Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Ben de iyiyim canım haftasonu full temizlik yaptım tabi üstümde o kırıklığın kamyon geçmiş hali var bugün de direksiyon kursuna başlıyorum öğleden sonra izinliyim bi hafta sürecek bakalım
Oooo hamarat hatun araba kullanacak bundan sonra desene :) Süper canım senin adına çok sevindim :)

Günaydın kızlar güzel bir hafta olması dileğiyle
Amin inşallah kuzucum
Günaydın herkeseeee :) nasılsınız kızlar ?

Ben de iyiyim canım haftasonu full temizlik yaptım tabi üstümde o kırıklığın kamyon geçmiş hali var bugün de direksiyon kursuna başlıyorum öğleden sonra izinliyim bi hafta sürecek bakalım

İyiyim canım çok şükür sen nasılsınHayırlı olsun çok güzel bir başlangıca başladın bakalım

Önümüz kış canım evimden adliyeye araç yok saatler değişti ya uymuyo mesaiye araçla gidip gelmek zorundayım

aman canım dersleri ve hatta sonra sürekli pratik yapmayı ihmal etme nankör bişey bu unutuluyor çünkü. ben unuttum işte maalesef

iyi haftalar herkese bu arada

Grip olmuşum sanırım canım boğazlarım da ağrıyor. Oysaki daha yeni iyileşmiştim. Buaralar hastalıklar yakamı bırakmıyor. Sen nasılsın?

anaam kıyamam dah yeni hastalığı atlattın ya ( bünyen mi zayıf canım zencefil limon bal falan yap mutlaka hergün... walla ben çok yorgunum nedense pazar gece hiçç uyuyamadım dün erken yatarım dedim ama çok ütü vardı içim elvermedi bi giriştim koğptu her tarafım şu anda ölü balık gibi dolanıyorum o yüzden

Sanırım bünyem zayıfladı canım çok sık hasta oluyorum çünkü. Akşam bal limon karışımı içeceğim. Annem bitki çayı da kaynatır mandalina falan çabucak geçer inşallah. Kıyamam ya uykusuzluk insanı çok kötü yapıyor. Bu akşam erkenden yat yoksa kendine gelemezsin. Sonra benim gibi hasta olursun. Ben 1 hafta boyunca uykusuzluk sonrası bu hale geldim :)

kesinlikle Allah işi karışmazsa erkenden yatıcam... eşin gitti değil mi? Allah kavuştursun şimdiden..

Kızlar, merhabalar 1-2 hafta yoktum buralarda k. bakmayın. bu aralar bayağı yoğun geçirdiğim için giremedim, Geçen hafta eşimin kardeşini evlendirdik. Hemde düğün yaptığımız salonda oldu, bir nostalji yaşadık. Hamiş hamiş bol bol döktürdüm. halay çektim eşimle karşılıklı oynadık. Çooookk güzel geçti benim adıma. 4 yıl önce ablamın düğününde giydiğim abiyemin içine hala sığabilmem de ayrı mutluluk oldu benim için.Ayva göbişimle hamile olduğumda anlaşılmıyodu

Pazar günü de En yakın arkadaşımı Kayseri'ye gelin verdik. Bu vesileyle üniversitemin de orada olması nedeniyle ayrı bir yeri olan Kayseri'yi 4 yıl sonra yeniden görme şansı buldum. üniversitemi, en yakın okul arkadaşımı yeniden görmek çok iyi geldi.

Siz neler yaptınız anlatın bakayım ben yokken?

ohh ohh bol düğünlü çalgılı çengili bir süreç geçmiş ne güzel. bende diyorum bekar arkadaşlara evlenin de oynayalım diye:) benimde ablamın doğumu oldu 2 hafta önce bende sürekli iş çıkışları ona gittim durdum gelen giden oldu koşturmacalıydı.

hamilelik nasıl gidiyor?

selam kızlar... çok gerginim bugün adet olcam sanırım ondan da var gerginlik ama insanların başkalarının hayatına fazlasıyla karışmasına sinir oluyorum. evlendikten sonra çocuk yapıp yapmamak neden herkese der oluyor ki

Merhaba canim :) Evlilik böyle bir şey galiba :) Sevgiliyken ee söz Nisan ne zaman diyorlardı nişanlımdan düğün. Düğün bitince de ne zaman çocuk diyorlar. İlki olunca da ikinciyi soruyorlarmis bitmiyor yani :) Ben de sinir oluyorum ama alışıyor insan susoruyorlar çünkü :)

ay bu ara üst üste geldi sanırım. soruyorlar incelikten nasip diyorum. kimi doyor çok da bekleme... başkası diyor ki amaan çok yeni evlisiniz... Allam nasip demişim geçiştirmişim belli dimi artık deme bişi. hey Alllam ya

merhaba kızlar :) ah o sorular hiç bitmezki kaç yaşında seninki okula başladı mı dersleri nasıl benimkinin matematiği süper hocası beni arıyo, ee senin kız büyüdü var mı istediği öyle gider herhalde bu kısır döngü ... çocuk konusu da bana ne ayıp geliyo ya sorulacak şey mi o napalım yani toplu mesaj atalım meraklısına bu gece çok çalıştık en kısa zamanda haber veririz

hahha aynen yani hani çok samimi oluruz da tamam da alakasız tiplerden gelmesi sinir bozucu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…