- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #3.461
Ne oldu canım niye tartıştınız özel değilse üzme kendini düğüne yakın oluyor muhakkakİyi sayılırım canım dün gece nişanlımla tartışmasaydım, beni ağlatmasaydı daha iyi olacaktım
Canim benim ne guzel seyler yazmissin cok duygulandimsamimiyetle sölüyorum bayıldımmmmmmmmmm normalde etek ucuna konulan dantelleri hiç sevmem kendi gelinliğime de koydurmayacağım insanın boyunu kesiyor ve kısa gösteriyor ama senin gelinliğinde bayıldımmmm etek uçlarına ... omuzlarındaki askıları.. yer yer pırıltıları... bayıldımmmm cok yakısmıs :) hem şık hem abartısız gösterişli ben çok beğendim , Rabbim güzelliklerle giymesyi nasip etsin :)
Hayirdir canim ne oldu?İyi sayılırım canım dün gece nişanlımla tartışmasaydım, beni ağlatmasaydı daha iyi olacaktım
zg252015 selam ben de istanbuldayım 9 mayıs için gün ayırttım belediyeden belgelerde tamamlanmak üzere pazartesi teslim edicez hangi belediye sizinki gün kalmamış çok şaşırdım??
Ne oldu canım niye tartıştınız özel değilse üzme kendini düğüne yakın oluyor muhakkak
Hayirdir canim ne oldu?
Canim benim erkekler bu donemde ceplerinden para cikiyor diye deliriyorlar. Yasadiginiz tartismalar cogu ciftin yasadigi tartismalar biliyorum senin cok zoruna gidiyor ama erkeklerin fitratinda var bu. Cok az kesim bu konuda sanslidir emin ol. Hevesin kirilmistir ama kesinlikle gelinlik isteginden vazgecme bir kez oluyor omur boyu icinden cikmaz sonra. Istedigin gelinligi almak zorunda. 1000 liralik gelinlik cuval gibidir hicbir ozelligi yoktur sen sakin ona uyma ne istiyosan onu aldir. Zaten fedakarlik yapilacak diger tum konularda yapmissin. Belki bana kizanlar olacaktir ama gelinlik konusunda asla taviz vermemen taraftariyim herkes yerini bilecek.Dün gece saçma sapan bi soru sordum nişanlıma, dedim ki bu süreçte rahatsız olduğun bi şey var mı yada önerin olan bişey? "Pahalı şeyler istemesen daha iyi olacak" dedi ki.
Bu laf beni çileden çıkardı, çünkü büyük eşyalarda hep daha uygun ama zevkime hitap edecek şeylere bakıyorum, sadece gelinlik için bunu yapmadım. onun dışında herşeyden taviz verdim. Mesela lazzoni mobilyayı çok beğeniyorum ama kesinlikle bu dönemde ona verecek paramızın olmadığı biliyorum, bunun yerine ilk kez duyduğum markalara yöneliyorum sırf aramız bozulmasın ama gözüme gönlüme de hitap etsin istiyorum. veya çok beğendiğim bi fotografçı var ama fiyatı çok yüksek söylemeye bile cesaret etmedim.
Zaten asıl mesele benim seçtiğim gelinliklerin fiyatlarıymış. gelinlik bu kadar pahalı olmazmış, bin liraya gelinlik varmış gidip 3 bine neden gelinlik bakıyomuşum. Dedim arkadaş herkesin zevki bir değil, benim beğendiğim gelinliğin modeli o fiyat.
Ben gelinliği mal olarak görmüyorum. o benim en özel en güzel elbisem. bundan taviz vermek istemiyorum dedim. evet biliyorum belki bi kere giyeceğim. ama içime sinmeden yüzüm önüme düşmüş bi şekilde provalara gidemem. Bu tartışma 1 saat sürdü ve çok yaralayıcı laflar söyledi.
Benim zekim zevkin parayla değişiyormuş. Gelinlik işte bi kere giyilecekmiş, bi değeri yokmuş.
sonunda da gelinliğe olan aşkımı şevkimi kırdı, bitirdi. bakış açımı değiştirdi. Bunları yazarken bile gözlerim doluyo inanın. son olarak de artık gelinlik giymek istemediğim söyledim be öylece o sinirle kapattım,
sabah oldu özürler başladı. ama affetmeyeceğim. beğendiğim her ne varsa o pahalı, bu çok lüks yok gereksiz. bir şeye de tamam aşkım sen istiyorsan o olur demedi. 7 yıllık birlikten sonra nişan sürecinde bunları yaşamak çok zoruma gidiyor. Sürekli aklıma onun için nelerden fedakarlık ettiğim geliyor daha bi sinirlerim bozuluyo.
Kusura bakmayın kızlar, bi dokundunuz bin tane ahh işitiniz,
Dün gece saçma sapan bi soru sordum nişanlıma, dedim ki bu süreçte rahatsız olduğun bi şey var mı yada önerin olan bişey? "Pahalı şeyler istemesen daha iyi olacak" dedi ki.
Bu laf beni çileden çıkardı, çünkü büyük eşyalarda hep daha uygun ama zevkime hitap edecek şeylere bakıyorum, sadece gelinlik için bunu yapmadım. onun dışında herşeyden taviz verdim. Mesela lazzoni mobilyayı çok beğeniyorum ama kesinlikle bu dönemde ona verecek paramızın olmadığı biliyorum, bunun yerine ilk kez duyduğum markalara yöneliyorum sırf aramız bozulmasın ama gözüme gönlüme de hitap etsin istiyorum. veya çok beğendiğim bi fotografçı var ama fiyatı çok yüksek söylemeye bile cesaret etmedim.
Zaten asıl mesele benim seçtiğim gelinliklerin fiyatlarıymış. gelinlik bu kadar pahalı olmazmış, bin liraya gelinlik varmış gidip 3 bine neden gelinlik bakıyomuşum. Dedim arkadaş herkesin zevki bir değil, benim beğendiğim gelinliğin modeli o fiyat.
Ben gelinliği mal olarak görmüyorum. o benim en özel en güzel elbisem. bundan taviz vermek istemiyorum dedim. evet biliyorum belki bi kere giyeceğim. ama içime sinmeden yüzüm önüme düşmüş bi şekilde provalara gidemem. Bu tartışma 1 saat sürdü ve çok yaralayıcı laflar söyledi.
Benim zekim zevkin parayla değişiyormuş. Gelinlik işte bi kere giyilecekmiş, bi değeri yokmuş.
sonunda da gelinliğe olan aşkımı şevkimi kırdı, bitirdi. bakış açımı değiştirdi. Bunları yazarken bile gözlerim doluyo inanın. son olarak de artık gelinlik giymek istemediğim söyledim be öylece o sinirle kapattım,
sabah oldu özürler başladı. ama affetmeyeceğim. beğendiğim her ne varsa o pahalı, bu çok lüks yok gereksiz. bir şeye de tamam aşkım sen istiyorsan o olur demedi. 7 yıllık birlikten sonra nişan sürecinde bunları yaşamak çok zoruma gidiyor. Sürekli aklıma onun için nelerden fedakarlık ettiğim geliyor daha bi sinirlerim bozuluyo.
Kusura bakmayın kızlar, bi dokundunuz bin tane ahh işitiniz,
Canim benim erkekler bu donemde ceplerinden para cikiyor diye deliriyorlar. Yasadiginiz tartismalar cogu ciftin yasadigi tartismalar biliyorum senin cok zoruna gidiyor ama erkeklerin fitratinda var bu. Cok az kesim bu konuda sanslidir emin ol. Hevesin kirilmistir ama kesinlikle gelinlik isteginden vazgecme bir kez oluyor omur boyu icinden cikmaz sonra. Istedigin gelinligi almak zorunda. 1000 liralik gelinlik cuval gibidir hicbir ozelligi yoktur sen sakin ona uyma ne istiyosan onu aldir. Zaten fedakarlik yapilacak diger tum konularda yapmissin. Belki bana kizanlar olacaktir ama gelinlik konusunda asla taviz vermemen taraftariyim herkes yerini bilecek.
Canim benim erkekler bu donemde ceplerinden para cikiyor diye deliriyorlar. Yasadiginiz tartismalar cogu ciftin yasadigi tartismalar biliyorum senin cok zoruna gidiyor ama erkeklerin fitratinda var bu. Cok az kesim bu konuda sanslidir emin ol. Hevesin kirilmistir ama kesinlikle gelinlik isteginden vazgecme bir kez oluyor omur boyu icinden cikmaz sonra. Istedigin gelinligi almak zorunda. 1000 liralik gelinlik cuval gibidir hicbir ozelligi yoktur sen sakin ona uyma ne istiyosan onu aldir. Zaten fedakarlik yapilacak diger tum konularda yapmissin. Belki bana kizanlar olacaktir ama gelinlik konusunda asla taviz vermemen taraftariyim herkes yerini bilecek.
Canım genelde erkeklerin yapısı gerçekten bu sanırım detaycı değiller 1 günlük birşey diyip geçebilirler bizim gibi ince düşünmezler hayalleri yoktur mesela erkeklerin çok nadirdir yani o yüzden üzülmemeni öneririm ayrıca fedakarlık yapmışsın ne kadar fedakarlık o kadar şeyi peşinde getiriyor hem fikirim bu konuda o yüzden içine sinen gelinliği giymen tavsiyem düğün gelinlik kına falan bir kere olur ama diğer detaylar sonrada halledilir eşya alınır edilir ama bir 5 sene sonra tekrardan düğün yapıp gelinlik giyemeyizO 1000 TL lik gelinlik mevzu bizde de oldu sanırım birileri erkeklere belirtiyor bu para miktarını
Aman yaa varya dedigim dedik mizlar daha cok el ustunde tutuluyo. Biz fedakarlik yaptikca tepemize cikiyo erkekler. Aldir kuzum aldir ister sacini ister sakalini yolsun :)) ben duvagimla birlikte gelinligimi 2650 ye aldim. Pierre cardine bir ugra orda yarim kollu gelinlikler var fikir olur canim belki de diktirmeye gerek kalmaz.kesinlikle katılıyorum canım, deliriyor. Detaya o onem vermesin ona da razıyım yeterki benim değer verdiğim şeyler konusunda daha dikkatli konuşsun. Tek arzum bu. İllede 3000 tllik gelinlik alcak halim yok ya ama oyle bi konusuyo ki inadına pahalı gelinlik alasım geliyo sonra canımı daha çok yakıyo o zaman hiçbir şeyde hevesim olmuyo.
Beni ağlattığı zamanda pişman oluyo, böyle yapmayalım, üzmeyelim demeye başlıyo. Arkadaşım o zaman ağır konuşmayacaksın, tutacaksın çeneni, beni üzmeden önce düşünecektin. Sonrada özürler, çiçekler çikolatalar. Ahaa az önce çikolata göndermiş iş yerime, üzerinde beni affet yazıyo. Kalbim yumuşuyo, ama bana o lafları söylemeden önce keşke "seni seviyorum" yazan bi çikolata gönderseydi de, aşkımızı perçinleseydi.
Alacamokeanoss00 canım istediğim gelinliği aldıracam, azcık zora sokacam hatta az sinir olsun, saçını sakalını yolsun :))
nehirnil111 O 1000 liraya gelinlik alanları dövecem zaten nerden duyuyorsa bin liraya gelinlik olduğunu tutturmuşlar.
Aman yaa varya dedigim dedik mizlar daha cok el ustunde tutuluyo. Biz fedakarlik yaptikca tepemize cikiyo erkekler. Aldir kuzum aldir ister sacini ister sakalini yolsun :)) ben duvagimla birlikte gelinligimi 2650 ye aldim. Pierre cardine bir ugra orda yarim kollu gelinlikler var fikir olur canim belki de diktirmeye gerek kalmaz.
Aysira varsa orasi Pierre Cardin satiyor. Insallah sorunsuzca gecer tatlim :)bizim ki de benden inat, iki keçi gelmiş köprüye olacak artık :) teşekkür ederim canım uğrayacam Ankara'da varmı bilmiyorum ama satan yerler vardır mutlaka. şu evlilik alışverişi olaysız, sorunsuz bi çözülsün valla göbek atıcam yaa
Dedigin ayakkabilari anladim tatlim cok guzel bir tarz eminim sana da cok yakisacak. Ben de mor.kusak istiyorum sen hallet de kusagini ben de senden kopua cekeyim fikre ihtiyacim var :))) Parlament mavisine mavi kombin harika olur cok dogru bir fikir. Cok guzel olacaksin :)
Bence gelinlik kendini A kesimde daha çok gösteriyor. ne çok sade ne çok abartılı. Genelde herkese de yakışıyor. Ya Ayıptır sorması ne kadara yaptırıyorsun? Ankara'da tunalı caddesindeki gelinlikçiler 3 bin civarı diyolar, normal yarım kol dantelli bi gelinlik için fiyat nasıl sence ???
Kıızz ikimizinde dans müzikleri aynı :)) aynı şarkıyı başkası söylüyor o kadar sadece. olsun yaa bilindik olsun ama duygusu çok başka eski şarkıların. Mesele irem dericinin sarkısından gına geldi. ama aradan 3-4 sene geçtiğinde dinlediğimde çok güzel gelecek kulağıma biliyorum.
Biz de bu hafta nikahgünü aalicaz 15 mayıs a :)
Neden desinler canım herkesin zevki hayali farklıdır içine sindiyse önemli olan senin beğenmenkızlar gelinliklere yada anlatımlara bakıyorum genelde dantel ağırlıklı gelinlikler seçilmiş ben saten beğendim. etrafımda şimdiye kadar kimse giymedi bu deli ne giymiş böyle derler mi acep
İnsanın inat edesi gelir tabi ama hatasını anlamış bak icraatlere bile geçmiş sende tepkini koymuşsun araya soğukluk girmesin çözülür bunlarkesinlikle katılıyorum canım, deliriyor. Detaya o onem vermesin ona da razıyım yeterki benim değer verdiğim şeyler konusunda daha dikkatli konuşsun. Tek arzum bu. İllede 3000 tllik gelinlik alcak halim yok ya ama oyle bi konusuyo ki inadına pahalı gelinlik alasım geliyo sonra canımı daha çok yakıyo o zaman hiçbir şeyde hevesim olmuyo.
Beni ağlattığı zamanda pişman oluyo, böyle yapmayalım, üzmeyelim demeye başlıyo. Arkadaşım o zaman ağır konuşmayacaksın, tutacaksın çeneni, beni üzmeden önce düşünecektin. Sonrada özürler, çiçekler çikolatalar. Ahaa az önce çikolata göndermiş iş yerime, üzerinde beni affet yazıyo. Kalbim yumuşuyo, ama bana o lafları söylemeden önce keşke "seni seviyorum" yazan bi çikolata gönderseydi de, aşkımızı perçinleseydi.
Alacamokeanoss00 canım istediğim gelinliği aldıracam, azcık zora sokacam hatta az sinir olsun, saçını sakalını yolsun :))
nehirnil111 O 1000 liraya gelinlik alanları dövecem zaten nerden duyuyorsa bin liraya gelinlik olduğunu tutturmuşlar.
Kizlar bisey sorucam simdi bugün kuaforumle ve makyozumle on gorusmem vardi saat 3 e yazilar cikisimi oradan.esimde ayni yerde yaptiricak sacini trasini kuaföre kayinwalidemle gidicem.fotorafcim kuaföre gelicek diş çekimde çok oyalanmak istemiyorum önemli olan kuafordeki cekimlerim mümkün oldugunca geç cikmak.istiyorum kuaforden oda bana son kez saatini netlestir dedi.diş çekimde çok oyalanmayip düğün salonunami geceyim.çünkü gelinligimin tarlatanini yanina almadan balayinda foto cektiricem asil.ondan nasil yapaim diş çekim sorasi saat 5 6 olsa yarim saatte yol olsa düğün salonuna 6 bck ta falan gitmek.düğün salonuna erkenmi.diş çekim sorasi eve gidersemde kayinwalimde var herkes bizemi gelecek hic anlamadim bu durumları.ole kirmizi kuşak olayi falanistemiyoruz zaten.onerilirinizi bekliyorum organizasyonu bi turlu ayarliyamiyorum
Aysira varsa orasi Pierre Cardin satiyor. Insallah sorunsuzca gecer tatlim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?