bu muameleyi hak ediyor musun sence? Eğer hakkettiğini düşünüyorsan geri dön. Çocuğun yok bir şeyin yok ömür boyu bu bencil düşüncesiz insanlarla yaşamak zorunda değilsin.

Kusura bakmayın hiç uzulemedim size insan kendi değerini kendisi yaratır. Onca şeye rağmen eşiniz terk etmiş ya sizi pes diyorum. Hala diyorsunuz ki bi yanda hayallerim, yuvam. Hayallerinize koşun ne diyeyim size.

Siz bu adamın yalanlarına hala nasıl inanırsınız? Hiç mi akıl yok siz de?!

Bulmuş sizin gibi ... ( neyse anladınız siz onu), tabii şimdi pişmanım der 300 tl verip nerde görülmüş ev geçindirildiği, altınlarıda vermişsiniz oh ne ala,sonra ailesinin de kendisininde stres topu olmuşunuz,herkes size köpek gibi davranıyor, siz hala evim,yuvam diyorsunuz?!

Sağlıklı bir kafada olan insan bu kadar şeyin üstüne asla asla barışmaz.Hiç mi gururunuz yok ,iki yalan yalvarmaya kanabiliyorsunuz .Bundan sonraki aşama dayakla, aldatma zaten.Barıştımı fazla sürmeyecek bu ikisi yakın.

Aklınızı başınıza toplayın bir an önce ayrılın.

kac kurtar kendini anladiim kadariyla calisan bi bayansin kendi ayaklarinin ustunde durabiliosun bira kne halleri varsa gorsunler kendi yazdiklarini objektif olarak bi oku bakalim sana karsidan birisi anlatsa bu yazdiklarini sen ne dersin ona?

Son

Sonunu göre göre evlenmek dıye buna derler

döverek takılarına el koyan koca, sana işe yaramaz ailesi için hakaretler eden ağlatan koca, seni sevmeyen ama sevdiğini iddia edip ezip geçen koca.
bu koca değil sorunlu bir birey. sen onun stres topu musun?
ayrıl, başını yakma. düzelmez.

Benim eşim de çok sinirliydi. Vurma, kırma olmadı ama senin de dediğin gibi öfkesinden çok beslenmişti, herkes onun öfkesi yüzünden susmuş bunu evlendiğimizde anladım çünkü daha önce öfkelenmesine neden olmuyordum, gülüp eğleniyorduk sadece. Neyse ben karşısına dikilip, bana bak seni kim şımarttı kim seni bu hale getirdi bilmiyorum ama beni kimseyle kıyaslama ikimizde eşitiz benden farkın yok, ya düzelirsin ya eşyalarını toplar çeker gidersin dedim. Bana yaptığı sinir ataklarını defalarca tekrar tekrar ona yaptım sonunda oturdu ağladı ben çok pişmanım, ben ettim sen etme, katlanamıyorum bu huzursuzluğa diye. Ona demiştim ama intikamımı alırım beni ezmeye çalışma diye.
Bunu neden mi anlattım? Benim gibi her şeyi göze alamayacaksan geri dönme. Düzelir mi? Sanmam zor yani karşısında kendisi gibi biri olmalı, deli deliyi görünce sopasını saklarmış misali. :Ailenin desteği giderse daha çok ezerler seni. Bir güç gösterisi olarak aileni arayıp boşanacağız demeler.. Hani onlar sana rica edeceklerdi güya boşanmayın, aman tekrar düşünün diye.. Evdeki hesabı çarşıya uymamış.

adam problem bir tip...hayat burnundan gelecek..o arada bir de çocuk olacak...oratlığı iyice bok götürcek..yaptığın en akllıca iş ne olmuş biliyor musun doğum kontrol hapı alman..ailece problemler...bu adam 5 defa evlense 5 defa boşanır...sen bi defa yap yoluna devam et...aileni de karşına alırsan tutunacak dalın kalmayacak ve sorunlar hiç bitecekmiş gibi görünmüyor..yalvarmasına kanma..çocuk yok bişe yok ne diye bu kadar çekiyorsun..

Evettt az önce konuştuk ikna etme çabaları ile yaramayınca madem öyle istiyorsun tamam ayrılalım dedi. Ağlama yalvarma işe yaramadı tabii icraat yok ortada çünkü. Nasıl düzelteceksine cevabı seni daha çok severek diyor :) Sevgimi ve iyi niyetimi kullanarak psikolojik baskı ile yapmaya çalışıyor hala aptal yerine koyuyor insanı. Umarım biran önce biter hayatıma yeniden başlamak istiyorum. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…