Canım bahsettiğimiz konuyu yanlış anlamış olabilirsin, eşlerimizin ailelerinin yapmadıklarıyla ilgili değil. Eminim ki buradaki çoğu arkadaş nişanlılarıyla birçok şeyi ortak yapmaya çalışıyorlar. En azından ben ne kendi ailemden nede sevdiceğimin ailesinden bi beklentimiz yok. düğünümüzü borcsuz, halledebilmek önceliğimiz. ama yinede mutsuz olacağımız şeyleri de almak istemiyoruz. Yani kimseyi töhmet altında bırakmayım en azından ben öyle düşünüyorum.
Ayrıca yaşam tarzımız, lüks anlayışımız farklı. arada ortak noktayı bulamadığımız dönemlerin olması normal yeter ki bunları anlayışla ve üsluba dikkat ederek aşabilmek.
Parasal konuda da şöyle düşünüyorum, eminim ki her bayan, eşi kadar cebini düşünüyordur. alacaklarını hem hesaplı hemde güzel olsun diye. sonuçta geriye kalacak para yine kendisinin olacak. Ama birikim yapmadan ailelerin karşısına geçmek ve kısa sürede düğün yapmak akıl karı değil. ama senin dediğin gibi üstünü tamamlamak çok daha mantıklı.
Ne güzel ki nişanlınla böyle sorunlar yaşamıyorsun Maşallah. Allah kimsenin mutluluğuna gölge düşürmesin, kem gözlerden sakınsın