Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Günaydın hayırlı cumalar kızlar bize de herkes bebek soruyor bebek yapın diyor ama kimse ne hissettiğini hazır olup olmadığını sormuyor biz ne zaman hazır hissedersek aceleye gerek yok

Aynen canım, bol bol oynadım, herkes beni oturtmaya çalışsada ben çook iyiydim. bekarlar evlileri görüp imrenip hemen ellerini çabuk tutmaları lazım aslında. OOhh maşallah, Allah anadlı-babalı büyütsün, İnşallah gazsız, bol uykulu, bol emen bir yavrukuş olur Ablana da çookk geçmişler olsun. Nasıl bir doğum yaptı acaba, normal mi sezeryan mı? hastanesinden memnun muydu???

arkadaşlara katılıyorum, o sorular hiiiçç bitmez. Benim kayınvalidem evleneli 1 ay olmuş, "var mı bişey" diye soruyodu. Gerçi kadına "daha ne kdar oldu ki en az 1 sene istemiyorum" diyordum ama dediğimi yuttum ve 3. ayımda hamile kaldım. Bu işler kısmet nasip işi hiiiçç belli olmuyor. O yzden hiç kimsenin söylediğini takma, soranlara da cevap verme gülümse geç

Haftanın son gününden merhaba herkese yarın ehliyet sınavım var çok helecanlııı

Merhaba canım, ooo ehliyet sınavı mı hadi şimdiden hayırlı olsun inşallah. Eminim çok güzel geçecektir. Şimdiden başarılar canım. ha bu arada ehliyeti alır almaz özel hoca eşliğinde trafiğe çıkmanı tavsiye ederim. Korkun varsa hemen yeniyosun :)

Özel hoca benim koca dedim ama adam agresif çıktı :)))))) en iyisi ben arabayı kaçırayım arada en iyi öyle öğreniliyomuş Senin bebiş nasıl sen nasılsın ?

Günaydın hayırlı cumalar kızlar bize de herkes bebek soruyor bebek yapın diyor ama kimse ne hissettiğini hazır olup olmadığını sormuyor biz ne zaman hazır hissedersek aceleye gerek yok

hayırlı cumalar... aynen canım yani ben hazır hissetsem eşim hazır, o hazır olsa maddi durum yeterli mi? .. gibi, gibi...

canım sağol ablam da bebiş de çok ii çok şükür. ablamın 2. çocuğu oldu. ilki sezeryan olduğundan bunuda sezeryan yaptı. genelde 2. sezeryanlar daha zor olur dediler ablama hakkaten de öyle biraz yıprandı. yoksa doktoru hastane çok memnundu.

walla bende şöle diim ilk evlendiğim zamanlarda asla 1-2 sene çocuk istemiorm demiştim hatta 3. ayda regl gecikti diye stres olmuştum istemiorm diye sonra ne oldu ne gitti bilmiorm ama çok istemeye başladım. eşim zaten hep istiyordu ama bana bırakıyordu. o yüzden plan seninki gibi plan yapmamak lazım :))):

Selam canım :) Kızlar ben yumurtlama için ilaca başladım biraz sıkıntılarım var bu konuda, zaten daha önce de yumurtlama problemi kist problemi yaşamıştım, dün doktora çıktım yumurta geliştirici ilaç başlattı bir ay sonra da yumurta takibine başlıcakmışız, hayırlısı diyorum artık

Nasılsın canım

Hayırlısı olsun canım moralini yüksek tut inşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…