evlilerden ve erkekleri iyi taniyanlar fikir lazım

E

EU3

Ziyaretçi
arkadaslar bir konu var bana fikir verirseniz memnun olurum

ben biriyle tanistim, tanismamiz tesaduf eseri oldu...Yasitim...Fikirlerimiz ve hayata bakis acimiz cok benziyor, o konusurken sanki ben konusuyormusum gibi hissediyorum, bazen tamamen ayni dusuncelerde oluyoruz...Ve bi erkege gore cok daha ince fikirli geldi bana, sanki bir bayan beyni tasiyor, insanlari, iliskileri cok iyi gozlemlemis, ben de boyleyimdir. Genelde erkekler detay cok dusunmezler ama onun hayattaki bircok detayin farkinda olmasi beni cok sasirtmisti...

Su anda arkadasiz ama onun bana karsi sadece arkadaslik dusunmedigini biliyorum ve son gunlerde bunu da iyice ima etmeye basladi. İltifatlar, surekli benle gorusmek istemesi gibi...

Sorun ne derseniz, bende elektrik denen o hoslanma, begenme duygulari malesef olmadi. Benim hayalimde hep ilk gordugumde beni etkileyen, benden uzun boylu biri olmustur ama o yasindan cok kucuk gosteriyor, cocuksu gorunuyor ve benle nerdeyse ayni boyda...

Keske beni etkileyen biri olsaydi iste o zaman evlenecegim kisi bu diyecektim, gerci henuz tam tanimis degilim. Ve sunu da ekleyeyim hayatinda hic sevgili anlaminda biri olmamis, bazi kizlardan hoslanmis teklif etmis veya baslar gibi olmus ama uzun soluklu bi iliskisi hic olmamis fakat bayanlarin dusunce yapisini falan iyi biliyor bayanlari tanimiyor degil...

Sizce ne yapmaliyim, zaman gecse de elektrik almam gibi geliyor, ona umit verip uzmek te istemiyorum daha sonra. Bunu kendisine soyledim, kendini bana cok alistirma benim ne yapacagim belli olmaz seni uzmek istemem dedim acik acik, o da korkma beni uzmekten ben uzulmem ben boyle bile mutluyum, risk almadan bilemezsin korkma bu kadar dedi...

Sizce zamanla elektrik olabilir mi ama bende de uzun boy takintisi var soyle benden 1 karis uzun olsun soyle guclu kuvvetli olsun istemisimdir hep :KK43: dis gorunus onemli degil diyeceksiniz ama ona bakinca karsimda cekici bir erkek goremiyorum ama hassas , iyi bir yurek, inancli, kibar ve dusunceli bir insan goruyorum simdilik...

firsat vermiyorum birbirimize zaman tanımıyorum, hep kaciyorum gorusmekten cunku en basta elektrik almadim ve her gorustugumuzde yine elektrik alamayip moralimi bozmak istemiyorum...iyi insan farkli asik olunan insan farkli...yani bi erkek cok sevecen iyidir iyi yureklidir ama asik olmak icin bunlar yetmeyebiliyo ama evlilik icin ikisi de gerekli illa ki...

o cok iyi biri tanidigim kadariyla ama fazla iyi...yani siariklik olarak algilamayin, bana karsi cok iyi olunca sadece iyi bi arkadas olarak kalacak gibi geliyor
icimi titreten bisey yapmiyor ama hayatima destek olmak icin cok cabaliyor, yardmima heran kosmak istiyor...izin versem cok seyler yapacak benim icin ama ben durduruyorum

beni ruyasinda benle tanismadan once gordugunu soyluyor

ozellikle evliler nolur yorumlarinizi esirgemeyin cok ihtiyacim var

Son düzenleyen: Moderatör:
kendını herkesten ıyı sen tanırsın tatlım.bence tıp onemlı deıl.onemlı olan deger vermesı konusabılecegın ve senı dınleyecek sana onem verecek olması.ılerde tıpın hıc onemlı olmadıgını anladıgında cok gec oluyo.herseyının uyumlu olması saygı durustluk sadakat ve beraberlık(dertlesme aynı seylerden zevk alma)arıyorsun.ama cok gec oluyo.tecrubeyle sabıttırrrrrrr.

kendını herkesten ıyı sen tanırsın tatlım.bence tıp onemlı deıl.onemlı olan deger vermesı konusabılecegın ve senı dınleyecek sana onem verecek olması.ılerde tıpın hıc onemlı olmadıgını anladıgında cok gec oluyo.herseyının uyumlu olması saygı durustluk sadakat ve beraberlık(dertlesme aynı seylerden zevk alma)arıyorsun.ama cok gec oluyo.tecrubeyle sabıttırrrrrrr.

bunların cok onemli oldugunun farkındayım
ama hic cekici gelmiyosa? benim durumum bu :KK43: benle hep gorusmek istiyor ama ben kaciyorum sogukmaktan korkuyorum gordukce...karakteri cok iyi ama gorunce hoslanmiyorum napicam ben

ınsannın hayallerı var... aama eger kı kafam uyuyorsa onuda kırmadan zamana bırak baalım neler olcak

ıyı yurek cok önemlı bu devirde

karakter olmayınca karizma cabuk biter canım eger gercektende karakteri güzel ve anlasabildigin bir insansa böyli birini bırakma derim
bence erkekte huy karizmadan daha önemli

cevremde arkadaslarımda özelliklede esleri cok karizmatik cekici olanları var ama esinden dinleyince adamı bogasım geliyor bazen birde öyle insanla yasayanı düsünsenize

Ben gönül işlerine mantık sokamayan biriyim.
Eğer bir erkekten görünüş olarak ilk etapta etkilenmediysem sonra da etkileneceğimi sanmıyorum.
Tamam paylaşmak , aynı hayat görüşünde olmak , konuşacak birşeyler bulabilmek yada sen ağzını açmadan onun senin ne söyleyeceğini biliyor olması bence harika ama fiziksel olarak (yakışıklılık yada uzun boyluluktan bahsetmiyorum kesinlikle , yoksa hepimiz brad pitten başkasına bakmazdık heralde :) ) ten uyumu ve çekim olmalıdır çiftler arasında.İlk bahsettiğim aynı hayat görüşü , paylaşabiliyor olmak , birbirinin dilinden anlamak gibi özellikler ten uyumu ve fiziksel çekimle süslenmeli :KK66:

Bence sen kararını vermişsin , sadece böyle iyi birini kırmış olacağını düşünerek üzerinde düşünüyorsun kararının.

Ben gönül işlerine mantık sokamayan biriyim.
Eğer bir erkekten görünüş olarak ilk etapta etkilenmediysem sonra da etkileneceğimi sanmıyorum.
Tamam paylaşmak , aynı hayat görüşünde olmak , konuşacak birşeyler bulabilmek yada sen ağzını açmadan onun senin ne söyleyeceğini biliyor olması bence harika ama fiziksel olarak (yakışıklılık yada uzun boyluluktan bahsetmiyorum kesinlikle , yoksa hepimiz brad pitten başkasına bakmazdık heralde :) ) ten uyumu ve çekim olmalıdır çiftler arasında.İlk bahsettiğim aynı hayat görüşü , paylaşabiliyor olmak , birbirinin dilinden anlamak gibi özellikler ten uyumu ve fiziksel çekimle süslenmeli :KK66:

Bence sen kararını vermişsin , sadece böyle iyi birini kırmış olacağını düşünerek üzerinde düşünüyorsun kararının.

yok ben kararımı vermedim henuz
1 aydir tanisiyoruz ve cok fazla da gorusemedik bu surede...ilk gorustugumuzde hic elektrik almadim ama ikinci gorusmemizde daha iyi giyinmisti biraz daha iyi gelmisti gozume...

karakterin bu devirde cok onemli oldugunu biliyorum o yuzden hemen kestrip atmak istemiyorum...icki ve sigara icmeyen biri ayrica tipki benim gibi

Boy post önemli degil be güzelim, boylu poslu olupta yüreksiz olacagina orta boylu olsun ama harbi delikanli adam gibi adam...:nazar:

Hoslanmadim diyorsun ama buna zaten kendini sartlandirmis gibisin, sans vermiyorsunki dogru düzgün...
Belki cok mutlu olabilecegin bir insan bilemeyiz tabiki...a.s

Ilk olarak gözümüze hitap etmeli karsimizdaki sonrada gönlümüze ama inanki gönüle hitap etmesi cok daha önemli, gözüne hitap etmis evlendin ama sonra gördünki gönülde paylasacak hicbirseyi yok, tüküreyim senin boyuna postuna dersin....:nazar:

arkadaşlar cok sagolun deli gibi tavsiyeye ihtiyacim var beni yalniz birakmayin

ben aşkla mantığın ters orantılı olduğunu düşünüyorum insan gerçekten sevdiği kişinin pek çok kusurunu görmeyip,
pek çok hatasını affedebiliyor ama eğer sevmiyorsa
hele de aşık değilse çok olumlu olabilecek davranışlar bile sürekli
bir arada yaşamaya başlayınca insanı sıkan,
göze batan özellikler olabiliyor bir anda
evlilikte tabi ki iyi yürekli, sevecen, ilgili, anlayışlı olmak gibi özellikler çok önemli
ama ten uyumu, aşk da çok önemli
elbettiki en doğru kararı verecek olan sensin bunlar benim düşüncelerim
ben kendi adıma denedim iyi biri olduğunu düşündüğüm bir erkekle evlendim
ama olmadı yüretemedim hep bi şeyler eksik kaldı heycan duyamadım, içim titremedi, teni bana uymadı
ne kadar iyi bir insan olursa olsun ona aşık olamadım bana dokunduğunda hiç bir şey hissedemedim
bence hayatını paylaşacağın insanda bunlar çok önemli

kısacık zamanda nelerini farketmişsin bak:
Fikirlerimiz ve hayata bakis acimiz cok benziyor, o konusurken sanki ben konusuyormusum gibi hissediyorum, bazen tamamen ayni dusuncelerde oluyoruz...
bi erkege gore cok daha ince fikirli geldi bana, insanlari, iliskileri cok iyi gozlemlemis, ben de boyleyimdir.
Genelde erkekler detay cok dusunmezler ama onun hayattaki bircok detayin farkinda olmasi beni cok sasirtmisti...

daha nelerini görüceksin, neden bu kdr pozitif konuştuğun biri için "elektrik alamam gibi geliyor"
gibi afaki bi laf ediyosun? bi şans versen bişey kaybetmezsin bence.. sonuçta zaman çok önemli, aşk zamanla da oluşur zamanla da kaybolur öle dili mi?

yorumlarınızgercekten harika

lucita haklısın firsat vermiyorum birbirimize zaman tanımıyorum, hep kaciyorum gorusmekten cunku en basta elektrik almadim ve her gorustugumuzde yine elektrik alamayip moralimi bozmak istemiyorum...iyi insan farkli asik olunan insan farkli...yani bi erkek cok sevecen iyidir iyi yureklidir ama asik olmak icin bunlar yetmeyebiliyo ama evlilik icin ikisi de gerekli illa ki...

o cok iyi biri tanidigim kadariyla ama fazla iyi...yani siariklik olarak algilamayin, bana karsi cok iyi olunca sadece iyi bi arkadas olarak kalacak gibi geliyor
icimi titreten bisey yapmiyor ama hayatima destek olmak icin cok cabaliyor, yardmima heran kosmak istiyor...izin versem cok seyler yapacak benim icin ama ben durduruyorum

canim sana benden bir tavsiye ne kadar sana uyar bilmiyorum ama o icimizi titreten o pesinden bizi surukleyenler bizim icin ugrasmayan bizim onlar icin cabaladigimiz adamlar oluyor genelde. ama arkadaslik iliskisi icersinde tanidigimiz bize deger veren ilk basta bisi hissetmeden tanidigin insani o kadar iyi taniyorsun ki sonrasinda onun sana ne kadar yardimci oldugunu goruyorsun ki anlatamam. yani bence senin karar vermen lazim zamanla bu adam hayatima girdikce baglanirim sevebilirim diyorsan bence olur bu is. yok eger yuzune bakasim gelmiyo davranislari cok bayat cok basit felan diyorsan tabiki olmaz.
ama benim anladigim kadari ile cok iyi anlasiyorsun biraz zamana birak biraz tani aceleye getirme. ben bu tur iliskilerin daha saglikli olduguna inanirim.
o kor kutuk ilk bakista asklarin dogru oldugunu saglikli oldugunu dusunmuyorum.

Hiçbir kıpırtın bile yoksa bence bundan sonra da pek olmaz.1 ay gibi bi zamanda olmamış.Aynı durumu yaşadım.Karşıma çok iyi biri çıkmıştı.Mütevazi,beyefendi,kibar.Tam evlenilcek adamdı aslında.Ama gözümü kapatıpta onla öpüştüğümü düşündüğümde "aman yok kalsın" dedim. -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3Yani muhakkak gönlün akmalı ona.İçine sinmeli.Yoksa bir ömür boyu pişman olursun Allah korusun.

canim sana benden bir tavsiye ne kadar sana uyar bilmiyorum ama o icimizi titreten o pesinden bizi surukleyenler bizim icin ugrasmayan bizim onlar icin cabaladigimiz adamlar oluyor genelde. ama arkadaslik iliskisi icersinde tanidigimiz bize deger veren ilk basta bisi hissetmeden tanidigin insani o kadar iyi taniyorsun ki sonrasinda onun sana ne kadar yardimci oldugunu goruyorsun ki anlatamam. yani bence senin karar vermen lazim zamanla bu adam hayatima girdikce baglanirim sevebilirim diyorsan bence olur bu is. yok eger yuzune bakasim gelmiyo davranislari cok bayat cok basit felan diyorsan tabiki olmaz.
ama benim anladigim kadari ile cok iyi anlasiyorsun biraz zamana birak biraz tani aceleye getirme. ben bu tur iliskilerin daha saglikli olduguna inanirim.
o kor kutuk ilk bakista asklarin dogru oldugunu saglikli oldugunu dusunmuyorum.

yorumunu okuyunca cok hak verdim soylediklerine, pesinden surukleyenler bizle ilgileniyor gibi yapip ta ilgilenmeyenler oyun oynayanlar aslinda cok haklısın

yorumunu okuyunca cok hak verdim soylediklerine, pesinden surukleyenler bizle ilgileniyor gibi yapip ta ilgilenmeyenler oyun oynayanlar aslinda cok haklısın
yalniz sana bisi diyim mi kismetinde varsa ne kadar engellersen engelle olur o is.

katiliyorum.

kac yasindasin Nergis? bence biraz zaman ver bu adamla iliskin icin. hicbirsekilde ciddilestirme tamamen emin olmadikca. zamanla dogan asklar da vardir. butun asklar, heyecanlar ilk goruste olacak, hemen olacak diye bir sey yok.

ben de hayalimdaki kisinin tam tersi ozelliklere sahip biriyle evlendim ama cok uzun yillar ciktiktan sonra... simdi cok ama cok cok mutluyum ve huzurluyum. hicbir seye degismem evliligimi ve esimi. her acidan cok uyumluyuz ve cok iyi anlasiyoruz. evlenecegin insani cok iyi tanidiktan sonra evlenmek verilecek en dogru karar.

cok sagol ya harika seyler soylemissin...allah mutlulugunu bozmasın, bunu cok icten soyluyorum, seni yorumun gibi

canım ben yeni evliyim 5 ay oldu
içini titretmsi önemli ama bunu sürekli aklında kurduğun konularda aramamanı tavsiye derim neden diye soracak olursan
ben hep hayatım boyunca esmer uzun boy takıntısı olan birim şöyle biraz yapılı hani
ama eşimi ilk tanıdığımda
orta boylu beyaz tenli normal yapıl biridir kendisi
onun o kibarlığı bana kendini beğendirmekten ziyade beni anlamya beni dinlemeye olan çabası bana olan güvenini göstermesi, dertlerni bana açabilmesi ve o dünyalara değer sıcacık gülümsemesine hayran oldum aşık oldum...
şimdi bile ki tanışalı 2 yılı geçti gözlerindeki yüzündeki o tebessümü görünce ayaklarım yerden kesiliyor..
diyorum ki iyiki esmer uzun boylu biri olmamış...
belki bu huzuru bulamayacaktm...
sen de bunları ara hayatında yani seni anlması sıkıntında sana yardımcı olması seni sahiplenmesi çok önemli.
umarım en mutlu olursun canım

X