- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #3.561
Ben de sevdiceğimin yanına gidip hasret gidermek istiyorum Cuma sabahı yine hasret başlayacak çünküIsten izin alipmasko'ya giderek butun gun mobilya bakmak,ertesi gun de wedding world'deki gelinlikciler arasinda kendimi kaybetmek ister haldeyim ya siz
Canım a kesim nasıl oluyo.23 mayıs bizimde düğünümüz :)))
Kizlarrrr bişey sorcm düğün öncesi alis veriş oluyo ya neler alinacak.nişanlim ablam ben çıkcaz :)) bide nişanlim ne kadar bütçe ayirmali.fikri olan varsa yazsın lütfen :)
günaydın tatlımmmgünaydın kızçeler
günaydın tatlımgünaydın tatlımmm
BEN KÖTÜNasılsınız kızlar
Hayırdır canım neden?BEN KÖTÜ
Isten izin alipmasko'ya giderek butun gun mobilya bakmak,ertesi gun de wedding world'deki gelinlikciler arasinda kendimi kaybetmek ister haldeyim ya siz
BEN KÖTÜ
CANIM SIKICI GÜNLER İÇERİSİNDEYİM NİŞANLIYLA KÜS BARIŞ HALLER , GEÇEN ANLATTIĞIM MEVZULAR YANİHayırdır canım neden?
Tatlım hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruz, şeytan hayırlı işlerle uğraşırmış. Sıkma canını, azıcık alttan alın birbirinizi.CANIM SIKICI GÜNLER İÇERİSİNDEYİM NİŞANLIYLA KÜS BARIŞ HALLER , GEÇEN ANLATTIĞIM MEVZULAR YANİ
BEN KÖTÜ
Canım inan herkes yeri geliyor geriliyor sıkılıyor iş anlayış fedakarlığa alttan almaya düşüyor maalesefCANIM SIKICI GÜNLER İÇERİSİNDEYİM NİŞANLIYLA KÜS BARIŞ HALLER , GEÇEN ANLATTIĞIM MEVZULAR YANİ
hiiç sıkma canını diycem tatlım ama inann birevbir bende aynı sıkıntılar içindeyim bide uzaktan uzağa dahada zor oluyo.ama geçicek hepisi inşallahCANIM SIKICI GÜNLER İÇERİSİNDEYİM NİŞANLIYLA KÜS BARIŞ HALLER , GEÇEN ANLATTIĞIM MEVZULAR YANİ
canım haklısında hala gönül almayışına umrunda dahi olmayışına üzülüyorummCanım inan herkes yeri geliyor geriliyor sıkılıyor iş anlayış fedakarlığa alttan almaya düşüyor maalesef
inşallah canım geçsin bitsinde gerçekten zormuş ..hiiç sıkma canını diycem tatlım ama inann birevbir bende aynı sıkıntılar içindeyim bide uzaktan uzağa dahada zor oluyo.ama geçicek hepisi inşallah
sürekli ben almak istemiyorum canım nişanlımın sürekli kendini haklı görmesine sinir oluyorum..Tatlım hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruz, şeytan hayırlı işlerle uğraşırmış. Sıkma canını, azıcık alttan alın birbirinizi.
Genel olarak neler üzerine tartışıyorsunuz canım?sürekli ben almak istemiyorum canım nişanlımın sürekli kendini haklı görmesine sinir oluyorum..
şu aralar takıldığı nokta harcamalar konusu bu konuda geriliyor herşeyi kendi yapmaya çalıştığı için bende kendi üzerime düşeni yapıyorum tabii .. sürekli gergin dolaşıyo ufacık bişeyde patlıyo hemen yetişemiyorum diyo sanki ben herşeyn en lüksünü istiyormuşum gibi..Genel olarak neler üzerine tartışıyorsunuz canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?