Evliliğe gitmezmiş

4 yıllık ilişkimden ayrılıp 1 sene sonra eşimle tanıştım. İyi ki o adamla yollarımız ayrılmış. İyi ki eşimle evlenmişim. Olmuyorsa zorlamayın su anda evet belki zor geliyordur ama belki kaderiniz kısmetiniz daha güzeldir ve onun size gelmesi için bu ilişkinin bitmesi gerekiyordur.

Tabiki de zorlamayacağım zaten yola ikna edilmislerle cıkılmaz. Kendime saygım var. Sadece cok ağır geliyor
Skdksk ay bi sey dicem, arkadasım çok aç bize ne tavsiye edersiniz demek komik olmus cidden
Ya o gün yol boyunca söylendi orada yemek istemiyorum diye baska yerde yiyelim diyorum yok diyor evde yiyelim yok diyor. Acıkcası strese sokmustu beni söylesem begenmese söylenecek diye. Bir de cafede de hangisi beni doyurur diye bana soruyordu. Bende normal olarak garsona sordum. O da şefi cağirdı bizimki de baya bozuldu

Adamın karakteri gidik.
Kıskançlık yapıyorsa sahiplenmesi de gerekir bu ne alaka evlenmeyelim rahat olalım ama kıskanıyorum şaka gibi peynirsiz cheeseburger gibi herif.
Evet kıskanan erkek aynı zamanda sahiplenir! Bu kelimeyi sevmesem de sevdiğini bırakmak istemez mecburen gidiyorsa da ciddi adım atar ama bence bu adamın kıskançlığı bile numaraydı. Ataerkil kafada bir adam olduğundan kıskanır gibi yapayım da sevdiğime inansın dye düşünmüştür.pek çok kadın için kıskançlık bir sevgi belirtisi olduğundan kadının da böyle hissedeceğini zannetmiş

Anlattığın kadarıyla etkileyeceğin bir tip değil bu. Neyine bağlandın bunun. Sevgi açlığın varsa önce onu çöz.

Yazdı aradı hicbirine cevap vermedim. Vermeyeceğim de cok üzüldüm. Kendime saygım var. Dönersem 3 yil sevgili olup sonra terk edilmeyi göze almısım demektir. Bitirmek zorunda kaldım. Zaten numaramı da hemen silip evde kimse yoksa esyalarını bırakacağım demiş.
Hayır numara değildi. Numaradan bir insanın bu kadar kıskanabilmesi hayatı dar edebilmesi mümkün değil inanın kıskandığında 3 gün küsen asla hicbir dediğinize ikna olmayan biri numara yapmaz. Bende kıskanc bir insanım ama kıskanıp rahatsiz olduğumda konusup o an meseleyi çözerim karsimdakine dünyayı dar etmem.
Küçük ve muhafazakar bir yerde çalışıyorsanız tavsiyem bir erkekle aynı evi paylaşmamanız. Zira çok çirkin şeyler yayılabiliyor
Asla öyle bir insan değildi hatta onunla oldugum süre boyunca hakkımda çıkan kulağıma gelen onlarca asılsız dedikodular kesildi. Ama tabiki benimki bir riskti dediginize katılıyorum.

Çünkü güvenmiyordu. Geçmişiniz onun gözünde kirliydi. Ne yazık ki bu tarz insanlar var

Çünkü güvenmiyordu. Geçmişiniz onun gözünde kirliydi. Ne yazık ki bu tarz insanlar var
Gecmisimi bekaret durumumu falan bilmiyordu ki sadece bakireyim zannediyordu (evet yanlış ama bu bekaret mevzusu bende travma oldu) baskada hicbir zaman anlatmadım gecmisime dair onunda kurcalamadıgı tek konu bu oldu . Hatta ben cinsel birlesme yasamadığım halde kendi cinselligimi onunla kesfettim.

Şimdi seviştiniz mi sevişmediniz mi sevişityseniz ve bakireyim dediyseniz bunu fark etmiştir muhakkak

Asla öyle bir insan değildi hatta onunla oldugum süre boyunca hakkımda çıkan kulağıma gelen onlarca asılsız dedikodular kesildi. Ama tabiki benimki bir riskti dediginize katılıyorum.
Hala algılayamıyorsun, pes. Çirkin şeyler yayılırdan kasıt o değil. Eşimle küçük bir ilçede tanışmıştık. Bende kalırdı. Geldiğinde arabayı 500 metre uzağa park eder yürürdü, kimse gece arabayı benim evimin oralarda görmesin diye. Çünkü konuşurlar, biliyor. Senin için de o pis, eril ortamda “polise veriyor” minvalinde konuştuklarına yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Önsevişme sadece
O zaman benimle yaptıysa başkasıyla da yapmıştır diye düşünmüştür. Ama bekaret konusunda yalan söylediyseniz zaten hiç geri adım atmayın. Çünkü zaten adam sıkıntılı. Ömür boyu bunu aşamazsınız. Hiç itiraf yoluna falan da girmeyin. Direkt çıkarın hayatınızdan bence

Ya margaret inanir misin cok acık giyinmem ama sosyalimdir. Burada bu kadar zamanda sadece 2 erkek arkadaşım oldu 2 de kısa süreli bir sey yasamadıgım evimin yolunu bilmeyen flörtlerim oldu . Ama buna rağmen adımın çıkmadığı kisi kalmadı. Ben bile bazen şoka giriyordum ne alaka diye. Zaten burada birine gülümseyip selam versen hemen bana is atıyor yollu oluyor.

Bitti zaten. Daha da dönüsü yok.

Küçük yerler böyle maalesef. Tahmin edebiliyorum ortamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…