- 3 Ocak 2020
- 936
- 1.402
- Konu Sahibi Yesilkivircik
Merhabalar herkese benim bir derdim var ki kimseyle paylasamiyorum zaten paylaşacak kimsem de yok o yüzden kadın kadının dostudur diyerek sizlerden fikir almak istiyorum 8 aylık evliyim eşimle evlenmeden önce 4 yıl beraber yaşadık fakat bu 8 ay çok farklı geçti. İşten erken geldiği halde uykuya aşırı düşkün olmaya başladı eve gelip yemek yiyip uyuyor uyumadigi zamanlarda telefon elinden düşmüyor beni aldatmadigina çok eminim çok severek evlendik zaten ama aşırı bir ilgisizlik başladı hiç muhabbet etmez olduk üstelik yaşadığımiz yerde benim hiç kimsem yok onunda yok ailemizden ayrı yaşıyoruz ve ben bütün gün evdeyim o eve geldiği zaman da konuşma istiyaci duyuyorum ama o benimle ne konusuyor ne ilgileniyor cinsel hayat deseniz yok denecek kadar az şimdi birde bagirmalar başladı geçen gün onun annesi ve benim annem geldiği zaman boş yere bana bağırdı hatta beni evden kovdu ailelerimiz araya girdi bir sekilde barıştık ama eskisi gibi olabileceğimizi sanmıyorum daha çok yeni evliyiz ve ailelerimize rezil olduk şuan ikimizin aileside bizim evliliğimizin yurumeyecegini söylüyor bende artık onlar gibi düşünmeye başladım hatta belki de boşanmam gerektiğini düşünüyorum ne yapmam gerektiği hakkında bir fikrim yok eşimde yasananlardan hiç ders cikarmadi ona karşı ne kadar soğuk olduğumu bile farkında değil sanki hiç yaşanmamış gibi davranıyor ve en kötüsü de ne biliyor musunuz ben 5 aylık hamileyim ya mutsuzluğa devam edeceğim yada çocuğumu aile sıcaklığından uzak büyüyeceğim yerimde olsaydınız ne yapardınız
Evden seni mı kovdu neden ? Çocuk var diye ömur boyu mutsuz mu olacaksınız ?