Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Merhaba hoş geldin :) Daha isteme olmadan düğün tarihi belli olmuş bu ne hız :))) Düğün yerini tuttunuz mu bari? Bir de yaş kaç? Tanıyalım sizi meslek vs.
ben 24 yasındayım bilgisayar muhendısıyım yenı mezunum calısıyorum ıstanbulda aslında soyle babamla falan tanıstılar evlılık teklıfıde geldı e ısteme nısan tarıhıde belırlenınce babam sordu ne zamn dusunuyosunuz dıye bızde mayıs dedık kısmetse daha salon falan tutmadık cunku ıkı aılede farklı sehırlerde:)

Mayıs ayına yer bulamayabilirsiniz. Düğün mekanları aylar öncesinden doluyor. Eğer Mayıs ayında kararlıysanız daha fazla gecikmeden düğün yeri bakmalısınız...

Mayıs ayına yer bulamayabilirsiniz. Düğün mekanları aylar öncesinden doluyor. Eğer Mayıs ayında kararlıysanız daha fazla gecikmeden düğün yeri bakmalısınız...
aslında köy dugunu olucak nıkah salonunda nıkah dusunuyoruz ama bakalım :)

Oda olabilir canım, ama A arwen undomiel dediği gibi herkes size bakar, arkada dönen fotolara kimse dikkat etmez. bunu da göz önünde bulundur :)

Bedavaya yapan yerler varmıdır ki yaa varsa ne güzel olur, bi işten daha çabucak kurtulmuş oluruz

Ben

Musait zamanda arastiricam. Guzel bisey bulursam buraya yazarim linkini :)

Canım a kesim nasıl oluyo.23 mayıs bizimde düğünümüz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…