- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #11.021
Insallah canim çarşamba aksami bir daha kan testi yaptirayim degil mi laborant kadin 3 gun sonra gel testi tekrarlayalim dedi. Umarim tutunur bebeğim ❤Hayır canım dedim ya benim de adete iki gün kala 26 kusurdu değer senin daha beş gün var hem adet günüyle değer bi anda yükseliyor önemli olan da iki günde ikiye katlamasi :)
Testi dün akşam yaptirdiysan ya salı ya da perşembe akşamı tekrarlatman daha anlaşılır olur iki günde iki kat artışı takip etmek için endişe stres yapma inşallah bebeğin seninle canım beş gün önceden böyle çıkması normal başlarda beklemek zor geliyor ama zaman geçiyo canımInsallah canim çarşamba aksami bir daha kan testi yaptirayim degil mi laborant kadin 3 gun sonra gel testi tekrarlayalim dedi. Umarim tutunur bebeğim ❤
Çarşamba günü gel demişti kadın. Çarşamba sabahı iş yerinin polikiliniğinde yaptırırım heralde. Sağol canım benim inşallah bebeğim benimle kalır.Testi dün akşam yaptirdiysan ya salı ya da perşembe akşamı tekrarlatman daha anlaşılır olur iki günde iki kat artışı takip etmek için endişe stres yapma inşallah bebeğin seninle canım beş gün önceden böyle çıkması normal başlarda beklemek zor geliyor ama zaman geçiyo canım
Kızlar nasılsınız ? benim dünyam artık pespembeee
İnşallah canım regl olacak gibi ağrım var korkuyorumayyy ne güzelllllll hayırlı uğurlu olsunelmol minicik prensescikkkk
olacak olacak inşallahhhokeanoss00 cummmmmmm
ay ne güzel günleri beraber sayacağızzzz çok duygulandımmm
İnşallah canım regl olacak gibi ağrım var korkuyorum
Canım geçmiş olsun kanamali gebelik geçiren çok bebek iyi olsun yeterki sen dinlen çalışıyorsan rapor al progestan iyi gelecektirne güzel ne güzel ne güzel ne güzel baharda gülücüklerrrr :):):)
benim de iki gündür akıntı içerisinde hafif kılcal kanamam var bugün doktora gittim progestan başladı dua edin kızlar
Canım geçmiş olsun kanamali gebelik geçiren çok bebek iyi olsun yeterki sen dinlen çalışıyorsan rapor al progestan iyi gelecektir
Bir şey olmaz Allah'ın izniyle yorma kendini canım dinlen bol bol.ne güzel ne güzel ne güzel ne güzel baharda gülücüklerrrr :):):)
benim de iki gündür akıntı içerisinde hafif kılcal kanamam var bugün doktora gittim progestan başladı dua edin kızlar
Sağol canım cümlemizinki hayırlı evlat olsun inşallah :)Oy maşallah canım kat kat artsın dedim sana adet günün geçince bi anda daha hızlı artacak :) hayırlı evlat olsun inşallah
Günaydın canım nasılsın?günaydın kızlar :)
Günaydın canım daha iyisin inşallahgünaydın kızlar :)
Ben de hep öyle sandım canım ama değilmiş daha yeni yeni elimle yokladikca ne tarafa toplandigini buluyorum hala dışardan belli bişey yok :) ılk bebekte biraz geç oluyormuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?