evlilerden ve erkekleri iyi taniyanlar fikir lazım

Hiç elektrik almadıysan çok zor.Sadece mantık evliliği yapmış olursun.Ama bana göre evlilikte hem mantık,hem aşk olmalı.Biraz daha tanımaya çalış belki zamanla tanıdıkça sende birşeyler hissetmeye başlar,istediğin elektriği yakalarsın...

Canım bende eşimle tanışmadan önce onun bayanlara olan,evliliğe olan fikirlerini beğenmiştim.Senin dediğin gibi ilk bakışta etkilenmedim.Elektrik olmadı yani.İlerde severim önemli olan iyi olması diye evlendim.Fakat o düşüncelerini ne yazık ki evliliğinde uygulamadı.Dediklerinin tam zıttı tamamen yapayanlız bir evlilik geçirdim ,zaten eşime aşık değilken birde eşimden soğdum.Şimdi iki çocuğum var ve evliliğim yok gibi bir hayat yaşıyorum.Benim görüşüm canım önce seni etkilesin yani onunlayken mutlumusun ,onunla güzel vakit geçiriyormusu ,En önemlisi sana değer veriyor mu.......Aynı fikirdemisiniz,Vs vs ......Yani evlilik zor bir olay be canım:)
Tamamen şans.Şansın açık olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…