Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

dinliyorum şuan. çok hoş ki bu :) bizim şarkımız Özdemir erdoğan bana ellerini ver olacak. fakat nişanlım bu çok bilindik oldu değiştirelim diyor. bilmiyorum artık ne seçeriz :)

valla bizimkini ikna etme çabasındayım işte. inşallah başarırım

a kesim olacak kuzum. fazla abartılı olmayan sade bir gelinlik tercih ediyorum. alta tarafı tül ve kuyruklu. üst kısmı dantelli kalp yaka. iki tane duvağım olacak. birisi upuzun diğeri kısa. :)

Kızceler günaydın. bugün rüyamda düğün sabahının halini gördüm. herkeste bir telaş vardı. ben bir yandan giyinmeye falan çalışıyordum. giydiğim şey de gelinliğin altına giyilen jartiyerdi ama herkes nasıl heyecanlıydı yaaa. Allahım hayırlısıyla o günleri görmeyi nasip etsin. şaka maka ocağı saymazsak 3 ayımız kaldı

Canım mantıklı olmuş çünkü nişanlınla düğünde uyumlu olmak çok güzel olur Görümceler işe yarıyor ohh çok keyifli olur bence güzel düşünmüşsünüz eğlenceli bir düğün olacak şimdiden anlaşılıyorNostalji şarkılara bayılırım bizde gelinle damat çıkana kadar düğünde çalsın istiyoruz daha kına için güzel bir cd oluşturmam gerek
Kizlarr gelinligim.gelmis. gittim bugun ama.yakasinda tadilat yaptiriyorum. Omuz.uclarina kaydirdim yakasini cok.guzel.oldu :) Cok mutluyum :)
Dediğim gibi oldu yani kuzucum daha çok içine sindi ve Nil buna çok sevindi

a kesim olacak kuzum. fazla abartılı olmayan sade bir gelinlik tercih ediyorum. alta tarafı tül ve kuyruklu. üst kısmı dantelli kalp yaka. iki tane duvağım olacak. birisi upuzun diğeri kısa. :)
Benim gelinligimo tarif ediyorsun kuzucuk tek fark kalp yaka gelen bustiyer kismindan gupurden omuz uclarinda kayik yaka aski olusturuldu :) kalan ayrintilari ayni sen de benim gibi sadecisin. Duvagim da turkan soray duvagi :)) Sadeligi ayakkabilarla patlatacagim mor renk :)

Benim fistigim ne zaman yanilmis zaten :) :*

Maşallah gelinlikleriniz nerdeyse belli olmuş artık biz daha bakmadık nişanlımla şubatta alıcaz dedi bende tarif ederim en kısa zamanda

Maşallah gelinlikleriniz nerdeyse belli olmuş artık biz daha bakmadık nişanlımla şubatta alıcaz dedi bende tarif ederim en kısa zamanda
Subata bir sey kalmadi sen de halledersin. Ben hazir gelinlik aldigin icin bu kadar cabuk bitti.

ayyyyy kuzum ben ona mavi yapıcam mavinin anlamı sonsuzluk demekmiş. ya ayakkabıyı nasıl tarif etsem adına ne diyorlar bilmiyorum. beyaz dantelli bir ayakkabı. ortasından kapanıyor ve bağcık geçiyor ordan. o bağcıklar mavi olacak. mavi tülden uzun bir kuşak falan işte. :) hayal etmesi bile çok güzel. mavi tercih etmemin bir diğer sebebi de damatlığın parlament mavisi olması. sence nasıl olur? hayal etsene :)

gelinliğe gelince uzun duvak falan çok hoş duruyor yaaa. çoook güzel gelinler olucaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…