Evliliği anlamadan bitiyor herşey..

Yeni evliyim düzelme ihtimali?

• Var

OY: 11 8,7%
  • Yok

OY: 115 91,3%

• Ankete Katılan
    126
Sonuna dogru okuyamadim walla icim daraldi bu ne ya bile bile lades demssn ama insan sevince malesef gozu bisey girmuyor ne diyim allah yardimcin olsun..kimseye eyvallah etme kocanla ne yaparsin bilmem ama ucuncu sahislari bu denli hayatina sokma ne olursa olsun herkes haddini bilsn hersyn yeri ve zamani var kendini cok ezdirmis ve kullandrmssn buna bi son ber silkelen kendine gel ailen arkanda nede olsa

bir ömür böle geçmez hayat bu kadar güzelken ufacık bir ümit göremedim ben.peki nasıl oluyorda bu adamı bu kadar seviyorsun eksik bişiler anlatıyorsun.eğer bu kadar seviyorsan artıları çok demektir.yoksa böle bir adam sevilmez uyuz olunur ve arkaya bakmadan kaçılır.

ayyy başından kalsın sevgisi gerizekalı beni daha çok seveceğine icraat yap uyuz icraatlarının sonunda ben karar veririm beni daha çok sevdiğine deseydin.mal gibi adam yaaa kusura bakmada özrü bile manasız hükümsüz hiçmi okumadın sen hiçmi çevre görmedin.

İyi

Bu adamla evlilik surmezzzzz! Napayim diye düşünme ezdirme kendini

Sasi oldum okurken ..
Olmaz bu ewlilik hep kendinden odun vererek nereye kadar gorumce kayinvalide en onemlisi esin olmaz canim dahada uzme kendini..

Dönersen, bu kadın herşeye katlanıyor diye ilk bir iki ay iyi olur sonra daha kötü davranırlar işte o zaman geri dönecek bir ailende olmaz. Eve geç gelmek, yanlış bir şey söylemek filan hatadır bunların yaptıkları vicdanla, kalple ilgili. Onlarda da bu yok bundan sonrada olmaz.

Hiç düşünme bile. Allah aşkına azıcık yazdıklarını dönüp okur musun? Normal bir tane bir şey görmedim yazdıklarında. Evlilik bu değil arkadaşım. Hayat böyle manyaklarla uğraşmak için çok kısa.
Ardına bakma ve o adamın seni tekrar kandırmasına izin verme. Bana bile darlık geldi.

Kendini sabır taşı falan sanıyorsun herhalde? Silkelen ve kendine gel. Kangren olmuş bu ilişki! Duzelmeyecegini adin gibi biliyorsun, peki neden bu dünyadaki tek erkek o bakış açısı?
Sen böyle taviz verdikce adam seni ezmiş. Sancılı olacak ama bir kerede olacak ayrıl, barışma, dönme... Dönersen ömür boyu sanciyacak

Sevgili görümcelerim evime toplanmışlar bide yüzsüz yüzsüz mesaj yazıyorlar biz seni seviyoruz yemek yiyelim dışarda diye.eminim yatağımda yatıp eşyalarımı kullanıyorlar. Isim evime beş dk mesafede ve herşeyi düzeltmek isteyen kocam çıkıp gelip konuşma tenezzülünde bulunmuyor. Bunların egoları yüzsüzlükleri hadsizlikleri yeter artık. Yarından tezi yok açıyorum davamı. ..

resmen kabus gibi bir hayalin varmış ve bu kabusu sen kendi ellerinle inşa etmişsin, şimdide kabusa kaldığım yerden devam etsem mi diye burada soruyorsun
yarın öbür gün bu adamdan çocuğun olur bak ömrübillah kurtulamazsın, yüzlerce dayak yersin; emin ol şuan gururuna yediremediği için seni geri çağırıyor, sen dönünce iki gün iyi davranacak sonra bu yaptığından dolayı sana kinlenip çok daha kötü şeyler yapacak sana, bence hazır bitmişken bitir.

Aç tabi bir şaf var hani köpek b.k yemekten vazgeçmez diye... Senin kocan düzelmez hayatını yeniden kurtar ve sakin o adam için aileni silme sakın...

canım zaten yazdıklarından (kusura bakmazsan) eşinin ne kadar dengesiz yani tutarsız olduğu anlaşılıyor.. iyi düşün tabi senin kararın senin hayatın ama bu dengesizliklerle bir ömür sürdürebilir misin? bi öyle bi böyle... görümcelerin de tabi bulmuşlar senin gibi iyi niyetli saf gelini iş ciddiye binince lafta 'özledik'le gönlünü yapcaklar hesabı.. evin işine yakınsa ilk fırsatta kişisel eşyalarını değer verdiklerini mutlaka toparla al derim. ne yapacakları belli olmaz bide onun için üzülme...

Üç gün önce bir şans daha vermek için konuşmak istedim. Ailesiyle suan görüşmek istemediğim evde sorumluluk almasını istediğim ve şiddet olmaması kaydı ile eve döneceğimi söyledim kabul etmedi. Evime uğradım bugün benim yataklarımda yatıyorlar fotograflarım yırtılmış görünce bütün özel eşyalarımı alıp çıktım.Boşanmak istediğimi söyledim kendisine. Barışmak için ağlayan adam ben geri adım atmayınca delirdi. Bütün ailesini eve toplamış kapının kilidini değiştireceğini eşya alacaksam ailesinin yanında alacağımı söyledi. Birde tehditler ediyor kardeşlerini zor tutuyormuş bu iş temiz bitmeyecekmiş beni rezil edecekmiş evliliği pisi pisine bitiyormuş falan. Ailem çok sinirli ve gergin bunlar işi Çirkefliğe dökerse Aileme bana zarar verirse iftira bile atabilir benden kork diyor. Ne yapacağım (((

Ne derse desin ispatlamak zorunda sakın kendini bunları düşünüpte hırpalama .Amacı senin gözünü korkutrak dönmeni sağlamak sen döndüğünde diyecekki yapacaklarımdan korktuda döndü.Gitmeni kabul edemediği için esip gürlüyo zamanla durulur çünkü zarar veremez sana.Yada baktın olmuyo gider savcılığa suç duyurusunda bulunursun .Eğerki ses kaydın mesaj mail bir kanıtın var isede hemen uzaklaştırma çıkar.

Eger her sey bu anlattiginiz sekildeyse akliniz varsa bosanma kararinizdan vazgecmiyin. Anne babaniz sizinle oyun oynansin baskasina kolelik yapin diye dogurmadi bugunlere getirmedi. Kendinize sayginiz olsun lutfen.

yani boşan boşanma diye bişey söylemek zaten haddime düşmez.Fakat bu anlattıkların ile hakikaten mağdur etmiş seni aile işin içine çok girmiş senin ailen mutsuzluğuna resmen şahit olmuş artık doğal olarak gelecek görmüyorlar bundan ..öncede özürler dilemiş ve tekrar başa dönmüş aynını yapmış gerçekten yapmıcağına inanabiliyormusun ? yani diğelim bir şans daha verdin senin pılını pırtını toplayıp ailesi olacak tüm insanlardan uzak olman gerekli birde onu aile olmadan gözlemlemen lazım. ha diyince yanlarında bitmiceksiniz hal haraket ve tavırları ile sana ne olduğunu belli edecek zaten aileni eğer sende gerçekten istiyorsan barışmayı son birkere ikna et.Baktın olmadımı hayatından DEF ET....Allah yardımcın olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…