- 9 Aralık 2014
- 384
- 499
- 103
- 37
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #11.001
Bu konuyla başlamıştım bu siteye o yüzden buranın bende yeri ayrı hemen size haber vermek İstedim 8 aydır istediğimiz bebisimize bu ay kavuştuk inşallahMerhaba kızlarhamileler nasıl geçiyo süreciniz ? güzel haberler var mı diğer kızlardan ?
Ne mutlu canım isteyen herkese nasip olsun inşallah ben de bu konuyla başladım bu siteye şimdi hamilelik konularından devam :) tabiki burayı yoklamadan geçmiyorumBu konuyla başlamıştım bu siteye o yüzden buranın bende yeri ayrı hemen size haber vermek İstedim 8 aydır istediğimiz bebisimize bu ay kavuştuk inşallah
Cinsiyeti belli oldu mu peki senin bebisinNe mutlu canım isteyen herkese nasip olsun inşallah ben de bu konuyla başladım bu siteye şimdi hamilelik konularından devam :) tabiki burayı yoklamadan geçmiyorum
Henüz belli değil canım 13 haftalıkken gittim doktor baktı ama yanılma payimiz çok 16 dan sonra kesin sonuç alırız dedi perşembe kontrolüm artık öğrenirim :)Cinsiyeti belli oldu mu peki senin bebisin
Günaydın canım nasıl gidiyor hamilelik ?günaydın kızlar
Günaydın canım nasıl gidiyor hamilelik ?
Perşembe gidicem canım inşallah öğrenirim ben de ne çektim bulantı kusma -4.5 kilodayim almaya geçmedim hala ama gobusum minnacık çıktı :)) 12. Haftada azalıp artık 16 da tamamen geçti diyebilirimiyi gibi Elmol :)
sabahları baya bulantılarla uğraşıyorum midem almıyor hiçbirşeyi onun dışında güzel, çıkmayan göbeğimi seviyorum resmen
senin ne durumda cinsiyet belli olmadı daha dimi :)
Zaman geçmiyor zaten canım ben de aylardır hamileyim ama 15+5 dahaben hiç kilo vermedim 1 kilo fln aldım sanırım :)
ben de şimdi 9. haftadayım galiba, zaman geçmiyor sanki
Sagol canim ben de cok sevindim ama bir yandan da cok korkuyorum. Beklenen regl tarihi 17 Şubat bugun öğrendim. 14.85 cikti deger. Laborant kadin deger cok dusuk dedi.Ayyy canım benim çok sevindim hayırlı evlat olsun inşallah inşallah sımsıkı tutundum canım benim değerin kaç ? Artar hiç merak etme regl gününden sonra bi anda yükseliyor zaten
Ay minnos prenses mi geliyor gözün aydin canim ❤ inan cok sevindim.Bu arada benim reglime iki gün varken 26.81 gibi bişeydir değer
Ben de kızım olacağını öğrendim bu aralar dünyam pespembe
Evet canım nasipse inşallah artık daha bi heyecanlıyım :)Ay minnos prenses mi geliyor gözün aydin canim ❤ inan cok sevindim.
Canim benim degerim cok mu dusuk yukarida yazdim bakabilir misin?Evet canım nasipse inşallah artık daha bi heyecanlıyım :)
Hayır canım dedim ya benim de adete iki gün kala 26 kusurdu değer senin daha beş gün var hem adet günüyle değer bi anda yükseliyor önemli olan da iki günde ikiye katlamasi :)Canim benim degerim cok mu dusuk yukarida yazdim bakabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?