Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

evet geçen hafta temizlemeye gittik sanki başkasının evini temizliyo gibi hissettim kendimi
Evet sanırım zamanla alışacağız genelde çabuk alışılıyormuş hatta evinden çıkmak istemiyormuşsun
gitçez de bizim için çok da farklı bi gün olmicak :)) ertesi gün hemen yola çıkcaz fln 1 gün o evde kalıcaz ya üst üste bikaç günden sonra idrak ederim diye düşünüyorum
İnsan uyumayı düşünür direk herhalde o kadar yorulacağız ki şimdiden çok yorgun hissediyorum kendimi

Kızlar nasılsınız?? Kendi evimden bildiriyorum artık yıllık izinle birlikte evime geldim ceyizimi yerleştiriyorumm. Son 12 günüm kaldı. Haftaya yarında kınam var. Ve en hala abiye alamadım. daha damatlık yok halılar yok, avizeler yok, damat hediyesi yok, evde eksiklr çookk ama evim çok güzel sizde durumlar nasıl

Hoşgeldin canım :) Senin kınan çarşamba günü mü? Benimki de perşembe günü :) Çok az kaldı ben de az önce kına için ayaklı karşılama panosu siparişi verdim. 11 gün kaldı düğüne hayırlısı :)

Guzel gelinlerrr. Ben geldimm balayi bitti evdeyim ptesi is basi yapiyorum. Bugun nufus cuzdanimi degistirdim. Sizi de cok ozledim yaa.siz neler yapiyosunuz?
Canım hoşgeldin nasıl geçti düğün kına eğlenceler balayı detayları bekliyoruzMutluluklar dilerim

Guzel gelinlerrr. Ben geldimm balayi bitti evdeyim ptesi is basi yapiyorum. Bugun nufus cuzdanimi degistirdim. Sizi de cok ozledim yaa.siz neler yapiyosunuz?
Canım hoş geldin :) Bizler de gün sayıyoruz ne yapalım :) Nasıl geçti kına, düğün balayı ? Bizleri neler bekliyor? merakla detayları bekliyoruz. Seni özledikk :)

Selam kizlar evimin son temizligi yapildi bugun. Dunden beri bitmeyen bir aglama krizim var bugun pasiflora icmeye basladim stres dayanilmayacak bi hale geldi benim icin. Yarin fotograf cekimi ve kina var ama sanki baskasininkine katilicam gercek gibi gelmiyor ama o kadar gerginim ki sebepsiz yere. Insallah bi an once ben kafayi siyirmadan bu surec biter gider.. Eger stres probleminiz varsa pasiflorayi oneririm hem de bitkisel :)

Canım benim psikolojik artık herşey birikiyor ailenin yanından ayrılıyorsun hem sevinç hem hüzün hepsi bir arada çok normal davranışların tabi ki sakinleştiriyorsa ilacını eksik etme benimde aklımda bulunsun çok sulugözümdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…