Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Hadi hayırlısı... Ben de ufak ufak bakmaya başladım ama internetten. Henüz gezerek bakmadım. Kafam da bu konu da çok karışık esasen Evlenince Ankara'da mı yaşayacaksınız?[/QUOTE]

evet Ankara' da yaşıcaz. zaten benim ailem burda değil. memurum Ankarada, nişanlımda burda çalışıyor. siz nerde yaşıcaksınız?

evet Ankara' da yaşıcaz. zaten benim ailem burda değil. memurum Ankarada, nişanlımda burda çalışıyor. siz nerde yaşıcaksınız?
Ben de memurum, nişanlım astsubay. Muğla'da görev yapıyor. Ben de tayini aldırabilirsem oraya gideceğim kısmetse.

gelinliğe ne zamn karar verelim sence? dikimi 1 ayda bile yapıyolar ama karar vermek zor, bide çalışınca her işimizi haftasonuna sığdırcaz. Hangi şehirden bakcaksın gelinlik
Bu konuda ben de kararsızım. İstanbul'da yaşadığım için buradan bakacağım ben. Diktirmeyi düşünmüyorum gönlüme göre hazır bulamazsam dikime yöneleceğim. Biraz mükemmeliyetçiyim de 3 ay kala yeter diyor buradakiler. Gezmeye başlasam mı fikir olur diye de düşünmüyor değilim.

aynen bende mükemmeliyetçiğim, onu geçtim bide paniğim :) dikim düşünmüosan bakmana gerek yok şuan. ben ortalarda şurası olmamış değiştirsek mi ya da vazgeçtim kolu şölemi olsa falan diyebilmek için diktirmek istiyorm. ama bi gelinliği görüp bu benim olmalı diyemedim henüz, ah onu desem rahat etcem

Ben de kararsızım :) Dikim olursa daha çok kararsız kalacağım için hazır düşünüyorum zaten

Merhabalar.. Ben de düğün tarihimi mayıs istiyorum ama sevgilim daha erken olsun diyor yani mayıs gelini olabilirim de olmayabilirim de ama kendimi buraya yakın hissettim

Merhabalar.. Ben de düğün tarihimi mayıs istiyorum ama sevgilim daha erken olsun diyor yani mayıs gelini olabilirim de olmayabilirim de ama kendimi buraya yakın hissettim
Merhaba hos geldiniz :) tanisalim o zaman yasiniz kac nerde yasiyorsunuz?

Hoşbuldukk.. 27 Yaşındayım hala öğrenciyim istanbulda yaşıyorum ve mayısta gelin olmak istiyorum

merhabalar, ben de mayıs geliniyim :)

26 yaşındayım vee düğünüm 23 mayıs nasipse şimdilik salonumuz ayarlandı artık hazırlıklar ufaktan başlıyor

Hoşbuldukk.. 27 Yaşındayım hala öğrenciyim istanbulda yaşıyorum ve mayısta gelin olmak istiyorum
Ben 25 yasindayim :) devlet memuruyum ayni zamanda yuksek lisans ogrencisiyim aralikta tezimi verince bitecek insallah :) Ben de İstanbul'danim

26 yaşındayım vee düğünüm 23 mayıs nasipse şimdilik salonumuz ayarlandı artık hazırlıklar ufaktan başlıyor
Ooo harika bir hafta aralikla evlenecegiz biz de cuma tutuyoruz salonu 16 Mayis benim de :) Nerede yasiyorsun?

ben de muhasebeciyim şuan çalışmıyorum düzceliyim :) bizde mayıs 10 istedik malesef biraz geç kaldığımız için istediğimiz yerde sadece 23 mayıs boştu

ben de muhasebeciyim şuan çalışmıyorum düzceliyim :) bizde mayıs 10 istedik malesef biraz geç kaldığımız için istediğimiz yerde sadece 23 mayıs boştu
Hayirlisi olsun istedigin yer olmus bak ne guzel. Su acidan bak bir de balayi icin havalar daha cok isinmis olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…