- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #11.121
Çok sağol canım :) İkili test sonuçları da iyi çıktı :) Sen nasılsın iyi misin?
Olsun canım verirsin ne olacak. Doktorunu neden değiştirdin memnun kalmadın mı? Ben de değiştirdim şimdikinden memnunum. Benim de tipim değişti. Çenemde egzemalar çıktı. Burnum şiş ve tıkanık. Bu görüntüye göre herkes kız diyordu ama erkek çıktıAh ah onlar için değer tabi ben 1.61 boya 72.5 la kaldım canım bir ay önceki kontrolde 74 dum aldım tabi 75 im şimdi cuma kontrol bakalım orda ne çıkıcak doktor da değiştim bi kızar artık bu kilo ne diye gerçi herkes şaşırıyor kiloma kollar bacaklar ince benim de top gibi göbeğim oldu
Bana da herkes kız olduğuna emin misin hiç cirkinlesmedin guzellestin diyo :) sivilce bira çıktı göğsümde falan ince ince ben doktorumdan memnundum gerci özelde başka doktora hiç gitmedim tavsiye üzerine bide yeni hastane herşey çok daha güzel ultrasonlar çok iyi doğum fiyatları avantajları çok daha iyi bu yuzden canımOlsun canım verirsin ne olacak. Doktorunu neden değiştirdin memnun kalmadın mı? Ben de değiştirdim şimdikinden memnunum. Benim de tipim değişti. Çenemde egzemalar çıktı. Burnum şiş ve tıkanık. Bu görüntüye göre herkes kız diyordu ama erkek çıktı
Çok sağol canım :) İkili test sonuçları da iyi çıktı :) Sen nasılsın iyi misin?
Ay kocaman olmuştur şimdi :))) benim de cuma kontrolüm sabırsızlıkla bekliyorum yeni doktor yeni hastaneye geçiyorum bakalım nasıl olcakiyiyiz biz de Allaha şükür :)
bu hafta tekrardan kontrole gidiyoruz, sanırım detaylı ultrason vaktimiz geldi :)
elmol başladı mı beşik hazırlıkları
Ay kocaman olmuştur şimdi :))) benim de cuma kontrolüm sabırsızlıkla bekliyorum yeni doktor yeni hastaneye geçiyorum bakalım nasıl olcak
Bu arada taşınıyorum kızımın odası pembeye boyaniyor haftaya da dolap beşik işini halledicem izinliyim iki hafta taşınma telasim bitse
Canım hem çok tavsiye edilen bi doktor hem bu hastane yeni ve epidural normal doğum var istediğim bişey birde doktorun ultrasonu üç boyutlu güzel resimlerimiz olacak artık ve doğum paketinde albüm oda süsleme falan da var diğer hastanede bunlar yok ya da hep ek ücret ve daha pahalı bikaç da olumsuz doğum duydumaa neden değiştiriyorsun doktorunu kiii
biz de taşınıcaz eğer ev bulabilirsek, eşya bakma işine o zaman başlayacağız
Amin inşallah o günleri de görürüz canım her an heyecan dolu bu süreçte :)hımmm iyi yapmışsın o zaman insanın içine sinmeyince sanki tüm olumsuzluklar onu bulacakmış gibi oluyor, sonuçta doğum da çok çok özel bir şey, tadını çıkartabilmemiz lazım :)
ayy oda süsleme fln çok heyecanlı ya, düşündükçe heyecanlanıyorum :)
Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Ben daha hissetmiyorum ya nasıl bir duygu acaba ne zaman hissetmeye başlayacağım çok merak ediyorum :)Maşallah kızlar sizebiz de büyüyoruz büyüdükçe annemizi gece gündüz tekmeliyoruz sığamıyoruz da artık :)) hayırlısıyla kucağımıza da alalım inşallah
Biz daha küçüğüz şekerim o günlere erişemedik :) Benim de haftaya salı randevum cinsiyeti kesinleşecek o zaman. Erkek dedi doktor ama ben hala emin olamıyorummissERE
Maşallah kızlar sizebiz de büyüyoruz büyüdükçe annemizi gece gündüz tekmeliyoruz sığamıyoruz da artık :)) hayırlısıyla kucağımıza da alalım inşallah
Ben ilk sağlam tekmeyi 19 haftada yedim o gün bugün giderek sertleşiyor artık can yakıyor :) sabret az kalmış bakBen daha hissetmiyorum ya nasıl bir duygu acaba ne zaman hissetmeye başlayacağım çok merak ediyorum :)
Oh oh maşallah biz de babamız elini koyunca sakinlesiyoruz ama geçen telefonda eşimle konuşurken coştu kızım sanırım babasına aşık :))ayyy yerim ben onu, minnak :)
20den sonrası su gibi geçiyor tatlım :)
biz de acayip hareketliyiz, tekmeleri yumrukları babamız bile hissediyor :)
Oh oh maşallah biz de babamız elini koyunca sakinlesiyoruz ama geçen telefonda eşimle konuşurken coştu kızım sanırım babasına aşık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?