evlilerden ve erkekleri iyi taniyanlar fikir lazım

1 aydır tanıyorsun-kaçıyorsun ama kafamız uyuşuyor diyorsun pardon ama sen bu adamı ne ara tanıdın..ya ben biraz paranoyak bir tipimdir ben hep şüpheyle baktığım için ne malum sorularını sorarım..tecrübesi varsa eğer karşı cins hakkında nabza göre şerbet veriyorda olabilir..çok ciddi bakma şimdiden dert değil bu...bir kere daha bir ayda tanıdığı birine hemen ciddi ciddi görüşmek istemesi-bu ne hız

bu biraz şans kader işi belki de bende benim tam tersim olan bi kişiyle çocukluğumdan beri tanıyorum, ailesini tanıyorum, güvenilir biri, iyi biri diye evlendim ama şu anda boşanma noktasındayım
aslında tanıdığımı sandığım kişi ve ailesi hiç tanımadığım şekilde çıktı karşıma meğer hem ailem hem de ben bu adamı ve ailesini hiç tanıyamamışız
yani çok iyi tanıdığını sandığın senelerce görüştüğün, gidip geldiğin aynı ortamlarda bulunduğun kişileri söz konusu evlilik olunca yeteri kadar tanıyamadığını anlıyosun
sen şanslıymışsın kudra senin tam tersin olan kişi seni mutlu eden kişi olmuş ama ne yazık ki bu herkes için doğru olmayabiliyor
ve ben zaman içinde eşime bağlanmak onu sevmek yerine ki evlenirken de ona aşık falan değildim her geçen gün daha da uzaklaştım daha da soğudum ve şu anda elimi tutmasından bana dokunmasından bile rahatsız oluyorum
yani birini başta sevmedin mi sonra da sevmen pek mümkün olmuyo benim yaşadıklarımdan çıkardığım bu malesef belki ben ne kadar yanlış olursa olsun aşık olduğum kişiyle evlenmeliydim diyorum şimdi

1 ayda cok fazla konustuk ordan tanıdım...yuzyuze cok sık gorusmedik ama maille ve telefonla cok fazla sey paylastik. zaten %100 tanıdım guvendim demedim henuz bastayım

mail msn telefon traşş cnm geç bunları...yüzyüze gelip her mimiğini jestini bileceksin birde ciddi başlama diyen ark.olmuş galiba akışına bırak..hayırlısı olsun

cnm ya elektırik önemli.şimdi bir adam sırf seninle ilgileniyor ve iyi bir insan diye onunla evlenilmezki.hayatı birlikte geçireceğin insan.birçok konuda içine sinmeli.tabiki mükemmeli bulmak çok zor.yada mükemmel buldukların,tamamen defolu çıkabiliyor.yani amiyane tabirle kavun değilki koklayarak alalım.:roflol:şaka bir yana hem kalbinin hemde mantığının evet dediği birileri çıkabilir karşına acele etme bencea.s.

etrafta bu kadar 5 para etmez erkek gormeseydim
29 yasinda olmasaydım
acele hic etmezdim aslinda

sana daha önce demiştim ya düşüncelerin hep kızkardeşime benziyo diye...
elektrik almadığın ve hoşlanmadığın bi insanla nasıl yapabilirsin ki yaşın kaç bilmiyorum ama istediğin özelliklerin hepsi onda varsa bi şans ver...yoksa sırf o sana ilgili diyede evlilik olmaz canım...rabbim hayırlısını karşına çıkarsın...:Saruboceq:

etrafta bu kadar 5 para etmez erkek gormeseydim
29 yasinda olmasaydım
acele hic etmezdim aslinda

sade kahve cim 29 yaş evlilik için o kadar geç bi yaş değil şekercim...
görümcemi 35 yaşında yeni verdik onu biz canım...hiç acele etme hep hayırlısını dile arkadaşım...

canım ben evli deilim ama yazmak istedim bence biraz zamana bırak zaten daha 1 aydır tanışıyomuşsun daha çok tanımaya çalış ilk görüşte belki elektrik almamışsın ama zamanla tanıyarakta sevebileceğini düşünenlerdenim insan biraz fiziğe de bakıyo haklısın ama zamanla ondan eser kalmıo bugün sağlamsak yarın nasıl olacağımız belli deil karakter daha önemli bence ama zamana bırak derim

Yeni de olsa evli bi bayan olarak yazmak istedim.Karşındaki erkekle eğer ciddi birşeyler düşünüyorsan dikkat edeceğin şeyler bence şunlar olmalı; sorumluluk sahibi olması(borçlar,faturalar,ekmeğini taştan çıkaran biri olması...)Bu en önemli maddeydi dikkat et.Diğeri,sana karşı olan hisleri ve ilgisi(sevgisi,sevgisini ifade şekli,sana sahip çıkması,seni mutlu edebilecek yapıda ve iradede oluşu...) ve en sonuncu madde de seni çok ciddi anlamda rahatsız eden bir huyunun ve tavrının olup olmadığı (can çıkar huy çıkmaz,insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur,bu tavrı ya da hareketti her ne ise ömür boyu sürecek ondan dikkat etmelisin var mı böyle bi durum?!!) Onun dışında herşey boş derim ben.Dış görünüş müüü? İnan bana bunlar olursa zamanla gözüne zaten dünyanın en yakışılısı gibi görünür.Amaaa bunlar olursa...Buna da sen karar vereceksin,gören ve beraber olan sensin.Umarım yardımcı olabilmişimdir:1rolleyes:

bence en onemli sey baglılık sadakat
tip te biyere kadar tabiki ilk gordugunde insanı
dıs gorunusune muhakkak bakıyosun
bakmıyorum diyen yalan soler bence
onunla neleri yapmaktan zevk alıyosun
yada senin sevdigin neleri yapıyor
kıskanclıgı seni onemsemesi
sana deger verişi bunlar cok onemli seyler
evlilik farklı bi olay unutma 2 kişi evlenmiyo hiçbi zaman
ailesiylede evleniosun
bence onlarada iyi bak iyi dusun
sorunlar hep donup dolasıp seni buluyor cunku

canim bence boy,kilo karizma hic ama hic önemli degil,cok arkadasim var kocasi karizma ama kisilik yok..ha bu demek degil hem karizma hem harika kisilikte insan yoktur,elbette vardir ama bunlara odaklanma sadece canimcim...
ilk elektrik tabii cok önemli,hayatta sadece iyi anlasmakta önemli degil,bi genc kizin tabiikide hayali yakisikli,onu kollarinin arasina alinca gücünü kuvvetini hissedecegi bi adamla beraber olmak...sende haklisin...bu insanida kaybetmek istemiyorsun belli...
sana sadece sunu diyebilirim,kendini en cok kendin taniyabilirsin..hani SIKILgan misin yoksa hemen sevebilir misin bunu daha cok sen bilebilirsin..SIKILgansan eger dost kalmayi önerebilirsin...

bence acele etmemeli derim, şuanda bir karar vermek zorunda da değilmişsin o zaman akışına bırak , sonra da olmuyorsa da olmuyordur....
boy felan önemli değil ama hayat karşına, bir bakışla seni heyecanlandıran birisini çıkardığında anla ki o, o'dur....

karakter olmayınca karizma cabuk biter canım eger gercektende karakteri güzel ve anlasabildigin bir insansa böyli birini bırakma derim
bence erkekte huy karizmadan daha önemli

janet arkadaşımın dedıklerıne katılıyorum bekarlık da iyidir karizma yanın da gezdirirken ama evlendiginde ise yanın da ki adamaın karakteri daha önemli oluyor

bende tam kadınlar kulubnde bu konuyu acmak istiyordum ve arkadsımızın yazısına denk geldim. aynı seyleri bende yasıyorum hep bi şekilde bitiriyorum olmuyor. bugün yine biriyle tanıstırdılar tabbi ben görücü usulu. yasantı olarak cok uyumluyuz ama boy konusnda tip konusunda takıldım. benden cok az farkı var benimde hayalim hep 1,80 den asağı olmasın iri yapılı olsun. öylelrde beni beğenmiyor. oofff çok sıkıldım artık psikolojım bozuldu. bu giidşle evlenemiycekmiyim bilmiyorum ya.

canım bak ben dokuz yıldır evliyim annem evlenmeden önce bana şöyle söylemişti SENİN SEVDİĞİNLE DEĞİLDE SENİ SEVENLE EVLEN

bence bi şans ver
belki sende elektrik alırsın zamanla bi dene
herşey istediğin gibi olur inş..

canım bence zamna bırak..o da seni sıkıştırmasın iki arkadaş gibi görüşün bi süre bakalım nolcakkk??
belki de çok güzel şeyler senş bekliyodur
hayat bu sürprizlerle dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…