Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

.........................................................................................................

amiiiiin canım.. allah yardımcın olsun bu dönemde işten çıkarılmış olmak gerçekten zor ama Allah hayırlı kapılar açar inşallah ..

Merhaba canim. Ben netten cook tatli bisey buldum. Onu yaptirmak istiyorum gelin damat girisinden once gosterilecek slayt gosterisi icin. Bizimfilmimiz.com diye bi site var. Oradaki hayat agaci videosunu cok begendim. Kocaman bi agaca cerveler asilmis. arkada tatli bi muzik, mevsim bahar hava sicak gunesli, cerceveler hafif ruzgarda saliniyor. Sen siteye cercevelere koymak istedigin fotolari gonderiyosun. Onlar videoyu duzenliyorlar. Istersen notlar ekletiyorsun fotograflara. Sonucta nefis bi kisa film oluyor.Ama fiyati biraz pahali geldi, 250 tl. Aslinda cok pahali bisey degil ama insanlarin bedavaya kendilerinin yaptigini dusununce onun yerine bi ihtiyacimi karsilarim diyesim geliyor Kiyabilirsem paraya yaptiricam valla

Günaydın kızçeler :))

Allah evlenene yardım edermiş, bir kapı kapandıysa elbette başka bi kapı açılacaktır. belki de böylesi daha hayırlıdır bitanem, Eksikler bi şekilde tamamlanır inşallah yeter ki ağzınızın tadı bozulmasın, huzurunuz kaçmasın

Merhaba canım, inceledim bende şimdi. gerçekten güzelmiş, çok değişik şeyler var ama benim için çook fazla. Zaten onların hepsi şablon olduğu için sadece yaptıklar senin fotolarını yerleştirmek. o yüzden o kadar parayı verecek gücüm yok. onun yerine senin dediğin gibi eksimiği tamamlarım. ben movie maker'da yapacağım, photoshoptan da anlıyorum biraz. Bakalım profesyonel bişi olmayacak ama benim için idare eder,
Eğer movie maker programın varsa sende yapabilirsin. Çok kolay, ordadaki gibi bişi olmaz ama altına müziği kolaysın, yazılar yaparsın, grişini güzel şeyler yazarsın, arka arkaya resimler, istersen videonuz varsa onu da eklersin.

kuzum ya powerpoint ta yapmıştımbn sunumlarımı ünideyken ama başka prog varmı daha faydalı? ben süprüz yapcem nişanlıma :) maksat düşünmek farklılık yaratmak bencede okadar paraya hiiiç gerek yok durduk yere.birde esracım ya bu slaytı gelin damat salona girmeden mi girdikten sonra mı gösteriliyo genelde ??

Canım, movie maker varsa bilgisayarında bi deneme yap. beğenirsen o programdan devam edersin. Ama yoksa internetten indirebilirsin. Windows'un kendi programı yani world, excel birçok bilgisayarda oluyo. Canım genelde, gelin damat çıkmadan önce gösteriliyor. bitmeden de gelin damat çıkıyor. Dans ediyorlar. o sırada yukarda slaytta fotografları dönüyor. Yani benim hayalimdeki böyle. En azından ben böyle yapmak istiyorum. yada gelin-damatın çıkmasıyla slaytı bitirebilirsin. tercihine kalmış bitanem

tamam kuzum.yaa aslında benimde gördüklerim hep öyle ama ben nişanlımda görsün istiyorum öncesinde görün istemiyorum o yüzden bizle beraber başlasa biz dans etsek bi taraftan da slayt gösterilse olmaz mıki?

Evet bana da satin almasi gereksiz masraf gibi geliyor. Nette bedavaya yapan siteler de var sanirim veya ornekler var baskalarinin yaptigi. Fikir olsun diye bi arastirmak lazim. Bence gelin damat girmeden once gosterilmesi ve slayt biter bitmez giris muzigiyle gelin damadin giris yapmasi daha guzel olur. Cunku misafirler ilk dansi izlerken slaytta arkada donen fotolara dikkat etmezler bosa gider gibi geliyor.

evet yaa o da mantıklı insanlar ya orayı izleyecek ya bizi puff olmadı

merhaba kızlar bende yenı katıldım 13subatta ıstemem 14 subatta nişanım 15 mayıstada dugunum var ınsaallah cok heyecanlıyım :)
Merhaba hoş geldin :) Daha isteme olmadan düğün tarihi belli olmuş bu ne hız :))) Düğün yerini tuttunuz mu bari? Bir de yaş kaç? Tanıyalım sizi meslek vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…