- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.182
- 408
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #10.801
Cok buyuk terbiyesizlik olmus gerçekten. Verdiginiz tepkide cok haklısınız. Kovmakla da iyi etmissiniz. Bir telefon açıp kizim biz sana geliyoruz demesi cok zor olmasa gerek. Ama suc esinizde anahtari verdigini size soylemesi gerekirdi. Hadi diyelim bebek uyuyodur uyamdirmayalim rahatsiz etmeyelim diye aldi anahtari onda bile komuslari getirmek konusunda haksız.Kızlar moralim çok bozuk, felaket bir gece geçirdim. Sizinle dertlesmek istiyorum. Bdvye yazarsan görümce falan tanır diye korkuyorum. Benim 3,5 aylık bir oğlum var. Uzun yıllar sevgililikten sonra çok zorlu şartlarla evlendik. Eşimin ailesi el gibi nisana kinaya dugune geldi. 2 görüncem 1 kanım var. Oldum olası ısınamadim bu aileye.
Evimiz kayinvalideme çok yakın değil. Normalde eşimle soğuk bir ilişkileri varken evlendikten sonra kıymetlileri oldu eşim...doğum yaptım tepemden ayrılmayan 2 görümce 1 kV 1 KP ile felaket günler geçirdim. Evim zaten 2+1. Ne işiniz var bu kadar tepemde??? Kendi annem çalışıyor ve cok duramadi yanımda...
Günler böyle geçiyor derken bu sefer de misafir kapıp gelmeler başladı. Bana sorma falan da yok. En son olan olay da dün gece yaşandı. Ben gecelikleyim oğlumu emziriyorum yatak odasında. Akşam kapı anahtarları açıldı ben de eşim geldi heralde diyip çocugu bırakıp koridora çıktım ki ne göreyim; kV toplamış komşularıni evime giriyor. Sok geçirdim.
Ben o şaşkınlıkla ağzımi açamazken kadın bana demesin mi ayıp böyle kapıya mi çıkılır! Bende sinirden tutamadım kendimi anahtari nerden aldın, evime misafir geleceğinden haberim yokken tuvalet mi giyecektim, burası benim evim insan bi haber verir dedim. Komşular o kadar yuzsuzki gider değiştirir annesi biz oturalim dediler.
Ben de kusura bakmayın davet edemeyeceğim hiç musait değilim, bir dahakine musait olursam çağırırim dedim. Tabi hepsi şok. KV ben sana gösteririm diyip çıktı gitti.
Eşim geldi 1 saat sonra meğer anahtari o vermiş kvye.acaip tartıştık gece ayrı yattık.yetti canıma ya. Oğlum olmasa bir dk durmazdim burda...
Ne yapayım kızlar...ne olur akıl verir....
Şaka olmasını çok isterdim gerçekten...Cok buyuk terbiyesizlik olmus gerçekten. Verdiginiz tepkide cok haklısınız. Kovmakla da iyi etmissiniz. Bir telefon açıp kizim biz sana geliyoruz demesi cok zor olmasa gerek. Ama suc esinizde anahtari verdigini size soylemesi gerekirdi. Hadi diyelim bebek uyuyodur uyamdirmayalim rahatsiz etmeyelim diye aldi anahtari onda bile komuslari getirmek konusunda haksız.
Esiniz konusunda da hic alttan almayin. Sizin bir aile oldugunuzu ve ozeliniz olduğunu anlamasi lazım. Simdi alttan alirsaniz bu boyle surer gider. Tepkinizde haklisiniz alttan alip gönlünüzü almasi gereken o. Umarim kv giderken anahtarı bırakmıştır.
Güzel haber esinin sana hak vermesine cok sevindim canım. Boyle olmasi da iyi olmuş oyle her istediginde girip cikamayacagini anlamis oldu kv.Şaka olmasını çok isterdim gerçekten...
Kızlar eşime uzunca bir mesaj attım. Annesinin yaptığının yanlış olduğunu, bizim bir ozelimiz olduğunu, sadece onun annesinin değil benim ne ailemin ne de ailemden birinin böyle bişey yapamayacağını, onun anahtari verirken bana haber vermesi gerektiğini vs söyledim.
Eşim de bunun üzerine eve geldi konuşmak için..düşünüp beni anladığını bana hak verdiğini söyledi. Meğer kV benden çıkınca doğru eşimin işyerine gidiyor. Karın beni komşularıma rezil etti, gecelikle çıktı vs diye şikayet etmeye kalkıyor. Eşim de işyerinde rezil ediyosun diye yolluyor. Bugün de işten eve gelirken annesine uğramış. Ne varsa söylemiş. Kadın Ağlamış ben onun için gittim bir daha da gelmem falan demiş...neyse Velhasıl kelam kocam bana hak verdi Özür diledi. KV ile de bir süre görüşmeyi düşünmüyorum...
bebekten önce mi kullanmaya başlıyorsunuzBen de düşünmeye başladım desemFolik asite başladım 2 gün oldu. 3 ay sonra denemeyi düşünüyorum ben de bir aksilik olmazsa. Senin nasıl gidiyor ne zamandır deniyorsunuz?
Evet bebekten önce kullanmaya başladım. Korunuyoruz hala.bebekten önce mi kullanmaya başlıyorsunuz
KV ile de bir süre görüşmeyi düşünmüyorum...
bebekten önce mi kullanmaya başlıyorsunuz
Sen denemeden önce folik asit kullandın mı ?eşinizin hak vermesi iyi olmuş, bence de bir süre görüşmeyin, anahtarın verilmesini çooook yanlış anlamış kayınvalideniz, mesafe koymak iyidir
ben de bebekten önce başladım üç ay korunmadık ama olmadı, sanırım doğru güne denk getiremedik, bu ay folik asite başladım bakalım etkisi olacak mı, beklemedeyiz
Sen denemeden önce folik asit kullandın mı ?
Hadi bakalım canım hayırlısı olsun bir de ovulasyon testi alsaydın garanti olsun ben öyle yapacağımyok tatlım kullanmamıştım, doktora gideyim öyle kullanayım fln diye geçiştirdim, üç ay olmadı ama doğru zamanlarda deneme yapmadığımız için olmadı diye düşünüyorum, en son adetimin 4. gününde başladım kullanmaya bugün 16. gün
aksi gibi grip oldum üç gündür inşallah bir sıkıntı olmaz
Günaydınlar bu aradaaaa
Hayırlısı olsun güzelim. Çoğu insanın beklediği tarihten önce ya da sonra yumurtlaması olduğu için bebek olmuyor. Herkes 14. günde yumurtlamıyor yani o nedenle ovulasyon testi al dediydim :) Otel fikri de çok iyiymiş :))du bakalım bu ayı da atlatalım da artık ondan sonra bakarız ovulasyon testine
önümüzdeki ay seminer tarihlerime denk geliyor sanırım yumurtlama dönemi, eşimle 5*lı otele gideceğiz belki o gazla bebek işini de hallederiz
Hayırlısı olsun güzelim. Çoğu insanın beklediği tarihten önce ya da sonra yumurtlaması olduğu için bebek olmuyor. Herkes 14. günde yumurtlamıyor yani o nedenle ovulasyon testi al dediydim :) Otel fikri de çok iyiymiş :))
canım lohusalık diye birşey var neden bu kadar düşüncesiz davranmışlar.Rabbim kolaylık versin...Kızlar moralim çok bozuk, felaket bir gece geçirdim. Sizinle dertlesmek istiyorum. Bdvye yazarsan görümce falan tanır diye korkuyorum. Benim 3,5 aylık bir oğlum var. Uzun yıllar sevgililikten sonra çok zorlu şartlarla evlendik. Eşimin ailesi el gibi nisana kinaya dugune geldi. 2 görüncem 1 kanım var. Oldum olası ısınamadim bu aileye.
Evimiz kayinvalideme çok yakın değil. Normalde eşimle soğuk bir ilişkileri varken evlendikten sonra kıymetlileri oldu eşim...doğum yaptım tepemden ayrılmayan 2 görümce 1 kV 1 KP ile felaket günler geçirdim. Evim zaten 2+1. Ne işiniz var bu kadar tepemde??? Kendi annem çalışıyor ve cok duramadi yanımda...
Günler böyle geçiyor derken bu sefer de misafir kapıp gelmeler başladı. Bana sorma falan da yok. En son olan olay da dün gece yaşandı. Ben gecelikleyim oğlumu emziriyorum yatak odasında. Akşam kapı anahtarları açıldı ben de eşim geldi heralde diyip çocugu bırakıp koridora çıktım ki ne göreyim; kV toplamış komşularıni evime giriyor. Sok geçirdim.
Ben o şaşkınlıkla ağzımi açamazken kadın bana demesin mi ayıp böyle kapıya mi çıkılır! Bende sinirden tutamadım kendimi anahtari nerden aldın, evime misafir geleceğinden haberim yokken tuvalet mi giyecektim, burası benim evim insan bi haber verir dedim. Komşular o kadar yuzsuzki gider değiştirir annesi biz oturalim dediler.
Ben de kusura bakmayın davet edemeyeceğim hiç musait değilim, bir dahakine musait olursam çağırırim dedim. Tabi hepsi şok. KV ben sana gösteririm diyip çıktı gitti.
Eşim geldi 1 saat sonra meğer anahtari o vermiş kvye.acaip tartıştık gece ayrı yattık.yetti canıma ya. Oğlum olmasa bir dk durmazdim burda...
Ne yapayım kızlar...ne olur akıl verir....
http://urun.n11.com/gebelik-ve-ovul...k-20-adet-ovulasyon-6-gebelik-kargo-P26254378şimdi sen diyince baktım test fikri uygun geldi bana da, eşimle bir görüşeyim de bir sonraki dönem için başlayayım yapmaya
bir de benim adet döngüm çok düzenliydi, korunmasız ilişki yaşadığımız ikinci ay 5 gün erken oldum beklenen tarihten, o ay gebelik olmadı yani
devam eden ay ise iki gün gecikti bi heveslendim ama çok şiddetli bir regl dönemi geçirdim, o dönemde başladım folik asite
inşallah bunlar bebeğin ayak sesleridir
biraz daha araştırayım ben şu ovulasyon testlerini, illaki kullanıp ürün tavsiyesi yapanlar olacaktır
bu linke baktım çoğu memnun arada memnun olmayanlarda var sankihttp://urun.n11.com/gebelik-ve-ovul...k-20-adet-ovulasyon-6-gebelik-kargo-P26254378
Ben bu linktekini alacağım. Hatta sipariş veriyorum şuanda :))
Denemekte fayda var bence. Benim arkadaşım bu markayı kullanmış ben o yüzden tercih ettim. Forumda da bu markayı kullanan üyeler gördüm hamilelik forumunda.bu linke baktım çoğu memnun arada memnun olmayanlarda var sanki
Geçmiş olsun canım. Allah gönlüne göre versin bundan sonrasını inşallah.Merhaba kızlarnasılsınız napıyosunuz bebek düşünmeler başlamış mayıs gelinleri anne oluyor artık yavaş yavaş, ben de bi düşük yaşadım şimdi tekrar denemeye devam inşallah sağlıklısı nasip olur hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?