- Konu Sahibi okeanoss00
-
Ben de memurum, nişanlım astsubay. Muğla'da görev yapıyor. Ben de tayini aldırabilirsem oraya gideceğim kısmetse.evet Ankara' da yaşıcaz. zaten benim ailem burda değil. memurum Ankarada, nişanlımda burda çalışıyor. siz nerde yaşıcaksınız?
Allah evlenene yardım edermiş, tayinife Allahın izniyle aldırırsın inşallahh. Muğla güzel yere gelin gitceksinBen de memurum, nişanlım astsubay. Muğla'da görev yapıyor. Ben de tayini aldırabilirsem oraya gideceğim kısmetse.
Tesekkur ederim canim. Her seyin hayirlisi. Yas kac?Allah evlenene yardım edermiş, tayinife Allahın izniyle aldırırsın inşallahh. Muğla güzel yere gelin gitceksin
25 olacak 1 ay sonra, senin?Tesekkur ederim canim. Her seyin hayirlisi. Yas kac?
25 yaşındayım ben de25 olacak 1 ay sonra, senin?
gelinliğe ne zamn karar verelim sence? dikimi 1 ayda bile yapıyolar ama karar vermek zor, bide çalışınca her işimizi haftasonuna sığdırcaz. Hangi şehirden bakcaksın gelinlik25 yaşındayım ben de
Bu konuda ben de kararsızım. İstanbul'da yaşadığım için buradan bakacağım ben. Diktirmeyi düşünmüyorum gönlüme göre hazır bulamazsam dikime yöneleceğim. Biraz mükemmeliyetçiyim degelinliğe ne zamn karar verelim sence? dikimi 1 ayda bile yapıyolar ama karar vermek zor, bide çalışınca her işimizi haftasonuna sığdırcaz. Hangi şehirden bakcaksın gelinlik
Ben de kararsızım :) Dikim olursa daha çok kararsız kalacağım için hazır düşünüyorum zatenaynen bende mükemmeliyetçiğim, onu geçtim bide paniğim :) dikim düşünmüosan bakmana gerek yok şuan. ben ortalarda şurası olmamış değiştirsek mi ya da vazgeçtim kolu şölemi olsa falan diyebilmek için diktirmek istiyorm. ama bi gelinliği görüp bu benim olmalı diyemedim henüz, ah onu desem rahat etcem
Merhaba kızlar... Kısmetse 2015 Mayıs ayında evleneceğim, şuan nişanlıyım. İstedimki çeyizdir, gelinliktir, düğün telaşıdır burada heyecanlarımızı paylaşalım, birbirimize destek olalım
Var mı benim gibi olanlar? Hadi bakalım şimdiden hoş geldiniz
Merhaba hos geldiniz :) tanisalim o zaman yasiniz kac nerde yasiyorsunuz?Merhabalar.. Ben de düğün tarihimi mayıs istiyorum ama sevgilim daha erken olsun diyor yani mayıs gelini olabilirim de olmayabilirim de ama kendimi buraya yakın hissettim
Ooo gitgode cogaliyoruz sizi dr taniyalim efendim :)merhabalar, ben de mayıs geliniyim :)
Ben 25 yasindayim :) devlet memuruyum ayni zamanda yuksek lisans ogrencisiyim aralikta tezimi verince bitecek insallah :) Ben de İstanbul'danimHoşbuldukk.. 27 Yaşındayım hala öğrenciyimistanbulda yaşıyorum ve mayısta gelin olmak istiyorum
Ooo harika bir hafta aralikla evlenecegiz biz de cuma tutuyoruz salonu 16 Mayis benim de :) Nerede yasiyorsun?26 yaşındayım vee düğünüm 23 mayıs nasipse şimdilik salonumuz ayarlandı artık hazırlıklar ufaktan başlıyor
Hayirlisi olsun istedigin yer olmus bak ne guzel. Su acidan bak bir de balayi icin havalar daha cok isinmis olacakben de muhasebeciyim şuan çalışmıyorum düzceliyim :) bizde mayıs 10 istedik malesef biraz geç kaldığımız için istediğimiz yerde sadece 23 mayıs boştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?