- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #10.981
tebrik ederim canım ne zaman öğrendin ne kadarlık oldu ? senin de benim gibi oldu canım bi düşük peşinden hemen geldi bebek sağlıkla kucağına al inşallahkızlar hamileyimmm
hadi inşallah sen de biran önce güzel haberler ver canımCanım benim çok sevindim. Darısı tez zamanda benim de başıma inşallah. Anlatsana belirtilerini ne zaman öğrendin?
Canım benim çok sevindim. Darısı tez zamanda benim de başıma inşallah. Anlatsana belirtilerini ne zaman öğrendin?
tebrik ederim canım ne zaman öğrendin ne kadarlık oldu ? senin de benim gibi oldu canım bi düşük peşinden hemen geldi bebek sağlıkla kucağına al inşallah
Reglin geçmeden önce hiçbir belirti olmadı mı canım? Benim bir hafta var döngüme ama yumurtlama öncesi tek ilişki oldu belki diyorum ama sanmıyorum :/saol canımmmmm
amin inşallah tez zamandaa
benim regl döngüm tam günü gününe oluyordu, 4 gün gecikti, cumartesi kan tahlili yaptırdım 700lü birşeyler çıktı, pazartesi tekrar kan testi yaptırınca 1300lü birşeyler çıktı, doktor ultrasondan da baktı, "mesleki tecrübelerime göre bunun kese olduğunu söyleyebilirim perşembe günü bir daha gel" dedi.
bendeki tek belirti mide bulantısı oldu canım adetim gecikmeye başladığında sabah 5te müde bulantısıyla uyanmaya başladım, kusmadım ama midem çok kötü oldu
teşekkür ederimmmm
evet tam da senin dediğin gibi oldu :)
inşallah devam eder, sağlıcakla tamamlarız hamileleiğimizi
İnşallah canım :)hadi inşallah sen de biran önce güzel haberler ver canım
Reglin geçmeden önce hiçbir belirti olmadı mı canım? Benim bir hafta var döngüme ama yumurtlama öncesi tek ilişki oldu belki diyorum ama sanmıyorum :/
Evet canım kullanıyorum bu sabah bel ağrısı ile uyandımyok canım herhangi bir belirti olmadı bende, hatta regli olacakmışım gibi ağrım vardı
benim de tahmini döllenme günü yumurtlamanın öncesi gün olarak gözüküyor
folik asit kullanıyor muydun tatlım?
Maşallah canım inşallah kalp atışını da görürsün daha neler göreceksin ozluceksin :)) şimdi bikaç hafta kasık ağrısı çok olur askeri şiddetli olursa sen yine de doktora git tabi hadi hayırlısı olsun canımkasık ağrısı olması normalmiş tatlım doktor bana da dedi olabilir stres yapma diye
kanama olmadığı sürece panik yapacak birşey yok kafana takma, günlük hayatını aksatma fln dedi :)
biz de bugun kontrole gittik kese göründü ama kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi :)
Resim at canım ben sana anladığım kadar söyliyimteşekkürlerelmol
bi de şu ultrason resimlerindeki değerleri okuyup anlayabilsem daha iyi olacak
okeanoss00 sabret kuzum, benimki de 13ü 14e bağlayan gece olmuş sanırım, ama sonuçta spermler 3 gün yaşıyormuş vücutta
Resim at canım ben sana anladığım kadar söyliyim
Sağ altta yazanlar önemli şuan ga gebelik haftası 4 hafta 4 günlük canım gs de gebelik kesesi o da 0.68 cm yarım santimden biraz büyük işte :)))) şimdi on gün sonra crl görülecek yani bebeğin o da yazacak orda
Sağ altta yazanlar önemli şuan ga gebelik haftası 4 hafta 4 günlük canım gs de gebelik kesesi o da 0.68 cm yarım santimden biraz büyük işte :)))) şimdi on gün sonra crl görülecek yani bebeğin o da yazacak orda
canım şimdi kese boyutuna göre hafta hesabı yapar ultrason yani adet gecikmen değil bu önde ya da geride çıkabilir en iyi sonuç crl ölçümleriyle olur bi hafta öne geçer bazen bikaç gün geriden gelir değişir daha benim bir gün geride görünüyor ama bazen de bir gün önde gelişime göre hesap yazıyor sağ alttasaol elmollll :*
4 hafta 4günlük bir bebek için normal mi acaba kesenin boyu
bi de bence ben 5 haftalık hamileyim ama bir hafta erken hesapladı doktor, regl gecikmemin 7. günü gittim doktora bana 3 gün gecikmiş dedi, anlamadım :)
saol elmollll :*
4 hafta 4günlük bir bebek için normal mi acaba kesenin boyu
bi de bence ben 5 haftalık hamileyim ama bir hafta erken hesapladı doktor, regl gecikmemin 7. günü gittim doktora bana 3 gün gecikmiş dedi, anlamadım :)
Tebrik ederiiim
teşekkürlerrrr
günaydın kızlaaarrr
şu hamilelik takvimini ben niye yapamıyorum
olduuu teşekkürlerrr Mutella
Kişisel bilgilerim kısmında, tahmini doğum tarihini yazıyorsun aralarına - koyarak canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?