- Emoji Skoru
- 1.756
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Bilincsiz Taksir
@idrakyollariiltihabi nın açtığı konudan ilham alarak @grill @KaraTurna @birgaripask35 ve @filmdelisi nin tavsiyeleri ile her karakter ve farklı hayatlara sahip kadınlara yol göstermek, taktik vermek amacıyla açılan sayfamıza hoş geldiniz! 
Sert mizaçlı bir kadın kendini eşine karşı nasıl açar? Ev işleri konusunda yardımcı olmaktan imtina eden erkeğe itinayla nasıl iş yaptırılır? Tatlı dil nasıl kullanılır? Erkeklerin kaç sınıfa ayrıldığını ve hangisine nasıl davranmamız gerektiğini hepsini burda paylaşmayı amaç ediniyorum. Lütfen konumuzu sahiplenelim, başta benim gibi bu yolda daha yeni olanları eğitelim; bilinçli kadınlar yaratalım kızlar!
Sert mizaçlı bir kadın kendini eşine karşı nasıl açar? Ev işleri konusunda yardımcı olmaktan imtina eden erkeğe itinayla nasıl iş yaptırılır? Tatlı dil nasıl kullanılır? Erkeklerin kaç sınıfa ayrıldığını ve hangisine nasıl davranmamız gerektiğini hepsini burda paylaşmayı amaç ediniyorum. Lütfen konumuzu sahiplenelim, başta benim gibi bu yolda daha yeni olanları eğitelim; bilinçli kadınlar yaratalım kızlar!

Naz niyaz sahibi değilim. Hiç seksi gecelik giyip önünde gülüşmüşlüğüm yahut özellikle bir tahrik moduna girmişliğim yok. Genellikle karşı taraftan beklerim ilgiyi de sevgiyi de. Haliyle bu durum da karşı tarafı yoruyor. Bir konu konuşulduğunda artık eşim "neden hep benden bekliyorsun, niçin bir kere de sen denemeyi düşünmüyorsun" isyan modunu açtı.