- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
İstediğin gelinliğin resmi var mı çok merak ettim
Yok canım olmamış cevap yazarken dosya yükle diye buton var oradan yüklüyorsun.
resim nasıl ekleniyo bulamadım canım urlsini paylaştım galiba
Çok değişikmiş :) Tülleri de olacak mı? Böyle olursa yani tüller çıkıyorsa daha sonra da kullanabilirsin abiye olarak :)üstte arıyodum şimdi buldum canım sağol işte böyle bişey biraz değişiklikle olacak
Çok değişikmiş :) Tülleri de olacak mı? Böyle olursa yani tüller çıkıyorsa daha sonra da kullanabilirsin abiye olarak :)
Düğün olmayacak mı?evet canım eteği ayrılabilir şekilde olacak bir de elbiseyi kısa istiyorum nikah günü giyicem fotoğraf çekimimi de o gün yapıcam değişik şeyler olur diye düşündüm eteğinin önü bu şekilde açık değil tamamen kapalı olacak tül etek uçuş uçuş
Anladım canım. Benim öyle bir imkanım yok maalesef, olsa daha az yorulurduk. Biz nikahı ocak ayında kıyacağız, tayin mevzusu yüzünden o yüzden çekimler düğün günümde olacak :)olacak canım ama nikahı ayrı gün istiyoruz resim çekimleriyle birlikte
Anladım canım. Benim öyle bir imkanım yok maalesef, olsa daha az yorulurduk. Biz nikahı ocak ayında kıyacağız, tayin mevzusu yüzünden o yüzden çekimler düğün günümde olacak :)
İstanbul'da canım, mayıs ayı olduğu için yağmura güvenemedim açık hava olmayacak o yüzden, bir kongre merkezinin balo salonunu istiyoruz, yarın tutacağız kısmetse. Senin nasıl olacak?yorucu olduğu söyleniyo ama vay niye böyle diye şikayet edeni de görmedim her türlü tadını çıkarırsın canım :) düğünün nerde olacak ?
İnşallah içine sinecek bir düğün olur. Ne iş yapıyordun?benim sakarya da düğün salonu ama açık alanı da var hava durumuna göre ayarlanıcak inşallah güzel olur
İnşallah içine sinecek bir düğün olur. Ne iş yapıyordun?
Hayırlısı olsun canım :)inşallah canım hepimizin öyle olur, ben muhasebeciyim bir yıldır çalışmıyorum ama kpss için dedim ama nişan farklı nedenler ona da hazırlanamadım malesef evliyken denicem hazırlanmayı artık
Hayırlısı olsun canım :)
Evet kuzucum hoş geldin diğer arkadaşlarla da tanış gitgide çoğalıyoruzKuzu kuzuuu ..
Topiğin hayırlı olsun.
Beni biliyorsun zaten 31 Mayıs gelini olacağım allahın izni ile
Evet kuzucum hoş geldin diğer arkadaşlarla da tanış gitgide çoğalıyoruz
Merhaba Kızlar Özge ben.
Finans uzmanıyım.
3 aydır nişanlıyım mayıs 31 de evleniyorum nasipse.
23 yaşındayım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?