Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Isten izin alip masko'ya giderek butun gun mobilya bakmak,ertesi gun de wedding world'deki gelinlikciler arasinda kendimi kaybetmek ister haldeyim ya siz
Ben de sevdiceğimin yanına gidip hasret gidermek istiyorum Cuma sabahı yine hasret başlayacak çünkü Akşam olsa da biran önce işten çıkıp gitsem diyorum...

Canım a kesim nasıl oluyo.23 mayıs bizimde düğünümüz :)))

A kesim, kalça hizasından açılan, genişleyen modeller oluyo. geniş basenleri kapadığı ve çok geniş de olmadığı için zarif duruyo. okeanoss00 'un gelinliğini A kesim ona bak.

Kizlarrrr bişey sorcm düğün öncesi alis veriş oluyo ya neler alinacak.nişanlim ablam ben çıkcaz :)) bide nişanlim ne kadar bütçe ayirmali.fikri olan varsa yazsın lütfen :)

Canım benim, nişan alışverişinde adetlere göre değişiklilik gösterir ama genel olarak alınan şeyler, nişan kıyafeti, Günlük giyebileceğin hanım hanım bir kıyafet ayakkabısı ve çantasıyla birlikte. gecelik, pijama takımı, takılar, havlu, çeyiz bohçası-sandığı, makyaj malzemesi, (gerçi ben almadım başta bir sürü var evde bozulmasın dedim. ama sonra benden habersiz gidip almışlar), ayna takımı. Bu kadar sanırım. Yani benim aldıklarım bunlardı başka varsa da hatırlamıyorum.

Genel olarak neler üzerine tartışıyorsunuz canım?
şu aralar takıldığı nokta harcamalar konusu bu konuda geriliyor herşeyi kendi yapmaya çalıştığı için bende kendi üzerime düşeni yapıyorum tabii .. sürekli gergin dolaşıyo ufacık bişeyde patlıyo hemen yetişemiyorum diyo sanki ben herşeyn en lüksünü istiyormuşum gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…