- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #10.101
ohh ohh bol düğünlü çalgılı çengili bir süreç geçmiş ne güzel. bende diyorum bekar arkadaşlara evlenin de oynayalım diye:) benimde ablamın doğumu oldu 2 hafta önce bende sürekli iş çıkışları ona gittim durdum gelen giden oldu koşturmacalıydı.
hamilelik nasıl gidiyor?
selam kızlar... çok gerginim bugün adet olcam sanırım ondan da var gerginlik ama insanların başkalarının hayatına fazlasıyla karışmasına sinir oluyorum. evlendikten sonra çocuk yapıp yapmamak neden herkese der oluyor ki
Haftanın son gününden merhaba herkese yarın ehliyet sınavım var çok helecanlııı
Özel hoca benim koca dedim ama adam agresif çıktı :)))))) en iyisi ben arabayı kaçırayım arada en iyi öyle öğreniliyomuşMerhaba canım, ooo ehliyet sınavı mı hadi şimdiden hayırlı olsun inşallah. Eminim çok güzel geçecektir. Şimdiden başarılar canım. ha bu arada ehliyeti alır almaz özel hoca eşliğinde trafiğe çıkmanı tavsiye ederim. Korkun varsa hemen yeniyosun :)
Günaydın hayırlı cumalar kızlar bize de herkes bebek soruyor bebek yapın diyor ama kimse ne hissettiğini hazır olup olmadığını sormuyor biz ne zaman hazır hissedersek aceleye gerek yok
Aynen canım, bol bol oynadım, herkes beni oturtmaya çalışsada ben çook iyiydim. bekarlar evlileri görüp imrenip hemen ellerini çabuk tutmaları lazım aslında. OOhh maşallah, Allah anadlı-babalı büyütsün, İnşallah gazsız, bol uykulu, bol emen bir yavrukuş olurAblana da çookk geçmişler olsun. Nasıl bir doğum yaptı acaba, normal mi sezeryan mı? hastanesinden memnun muydu???
arkadaşlara katılıyorum, o sorular hiiiçç bitmez. Benim kayınvalidem evleneli 1 ay olmuş, "var mı bişey" diye soruyodu. Gerçi kadına "daha ne kdar oldu ki en az 1 sene istemiyorum" diyordum ama dediğimi yuttum ve 3. ayımda hamile kaldım. Bu işler kısmet nasip işi hiiiçç belli olmuyor. O yzden hiç kimsenin söylediğini takma, soranlara da cevap verme gülümse geç
hayırlı cumalar... aynen canım yani ben hazır hissetsem eşim hazır, o hazır olsa maddi durum yeterli mi? .. gibi, gibi...
Hoş geldiniz Allah mesut etsin gönlünüze göre versin :)Bende 19eylulde evlendim. Ben hemen çocuk istiyordum fakat simdi bir sene gibi beklemeye karar verdik. Allahim hayirlisini versin.
Tebrik ederim elmosum :*Geçtim kızlar :) artık tek rakibim türk hava yolları
Hoş geldiniz Allah mesut etsin gönlünüze göre versin :)
Ay canım sağol tek seferde bitti bu is şimdi trafikte pratik atmak var :))Hoş geldiniz Allah mesut etsin gönlünüze göre versin :)
Tebrik ederim elmosum :*
Hayırlı haftalar kuzucumGünaydın kızlar güzel haftalar olsun :)
Nasılsın canımselam kızlar:)
Selam canım :) Kızlar ben yumurtlama için ilaca başladım biraz sıkıntılarım var bu konuda, zaten daha önce de yumurtlama problemi kist problemi yaşamıştım, dün doktora çıktım yumurta geliştirici ilaç başlattı bir ay sonra da yumurta takibine başlıcakmışız, hayırlısı diyorum artık
herşeyin normal olduğunu bilmek de güzel olurdu inşallah olurNasılsın canım
Hayırlısı olsun canım moralini yüksek tut inşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?